2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor 87 ile kapatacak bence.Sana gelir hocam rahat ol.
-
g) Bu sınava daha önce hiç girmemiş ya da en fazla bir kez girmiş olmak arkadalar bu madde ne kadar etkiler acaba sıralamayı en son iş müfettişliği ilanı ne zaman gelmişti
-
bu ilk oturum nedir ya herhalde giriş sınavını geçenler yeterliliği direk vermiş sayılacak
-
Önceki yıllara göre ilanda farklar mı var bana mı öyle geldi.
-
87-88 arası kapatır bence... katılmaya hak kazansam bile ilk oturum yüzünden muhtemelen sınavı kazanamayacağım ama yine de başvuracağım.. ne olur ne olmaz..
-
İlk oturum fena halde sıkıntı.Birde bunun muhasebe kısmı vmy tarzı mı olur?
-
P9 kullanılmasına şaşırdım beklemiyordum
-
ayrıca sgk da bir tane dengeli puan türüne yer verecek bu ilan gibi
-
86 ya inmez yani:(
-
@Duryy 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI içinde söyledi:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
bu 1.oturuma hangi kaynaklardan çalışılır bilen var mı?
-
1,5 - 2 sene arası işe başlama süreniz olabilir bunu göz önüne alın derim. 2015 Eylül'de yapılan yazılı sınav 6 ayda falan açıklanmıştı, sonrasında mülakat 2016 Aralık ayında açıklandı. En son 2017 Mart ayında güvenlik soruşturması devam ediyordu.
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Meslege dair tum sorulariniz icin oncelikle okuyunuz;
https://www.tercihiniyap.net/haber/is-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@paretowilfredo Üstad ikimizin de dediği olmadı ama güzel oldu
-
@Baumol İşin yürütümünde ihtiyaç hasıl demek ki dostum. Bakalım.
-
@paretowilfredo Hocam geçmiş alılmar kaçla kapattı bu sene aşşağı yukarı bir tahmininiz var mı?
-
@luthor 84 gibi olduğunu hatırlıyorum dostum ancak o dönem nispeten bereketli idi. Aynı dönemde Kamu Hastaneleri'nin ve Halk Sağlığı'nın denetçilik sınavı Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı SPK'nın sınavı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O nedenle biraz ilgi dışı kalmıştı. Bu kez 87'nin altını zor görüyorum. erken dönem olması, P48'in de işin içinde olması nedeniyle. P48 konusu da ayrıca şaşırttı beni. Anlamlı da gelmedi ama demek ki ÇSGB Genel dağılımlı puanlara alaka gösterecek artık.
-
@paretowilfredo Sağolun hocam.Peki birinci oturum için tek tek mevzuat mı çalışmak gerekir yoksa bu konuda yardım alabileceğimiz kitaplar mevcut mu?
-
Sınavın ilk bölümü için derli toplu bir kaynak bulamazsınız dostlar. Belli başlı 2 3 kitabı bir araya getirmeniz gerek en basit ihtimalle. Bu nedenle kanunları bastırıp hatta spiralletip boş sayfalar da bırakacak şekilde kendiniz bir kitap oluşturun derim. En verimli ve faydalı bu şekilde çalışılabilir.
-
Şimdi ben p42 ile 87.02 puanla 443. sıradayim.p9 ve p48 den 87 puan alanlar sıralamalarını yazabilir mi?galiba diğer puan türlerinde aynı puanlı adayin sıralaması daha gerilerde
-
@varoufakis p48 700lerde 87 puanım