2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@goodwill amin inşallah...
-
@birumut aynen 190 sayfasi 5510:))
-
@ligarba dostum bunlar çıkmış sorular mı?
-
@gag Evet, iş müfettişi bi arkadaşım gönderdi. Sorular genelde tekrar ediyormuş. Bunlara çalışırsan büyük bi kısmını halledersin dedi.
-
@ligarba hangi sorulardan bahsediyorsunuz?
-
@ligarba sorular derken, paylaşır mısınız ?
-
@ligarba geçmiş iletilerinizden gördüm ,sağolun .
-
Tamam şimdi gördüm ben de. Bu sorularla kazanan benim de bi arkadaş var . Seytan diyor sadece bunlara bak diye
-
Kabahatlar hukukundan kasıt kanunu mu 13 sayfalık
-
Bir de şu 3 oturum dağılımına baktığımda başlı başına hukuk ve mevzuat kısmının ağırlığınun daha çok olduğunu görüyorum.2) İkinci oturum: Anayasa hukuku, idare hukuku (genel esaslar, idari yargı, idari teşkilat), ceza hukuku (genel esaslar), ceza usulü hukuku (genel esaslar),kabahatler hukuku, medeni hukuk (aile ve miras hukuku hariç), borçlar hukuku, ticaret hukuku.
3) Üçüncü oturum: Mikro iktisat, makro iktisat, çalışma ekonomisi, Türkiye ekonomisi, kamu maliyesi, maliye politikası, Türk vergi mevzuatının genel esasları, genel muhasebe, bilanço ve mali tablolar analizi. -
Ya arkadaşlar düzgün bir kanun yok mu bildiginiz bu Hıfzısıhha kanunu mudur nedir ona bakyrm ismi başka dert içerigi bambaşka dert 1930 türkçesiyle yazılmış sanki..
-
@25torsteinn bunu önermişlerdi https:// www. akfonkitap. com/csgb-is-teftis-ders-notu-cozumlu-sorular-mulakat-sorulari-ve-guncel-kanunlar-pmu2770
-
@asya bu kitabı ben de gördüm ama içeriği nasıl acaba
-
@erkan içerisinde sorumlu olduğumuz kanunlar ve çıkmış sorular varmış. Benim puanıma gelir mi bilemediğim için henüz edinmedim kitabı
-
@asya ders kitabı şeklinde mi yoksa mevzuatı kopyala yapıştır mı yapmışlar
-
@asya 45 lira mi
-
@erkan hiçbir fikrim yok
-
@shady1 evet ve tek kitap bu var
-
Sadece şu ilanda yazan kanunları çıkarsak yeterli olmaz mı acaba
-
@impressiveunit hocam bu kitap nasıl ya memnun musunuz?