@Hacettepe-Üniv. Muvafakatı ayrılacağımız yer vermiyor mu? Şunu öğrenmek istemiştim:tercih sonucunda yerleşirsek sgk ya feragat dilekçesi versek işleme alınır mı? Böyle olursa cayma durumu olduğu takdirde yedeklerden bir arkadaş da durumdan faydalansa güzel olur diye düşünüyorum.
Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ayilmaz37 tesekkur ederim .
-
Memur olan birisi evrak teslim eder ve sgk daki görevine başlamazsa bu durumun bir yaptırımı var mı ?
-
@yanıyosunfuatabi bir arkadaşım vdk'tan yaptırımla karşılaştığından bahsetmişti ama ne olduğunu hatırlayamıyorum
-
@Hacettepe-Üniv. Eyvallah teşekkür ederim.Peki tercih sonucunda bir kadroya yerleşsek,o andan itibaren feragat etmek mümkün mü?
-
@yanıyosunfuatabi Yerleştikten sonra muvafakat veriliyor fakat bazı kurumlar "çok yavaş" ilerletiyor veya işleme almıyor, yani sorunda çıkabiliyor. Kuzenim 7 ay beklemişti, içişlerinde.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda nüfus cüzdanı bilgileri bölümünü nasıl doldurcaz ben kimlik kartı çıkartmıştım istenilen bilgilerin bir çoğu kimlik kartında yazmıyor
-
@vmyveyagtbmy e-devlette yazıyormuş
-
@jungss saol kardeşim
-
@Hacettepe-Üniv. Muvafakatı ayrılacağımız yer vermiyor mu? Şunu öğrenmek istemiştim:tercih sonucunda yerleşirsek sgk ya feragat dilekçesi versek işleme alınır mı? Böyle olursa cayma durumu olduğu takdirde yedeklerden bir arkadaş da durumdan faydalansa güzel olur diye düşünüyorum.
-
@yanıyosunfuatabi özelden yazdım size hocam...
-
Merhaba herkese ben duyuruda güvenlik soruşturma formunu göremedim arkadaşlar sitede de göremedim siz nereden indirdiniz yardımcı olabilirmisinz ? bu form genelde standart oluyor başka kurumlarının formatını versek sorun olurmuki?
-
@kurupilav duyuru dosyasinin yanında ek dosya var onu indirmen gerekiyor hocam..
-
@hayalimsgk 7 sayfalık bir duyuru dosyası var mal bildirim formunun falan olduğu onun harici senin bahsettiğin dosya sanırım...duyuruya tıkladığımda sadece bu çıktı ama bir daha bakıyım başka pc den deniyim..sağol hocam
-
Arkadaşlar 7. derece kadronun işgal ettiği derecedir. Memuriyete ilişkin derece kademe değildir. Mesela 6.3 ü olan bir memur 5. dereceyi işgal edebilir. Memuriyete ilişkin derece kademeye ek olarak 1 derece denetmen olduktan sonra verilir. Şu an neyse derece kademe o.
-
@paretowilfredo dostum daha önceki promosyonlarda 7-8 ay tebligat gelmeyenler vardı..Uzun sürmesinin atanacak olan ille alakası varmı istanbulda da bu kadar uzun sürebilirmi ?bu konuda bilgin tecrüben varsa yardımcı olabilirsen sevinirim..
-
@kurupilav dostum gecen seferler de Istanbul icin bahsettigin gecikmeler soz konusu oldu. Yine en cok bekleyen il Istanbul olacaktir.
-
@kurupilav hocam 7-8 ay tebligat beklemek olağan görülen bişey midir yoksa istisnalar mı o kadar sürdü?
-
@onrkms hocam bende çok net bilmiyorum..Bir kurum mülakatında karşılaştığım biri sölemişti halen beklediğini..diğer bir kişide arkadaşımın arkadaşı o da geçen promosyonda istanbula atanmış yaklaşık 7 ay falan beklemiş tebligatın gelmesini..sanırım bu forumdada daha önce tebligatı uzun süre gelmeyen biri yazmıştı ama bulamadım onu...hayırlısı umarım bu kadar sürmez bizimkisi..
-
@yanıyosunfuatabi hiç bir sıkıntı olmaz. Kurum böyle caymalar olabileceği için yedek duyurusunu 3-4 ay sonra yapıyor. Yani istediğin zaman cayabilirsin gitmekten.
-
@paretowilfredo hocam 7.promosyon yedekleri göreve başladı mı acaba bir biligniz var mı ?