2017 Halkbank Duyum
-
arkadaşlar kasımda kesin sınav var ama uzman yardımcılığı yok galiba sadece servis görevlisi
-
@keynesbaba peki hocam dedikleri gibi 18 kasım mı?
-
@keynesbaba peki eminmisiniz sadece servis görevlisi acılacağından, teftiş veya iç kontrolör açılacak diyen de var?
-
hocam tam bilmiyorum ama sınav kesin var
-
Merhaba. Bende banka çalışanıyım. Hiç öyle bişey konuşulduğunu duymadım. Banka güvenlik görevlilerine gişe teklifi yapılacağı söylentileri var.
-
@ekstrafiskal hocam cogu kisi pozisyon haric sinav tarihini bile biliyor iste bu da nekadar gercekdisi bir duyum oldugunu kanitliyor. Insan kaynaklari bile sinavdan bir haber. Kendi adima inanmiyorym yakin zamanda sinava olacagina
-
@sgkbıkkını çok teşekkür ederiz. TY adminleri olarak. Emeginize ve kaleminize sağlık. Sitede yer alıpta sizin promosyonda uzman olan veya başka kadroda halkbankta işe başlayan binlerce kişi oldu ancak bu kadar net bilgi veren ilk kez sizi gördük. Bu yazınızdan müsaadeniz olursa metin olarakta yararlanmak isteriz. Halkbank ile ilgili kapsamlı bir metin yazarsak bir sonraki sınavda birilerine yol gösterici olur.
-
@antimülakat rica ederim ne demek. Gençlik nasıl bir maceraya dalacak biraz bilgisi olsun istedim. Sonuçta ben de 20 li yaşların ortasında okul bitti kpss çalış ama bekle bekle alım olmasın derken kendimi bankacılıkta bulan bi elemanım. Başka insanlara da yol gösterecekse elbette ki yazdıklarımdan yararlanabilirsiniz. Maaşlara zam konusunda enf oranı + %2 fln olur yılda bir kez ocak ayında diyorlar ama bilemiyorum. Siz de maaş rakamlarını buna göre güncellersiniz artık :)))
-
@can Ben uzman yardımcılığından elendim şu an servis görevlisi pozisyonundayım. Halkbankın personel açığı var doğru ama uzman yardımcısı almayı düşünmediklerini bankoda çalışacak kişileri almayı düşündüklerini, bunlar için de ilk tercihlerini ve tekliflerini belli bi süre halkbankta görev yapmış lise mezunu güvenlik görevlilerine yapılacağını duydum. Bende tekrar uzman yardımcılığı iç kontrolor ve teftiş açılmasını bekliyorum ama hiçbir duyumum olmadı şu ana kadar. Maaşlar da yılbaşından sonra 1 tek 1 çift olarak değişeceği galiba artık kesinleşti gibi.
-
@ekstrafiskal kardeş maaşlarla ilgili duyum sağlam yerden mi bide kasa tazminatı gelecek diyorlar duydun mu
-
@ekstrafiskal GÜVENLİ GÖREVLİSİNİ ABİLERİMİZİ KÜÇÜMSEDİĞİMDEN DEĞİL AMA BAKINIZ CAPS LOCK AÇIK YAZIYORUM. İİBF OLARAK O KADAR LİSANS MEZUNU VAR İKEN LİSE MEZUNU GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ GİŞEDE ÇALIŞTIRMAK AKIL İŞİ DEĞİLDİR. ARTIK MEMLEKETTE HERKES ,BUNA BÜTÜN KURUMSAL BANKA , FİRMALAR DA DAHİL ÜÇ KURUŞ DAHA ÇOK NASIL KAZANIRIM DERDİNDE. MÜHENDİSLERİ 1500 LİRAYA ÇALIŞMAK ZORUNDA BIRAKIYORLAR(SENDEN ÇOK VAR DİYEREK ) . HUKUKÇULAR ASGARİ ÜCRETE AVUKATLIK YAPIYOR . İİBFLİLERİ SÖYLEMİYORUM ZATEN. EMİN OLUN UCUZA ÇALIŞTIRMA YOLU BULSALAR DOKTOR HEMŞİRE HEPSİNİ ÇALIŞTIRIRLAR.ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ GİTTİKÇE İTİBAR KAYBEDİYOR. ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ KENDİNİ GELİŞTİRSİN OKUYANLAR , TOEFL 95 RUSÇA İNGİLİZCE SULAR SELLER KOÇ ÜNİ TAM BURSLU U.A OKUYAN ARKADAŞIM İŞ BULAMADIĞI İÇİN YURTDIŞINA GİTTİ GÖZÜ DE ÖYLE YÜKSEKLERDE DEĞİL HEPİMİZİN İSTEDİĞİ ŞEYLER. DEVLET BABA ÖZEL SEKTÖRE KAMÇIYI VURMALI BU GİDİŞAT 15 YIL SONRASI İÇİN İYİ DEĞİL ÇÜNKÜ OKUYAN NESİL GELİYOR VE ÇOĞUSU MUTSUZ OLACAK 15 YIL SONRA. İÇ DÖKMESİ VEYA İŞSİZLİK SIKINTISINDAN YAZMADIM BUGÜN ÇOK GÜZEL BİR İŞİM BİLE OLSA BUNLARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM İYİ AKŞAMLAR
-
@gökalp valla geçen gün toplantıda operasyon yetkilimiz ve güvenlik görevlimiz müdürümüz vs net bir şekilde maaş sistemi değişti ocaktan sonra 1 tek 1 çift artı prim dediler. Onlar bugune kadar ne dediyse çıktı sağlam duyum alıyorlar yani.
-
arkadaşlar içkontrolör kesin teftis belli değilmiş kaynak: halbankta iç kontrol olarak çalışan bir arkadaşım
-
@sgkbıkkını Tahsis birimi ise en yoğundur ve uzak durun. Mesaisi gece 10 - 11 gibi bittiği olur. Allah sabır versin oradakilere. Oradakilerin de hedefleri vardır. Belirli bir sürede belli sayıda kredi dosyasını sonuçlandırmak gibi. Onlar da prim alabilirler.
7 aydır genel müdürlükte tahsis biriminde çalışıyorum.
1.Tahsis birimleri gerçekten çok yoğun özellikle Kobi Kredileri.
2.O kadar zaman çalıştım bir kez olsun gece bu saate kadar süren mesai görmedim. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Ayda yılda bir mesaiye kalınır onda da en geç saat 20:00 gibi çıkılır. Mesai servisleri 20:30'da çünkü.
3.Herhangi bir dosya sayısı hedefi yok. Ne kadar dosya gelirse o kadar tahsis yapılır. Hedefe ulaşmak için kendi kendimize teklif üretecek halimiz yok zira.
4.Tahsiste prim diye bir durum da söz konusu değil. Prim şubede olur.
-
@annnti sizin dedikleriniz elbette daha doğrudur. Gece 10 - 11 gibi onaylanan kredim olunca insanlar kalıyor heralde mesaiye dedim.
-
@sgkbıkkını Bu çok istisnai bir durum. O saatte kredi tahsis edilse bile kullandırım yapılamayacağından bir anlamı kalmıyor. Ama daire başkanın ya da bölüm müdürün kalıp şu saate kadar şu tahsisleri yap derse kalıp yaparsın evine de taksiyle gidip fatura bedelini bankadan tahsil edersin. Yani gece mesaisi elbette mümkün ancak henüz hiç denk gelmedim böyle bir duruma.
-
@annnti bireysel tahsis birimi haftada en az 2-3 gün mesai yapıyor, bazı günler 8 mesaisi bazı günler 11 mesaisi. 11 mesaisi yapılan günlerde banka 11'e servis koyuyor. Sgkbıkkını arkadaşımızın onaylanan kredileri de muhtemelen konut kredisidir:)
-
Ne dersiniz aksama dogru ilan gelir mi ?
-
Bence bugün gelmez çünkü sınav olacağı zaman personellere duyuru gidiyor , olsa burada da paylaşılırdı.
-
Genellikle duyuru cuma mesai bitimine yakin gidiyor, pazartesi de ilan geliyor. Eger gercekten kasımda bir sınav varsa bu aralar ilanın gelmesi gerekir.