2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Kurum alıştırdı artık böyle geç açıklamaya.. Geçen alımda işe başlama tam 1 sene sürmüştü.. bu sene de ona yakın bi süre olur gibi görünüyor. 20 bin öğretmen mülakatı ne kadar kısa sürede açıklandı, 80 kişinin girdiği mülakat için 4 aya yakın zamandır bekliyoruz. Yazık günah @xxxkara
-
Bakan bakan değil ki arkadaşlar geldiğinden beri huzurevi ziyaretleri, kadem toplantilari, hayırlı olsun diyen yalaka kurumlari ağırlıyor. Yarin ki plani bakanlikta altin günü yapmakmis(!)
-
Ne çektiniz be arkadaşlar bana da dert oldu. En iyisi mi bu çsgb sinavlarina girmeyeceksin , giriyosan da boyle sürünmeyi göze alacaksin demek ki anlayışlari bu. Zaten insanlar issizlikten giriyolar cok da bayilmadiklarina eminim. Ne kadar üzücü. Keske ülkemizde bürokrasinin bu gidişine bir son verilse artik. Yaziktir bu kadar insana yapilan ayip günah artık.
-
“Saat beşe on var bu cuma da bitti... “️
-
Yazık gerçekten insanlar sırf aciklanmadigi için maliye Bakanlığı sınavlarına girecek bir hafta ankaraya git gel en az 250 300 lira masraf bn sadece git gel 3 ucak biletine 1000 lira verdim birde olumsuz olanlar için 4 ay boyuncaki stresin bekleyişin hesabını kim verecek
Bakan hanim da anca misafir agirlasin. .. -
Yok mu bir haber ?
-
@xxxkara yaktığımız meşale bile söndü..
@Sucuklu_Oralet ne olacak bizim sonumuz... bakanlıkta aramadığım bölüm kalmadı herkes birbirine paslıyor ama gene tık Yok ya... -
Bu sınava girmeye hak kazananların gecen seneki netleri nasıldı arkadaslar?
-
Mülakata gireli tam 4 ay oldu.. Telefonlara cevap vermiyorlar, yok mu bakanlıkta tanıdığı olan birileri, herhangi bi duyumu olan ?
-
Yani hakikaten bu Çalışma Bakanlığının sınavlarında adaylara çektirdiği eziyetler, bürokratik engellerin reise bildirilmesi lazım. Ben bugüne kadar hiçbir sınavına girmedim ama cidden başlıklarda gördükçe üzülüyorum. Yazıktır bunca insana. Bakan kaynaklı olmadığı açık, anlaşılan o ki Bakanlıkta bürokratlardan kaynaklı sıkıntılar var.
-
Yok mu herhangi bi duyumu olan 5 ay olacak nerdeyse mülakata gireli. Ne bekleniyor açıklanması için
-
Bu bakanligin isim degistirmekten baska ise yaradigi yok sanirim. En iyisi guy olmak
-
Merhaba Arkadaşlar, Süreç Bakan Onayında Evet. Peki Bakan Hanım neden onayda bekletiyor ?
- SGK Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, twitter üzerinden kendisine yöneltilen soruya Şöyle cevap vermişti.
"Sürecin şuan için kendilerinde olmadığını ve kendilerine geldiğinde bekletilmenin yaşanmayacağını vurgulamıştı"
SGK Müfettiş yardımcılığı sınavında süreç neden SGK Teftiş kurulu başkanı dışında olsun ki ?
A) Güvenlik Soruşturmaları
B) Her ne kadar Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Çalışma ve Sosyal bakanlığı ve SGK belirlense de, Bir Düzenleme Söz Konusu olabilir.Şimdi Cevap Verelim, A ) Güvenlik Soruşturmaları Bitti, Çünkü evraklar Mayısın başında tespit edilmişti. En uzun soruşturma bile 2 ay sürüyor. Bu süre Çokta doldu. O zaman B şıkkına yönelebiliriz. Burada süreç SGK Teftiş kurulunun dışında bekletilmede.
Bu açıklamayı yaptıktan sonra gelelim İş müfettişliğine, Burada Bakan onayına kadar tüm süreci yakinen takip etme imkanım oldu. Ancak Bakan hanımın onayına sunulduktan sonra, Bekletilmesinin altında Yeni bir düzenleme gelir mi ? Bunun üzerine konuşulduğu bilgisini aldım. Büyük ihtimal Büyük çaplı bir değişik olmayacak, Ancak yine de değişim olasılığı üzerinde durulup bekletildiğini öğrenmiş oldum. Hem İş Müfettişliği Hem de SGK Müfettişliği için. O yüzden Biraz daha Sabır Diyorum. Saygılarımla,
-
@sucuklu_oralet değişimden kasıt neler olabilir hocam? Birde yeri değil belki ama kurumun yeni ilana cikma olasılığı kısa vadede pek mümkün değil sanırsam doğru mudur?
-
@gresham-t Büyük çaplı bir değişim olmaz diye düşünüyorum. 2011 VDK tek çatı altında toplandığı gibi burada bir birleşme olmayacağını düşünüyorum. Ancak, gündeme geldiğini daha önceden biliyorum. O yüzden her değişim bana sürpriz olmayacak, Bekleyip görelim. Sonuçta 2 Bakanlığın birleşmesi ve organizasyon düzenlemeleri de başlı başına bir köklü değişiklik.
Yeni Alım için, Süreç tamamlanmadan gündeme gelmeyecek gibi duruyor.
-
siz yetkili ve bilgili birine benziyorsunuz. İş müfettişliğine kaç kişi alınmış acaba biliyor musunuz ?
-
Az önce aradım sonunda biri çıktı ama cevap olumlu değil. Makama sunduk onay bekliyoruz dediler, bakanlıktaymış liste şu anda
-
Saolsun @Sucuklu_Oralet Üstadda listenin bakanlığa sunulduğu konusunda bilgilendirdi diğer arkadaşımda fakat kaç aydır bakanlığa sunulan liste niye açıklanmıyor onu anlayamıyorum (iş müfettişliği yada SGK müfettişliği kaldırılacak yada birleşecek mi bekletiyorlar yada listeyi açıklasalar sonra birleştik yada ayrıldık deseler ne oluyor anlayamıyorum)
-
Bir ses haber yok mu eridik bittik
-
Herkes açıklanmasından ümidi kesti. Kimse tepki vermiyor artık, mülakat bekleyenlerin bi çoğu başka kuruma atandı zaten.. Bi imza atmak 5 ay sürmemeli, şimdi açıklansa işe başlama yılbaşını bulacak zaten. Neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil