2017 Halkbank Duyum
-
@paretowilfredo hocam bu başlığada bir el atsanız ne güzel olur
-
@mülkiyeli45 dostum bankalarla pek aram yok malesef. Bankaci dostum da yok dusmanim da
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz yinede
-
bu hafta ilan gelmediiğine göre sanırım kasım 'DA sınav da yok .. duyumlar şubattan yana
-
en azından face de öyle yazıyor. sınavın şubatta olacağı :s
-
bize neden bunu yapıyorlar
-
Atatürk Üniversitesi hazırlayacaksa aman gireyim demeyin sınavına, dost tavsiyesi.
-
@holywind Niye hocaam?(birinin bunu sorması lazımdı:):)
-
@luthor kazandınız der sonra pardon sistemimiz hata yapmış diye ertesi gün açıklama yaparlar, sınavda yeteri kadar başarı sağlayan olmadığından puan barajını düşürdük der ama tüm koşulları sağlayan puanı yüksek adayları eler falan. Sıkıntılı bir üniversite
-
@luthor sınavı ölçücü değildir kpss iktisatta 30/24 sayıstay sınavında 20/16 yapan insanlar erzurum Aöf"nin sınavında 30/14 yapabilir. Ankara ve istanbuldaki şehirlerde sabah oturumuyla öğleden sonra oturumunu arada 3 saat mesafedeki farklı okula verip milleti strese sokar. Kısacası acemidir iş bilmezdir can sıkar.
-
Duyumcu arkadaslar bir ses verin nerede kaldi teftis ilani yahu?
-
halk ve ziraat yıl sonuna dogru sınav açacağını arkadasım üstünden duymustu , ne dır ne degıldır içeriğini tam bılmıyorum .
-
Bıktık artık ya şu ilan gelsede herkes ona göre yoluna baksa
-
Ilan gelsin de şu guy ve komiser yrd açıklandıktan sonra gelse daha güzel olur. Cidden iibf nın imtihanı sabir beklemek çok zor
-
@mexsico ziraatin de açaçacıgını facede biri söyledi ama çok ihtimal vermedim.inşallah o da açar.
-
Twitterda halkbank için tabela çalışması mı yapsak 2017 için söz verdiğiniz ilanı bekliyoruz diyerek
-
Ziraat de kac yıldır alım yapmadı, ilan vermesi sasırtmaz hatta vermesi lazim artik
-
@merve1-2 kesinlikle.ziraat katılım olarak ara ara alım yapsa da kendi bünyesine 2014 ten beri alım yapmıyor serviste.halk geçen seneki uzmanlık mülakatlarından elenenlere servis teklif etmiş 500 kişi istihdam etmiş.yani aslında halktan çok ziraatin açması lazım ama pek duyum yok ona dair.
-
Ziraattan sınav beklemeyin arkadaşlar az personel çok is yapmaya gitmekte. Kimsede sınavdan bahsetmiyor.
-
Çalışanı bile sınavdan bahsetmiyor