2017 Halkbank Duyum
-
Simdi ilan gelecek mi gelmeyecek mi anlamadim? Guvenlik gorevlilerinin o pozisyona getirilmesi durumunda ilan gelmesini bekleme sacma olur,bunun yaninda dun kpss a gruplarindan birinde bir arkadas cok yakinda 2000 kisilik alim olacagini soylemis halkbankin ne kadar dogru bilmiyorum ama tuaf bir sekilde bilgi kirliligi var,bir kesim cok kesin alim olacagini soylerken diger taraf haberinin olmadigini soyluyor.insallah sinav gercekten vardir zira bu kadar duyum ve umuttan sonra olmamasi uzucu olur...
-
Bugün sordum, kasım ayında 1000 personel alınacakmış, unvanlar hakkında kimsenin bilgisi yok.
-
Değerli arkadaşlar, ortalık bilgi kirliliğinden geçilmiyor. Halkbankta çalışıyorum, bi arkadaşın da dediği gibi, sizden önce bize bir iç duyuru geliyor, şu menüden şu tahsilat yapılacak tarzında, zaten o duyuru sonrası da ulusal çapta personel sınav alım duyurusu geliyor.
Bugün gelen bir duyuru maili yok, geldiğinde burada sizle paylaşırım. -
komiser yr ve guy açıklandıktan sonra ilan gelse ii olur aslında :S
-
Halkbank da çalişan bi arkadaşla konuştum o da kasımda sınav olma ihtimalinden bahsetti ,yeni duyum alan falan oldumu arkadaşlar
-
Sevgili dostlar bi gelişme var mi ilanla alakalı . Bu cuma veya önümüzdeki pazartesine kadar ilan gelmezse sınavın kasımda olma ihtimali kalmıyor sanki.
-
@berceste aynen hocam .Banka sınavları ilanı cumaları oluyor.eğer bu cuma ilan gelmezse sınavın kasımda olacağı ihtimali ortadan kalkar.gelecekse de sınav aralık başı olur gibi.
-
Şimdi halkbankta çalışan bir arkadaşa sordum o da yönetim yeni değişti bişeylerin oturmasını bekliyorlar en erken şubat falan dedi
-
Acaba kasim kasim dedikleri ilan tarihi mi? Viz sinav diyoruz ama...eger ilan kadimda gelirse yilbasindan sonra alim gerceklesir ocak subat gibi
-
halkbank yöneticileri açıklama yapmıştı 2017 de 1000 personel alınacak diye. bari açıklama yapmayın.
-
Sanırım ilan en geç kasımda gelecek.
-
@toranj o açıklamadaki 1000 kişi zaten alındı. Kasımda beklenen ayrıca bir alım
-
arkadaşlar ilanın gelecegi aşikar ortada duruyor size tavsiyem tarihine takılmadan oturun çalışın. geç gelmesi sizin içinde iyi işe girdikten sonra ders calısmaya vaktiniz kalmayacak hiç degilse 2018 kpssye hazır girersiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Duyumu ileten arkadaşlara çok teşekkürler.
Bugün ufaktan çalışmaya başladım. İlan gelmezse çok üzülücem, hayal kırıklığı olacak.
Şu anda çalışanlar kurum içinde duyuru olunca buraya yazarlarsa çok sevinirim.
Geçen seneki sınavda alandan 4 soruyla kaçırdım hiç çalışmadan. Nasıl ilerlemeli miyim tavsiyeleri olan var mıdır ?
Teşekkürler -
@illedekamu aynı his benim içinde geçerli olacak ilan gelmezse çok üzülücem. Bence genel kültürde ziraat gibi bankacılık ile alakalı sorularla gelebilir buda eleyici olabilir bakmakta fayda var onun dışında alan konuları zaten kpss gibi
-
Bu alım da yalan oldu galiba. milyonların girdiği sınavda zaten koskoca 2017 senesinde 250 kişilik sgk denetmeni dışında nerdeyse dişe dokunur HİÇBİR alım olmadı. guy bile alıma çıkmadı, mülakat süreci sakız gibi uzatıldı. en azından bankalarda bir umut sınav bekleniyor ama o da açılmıyo. vaatler dersen bol keseden sallanılıyor hep. Allah yardımcımız olsun.
-
@patakute KPSS puanıniz kaçtı acaba
-
İlan gelmiyordu. 10 dk da bir foruma bakmaktan miyopum ilerlemisti. Gençler umudunu kaybediyordu. Kimse ders çalışamıyordu. Yazıktı.
-
Bugun cuma ve mesai bitimi yaklasiyor.bugun gelmezse bu sinav demekki aralikta olacak.
Yukaridaki arkadas cok iyi demis tarihe takilmadan calismamiz lazim.ilan ne kadar gec gelirse bizim icin o kadar iyi olur ama ilan gelmeyince de insani karamsarlik sariyor...sanki bos calisyormussun gibi bir his.bi gelse -
@meltemgüler hocam valla tam durumumu ozetlemissiniz benimde astigmatim ilerliyor buraya bakmaktan.guya makro bu haftasonu bitecekti ama surekli bi sayfaya bakma ihtiyaci hissettigim icin sarkacak bi kac gun