2017 Halkbank Duyum
-
Tecrübeli arkadaşlar iletiyi gördüğünde cevaplarsa sevinirim. 1.5aylık süreçte servis görevlisi için nerelere bakılmalı. Bankacılık bilgisi çıkar mı ziraatin son alımında hiç yoktu mesela. Alana kpss gibi çalışılmalı onu biliyorum fakat diğer sorular için nelere bakmak fayda sağlayacaktır
-
18 mi eminmisiniz ? Banka sinavlari ilandan en az 45 gun sonra yapilir ilan ekim ortalari gelse bile araliga sarkma olur
-
@friksiyonelissiz gecen yıl ilan ve sınav günü arasında yaklaşık 7 hafta vardı. Yani hala umut var sınavın kasımda olması için
-
@friksiyonelissiz kardeşim 1 kişiden değil 10 a yakın kişiyle konuyla alakalı konuştum sosyal medyada. Hepsinin verdiği tarih bu. sayıyı da geneli +1000 servis görevlisi dedi. bu hafta içi ilan gelir büyük ihtimal.
-
@can bana zor bir ihtimal gibi geliyor kasim gibi anca ilan gelir
-
@ademsimit evet alim olacagi muhakkak bende 1200 diye duydum net ve dogru bir kaynak ama tarihle ilgili bir tutarsizlik var biraz aceleye gelecek
-
@ademsimit 800 de banko dedi
-
@friksiyonelissiz bakalım görelim kardeşim inşallah diğer aşamalar da acele olur mülakat için 1aydan fazla beklettikten sonra acele sınav yapsan da bi anlamı kalmıyor
-
@ademsimit siz calismalara basladiniz mi keske tecrubeli biri bizi aydinlatsa 45 gun icinde yapilir mi acaba
-
@friksiyonelissiz daha başlamadım hocam ben bu hafta da bi geçsin ilan motive eder zaten inşallah.
-
@ademsimit ne yapsak acaba bir taraftan il goc gelecek diyorlar buna calisalim Derken il gocten olmayalim onun da gelmesi yakindir diyorlar sastik kaldik
-
Bu ilan olayı kesin mi acaba tarih de kasımsa başlıycam çalişmaya ama bilgisi ılan
-
İnşallah duyumlar doğrudur da az da olsa ilanlar gelir. herkese iyi günler.
-
@sismondi kurum resmî açıklamayı yapmadan kimse kesin açılacak diyemez. Ancak kuvvetli duyum var. Çalışmanızı öneririm.
-
2016 ilanina baktim mufettislik ve uzman yardimciligi icin ingilizce sorularinin %50 si cevaplanmak zorunda denmis.Servis gorevlisi icin de mi bu gecerli acaba?
-
@luthor değil hocam
-
@ademsimit hocam kesin mi?
-
@luthor hocam servis görevlisi sınavında 12 ingilizce sorusu oluyor ama bu sorularda su kadar doğru yapmak zorundasınız diye birsey yok.sadece temel ingilizcesi iyi olan arkadaşlar için büyük artı.bu açığı kapamak adına diğer alanlara sıkı çalışabilirsiniz.
-
-
@marjinalfaydali hocam 2015"deki ilanda ilan ile sınav arasında tam 60 gün vardı, geçen yıl ise 19 eylülde ilan geldi 5 kasımda sınav vardı yani 45 gün kadar bi fark vardı arada