Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hedefsgkk 45 de anlaşalım 25 yaramaz bana
-
@FATMAN06 inşallah hocam istatistik biraz sıkıntılı o yüzden birşey diyemiyorum
-
@ErtuğrulBEY Etkinlik 19.00 dostlar TAG Paylaşacağım, herkes onu kullanıp dileklerini yazsın sayın başkana
-
400 kişi alımda 26 kontenjan boş kalmıştı. Bunda da ortalama öyle olur. 10 da fire verse 35-40.yedeğe kadar gelme ihtimali var. Sonrası çok zor.
-
@krueger bende hemfikirim hocam ama iibf ve istatistik ayrımı oldugu için kaça kaç olcak onu merak ediyorum
-
@hedefsgkk istatistikçi gitmeyen fazla olmaz diye düşünüyorum sonuçta ellerinde başka ne var ki
-
@krueger iibf denkliği var hocam
-
@wesley10 tamam kardeşim o saat iyi oldu.
-
@deulukiz aklimdan cikmayan tek soru bu.
-
@hedefsgkk 2015'de 190 kişide 17 boş kalmış istatistik. Bu alımda da en fazla 10 olur gibi. 15.yedeğe kadar falan gelir heralde
-
@krueger İİBF kaçıncı yedeğe gelmiş hocam o alımda ? Kaç kişide bir de
-
Dün sonuçların açıklandığı gece 12bucuktan bu saate kadar yazılan bütün mesajları okudum. Üzülen ve az da olsa sevinen kardeşlerimi gördüm. Başkalarının mutsuzluğu yanında sevincimizi biraz içimde saklama gereği hissediyordum lakin 100gunu aşkındır burada çabaladik durduk. En azından aramizdan kazanan arkadaşlarin da olduğunu görmek güzel ( keşke sayı olarak çok daha fazla olabilseydik. ) Başarılı asıl listedeyim çok şükür.
Yolunuz bahtiniz açık olsun bundan sonrası için, RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
9.Donem için de her zaman göreve hazır olmayı borc bilirim kendime. -
@wesley10 o dönemin durumu farklıydı ama ya bir sürü alım ilanı vardı o yüzden iibf 40 boş kalmıştı.
-
@krueger belli bir süresi var mı hocam 3 ay demişti bir kardeşimiz.
-
@Memnun-Kaygısız Onu ayarlıyorlar sıkıntı olmuyor. Şimdi ki süreçler uzun olduğu için 3 ay durumu dikkate alınmıyor. Boş kadro kaldıysa eğer kesin alırlar yedek.
-
@krueger sağolun hocam.
-
Silinmiştir
-
@pikaçu aynen öyle, artık kabullenilmiş bir şey bu. İnsanlar istemese bile mecbur gidiyor torpil aramaya garantiye almak için. Çünkü herkes arıyor, aramayan bizim gibi 10 mülakattan eleniyor. Kpss ve kurum sınav puan ortalaması alınıp güvenlik soruşturması yapılıp atanması neye yetmiyor. Yapılan işi de görüyoruz yani kimse hikaye anlatmasın lise mezunu bile çok rahat yapar bu işleri ve kaliteyi alt tabaka belirlemiyor zaten üstten düzelme olmadıkça alttaki istediği kadar didinsin sistem gelişmez. Yozlaşmış devletlerin sorunları işte...
-
@zenginmemur dostum bu malı hizmetler ne zaman açılacak.Yani 2016 puanı ile mi alınacak.Biraz açıklama yapsana.
-
arkadaşlar yedekler için bazı bilgilendirmelerde bulunayım bende 7. promosyon da yedektim.8 promosyon ilanında söyle yazıyor "Sınav sonucunun ilan edildiği tarihi takip eden üç ay içerisinde sınavı asıl kazananlardan çeşitli nedenlerle göreve başlayamayanların yerine yedek listede yer alan adayların atamaları yapılır." ancak tüm asiller 3 ay içerisinde göreve başlamazsalar kurum 3 aylık süre bitmeden yeni ilan veriyor yedeklerin atamaları ileri bir tarihte yapılacaktır diye (7. promosyonda böyle olmuştu) .Ayrıca 7. promosyonda 26 kişilik yedek ilanı verildi son olarak 38. aday atanmaya hak kazandı diye biliyorum.