2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@birumut ben kisa olanlari bitirdim uzunlar kaldi ama anlamiyomusum gibi sanki ya yani onemli yerleri yazarak calismayi calisiyorum ama asiri soyut geliyo kanun bana kanunlar. Ayrica agirligi hangi kanunlara vermeliyiz bilen var mi?
-
@manifalitikoos evet maalesef bazı kanunların yürürlüğe girişi cok eski doğal olarak dilleri de eski. İş kanunu epey açık diğerlerine nispeten. 5510 da ayrıca çok fazla atıf var okurken sıkılıyor insan.
-
@luthor tabi o da var. Ben geleceğini düşünüyorum ama yine de başlayamadım bakalim.
-
@birumut Aynen cok sikintili bu kanunlar sorular ne tarzda geliyor acaba kisa cevapli mi yoksa uzun cevapli mi? Ayrintili mi yoksa yuzeysel mi?
-
@birumut Puan kaç sizin?
-
@luthor 89.95
-
@birumut Size gelir çalışmaya başlayın bence
-
@manifalitikoos kendinizmi cikarttiniz kanunlari mevzuatdan ya bende akadro ceko kitabi var ama icinde is kanunu vs fln var ama guvenipde calisamiyorm akfon notuna baktim onuda liste cikmadan almak istemedm bosa almakda var cunku
-
@manifalitikoos daha önceki sorulardan pek haberim yok , varsa paylaşılsa keşke? Ama bir kaç gördüğüm kadarıyla aşırı detay görmedim.tanimlara yoğunlaşmışlar . Başlık düzeyinde idi. Pek klasik sınav tecrübem de yok.
-
@goodwill bence kanunlar alınmalı. Ben aldım ama pek bakmadım.
-
@birumut akfondanmi aldiniz
-
@goodwill aynen kendim cikarttim ancak 5510 da not cikarma da sikinti yasicam gibi cok uzun ve soyut
-
@goodwill hayır ve bu ilan metninde numaralar yazıyor zaten.Direkt çıkarttım.
-
@birumut ben mevzuat tan bakiyorum
-
@manifalitikoos soyut evet ama genelde tanımlara yöneliyorlamis
-
@manifalitikoos vallahi bu sinav beni baya korkutuyor ztn hayirlisi olsun insallah
-
@birumut tesekkur ediyorm rabbim yolumuzu açık etsin herbirimiz maddi manevi cok emek harciyorz
-
@birumut 5510 a pek bakmadim ama diger kanunlarda ole pek fazla tanimda yok ki ya.
-
Çok detay soru geleceğini sanmıyorum şahsen.
-
@manifalitikoos bir önceki ileriye yazacaktım aslında 5510 soyut demişsiniz ya yanlış oldu onu kastettim. Evet diğerlerinde çok tanım yok ama 5510 a göre de kısalar baya. Benim çıkarttığım not yanılmıyorsam 480 sayfa filan bir çoğunu 5510 oluşturuyor.İnsallah olur.