2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@Buhara :
3 sonuç için ortak tweet. Rt, Fav, Yorum, Alıntı, Etiket..Buyrun.
https://twitter.com/bilginin_gucu/status/1051743576529559553?s=19
Herkes destek verebilir mi lütfen
-
@Buhara :
3 sonuç için ortak tweet. Rt, Fav, Yorum, Alıntı, Etiket..
Buyrun.
https://twitter.com/bilginin_gucu/status/1051743576529559553?s=19
Herkes destek verebilir mi lütfen -
Yok mu bir gelişme arkadaşlar
-
Sanırım 2019 a kadar bekleyeceğiz
-
İptal olmazsa büyük ihtimalle Aralık’ta açıklanır.... işleri bilerek sürüncemede bırakıyorlar bütçeyi bahane ederek..
-
Mülakatın iptal edilme durumu olmaz hocam onay için sayın bakan hanımda ama sayın bakan ne zaman onaylarsa benim şahsi görüşümde dediğiniz gibi Aralık gibi görünüyor
-
Burası Türkiye herşeye her an hazırlıklı olmak lazım..
-
@gerçekhayl sizde haklısınız hayırlısı olsun herkes hakkında
-
Ne iptal olması? Böyle şeyleri kendinize saklayın.
-
İptal felan olmaz arkadaşlar hangi mülakat iptal olmuş bu olsun iş müfettiş yard. bir arkadas şu an kurumun gündeminde olmadığımızı söyledi 2 3 ay daha beklersiniz dedi tabi bu onun öngörüsü ayrıca kendisi önceki alımda kazanmış 80 kişi girmiş mulakata 65 kişi alınmış 100 kişilik ilana çıkmış kurum bana dediği bizim zamanda da mülakat soruları zordu ona takılmayın referansınız yoksa almazlar dedi torpil manasında değil daha ziyade birinin sizin için bu kişi müfettişlik yapar şeklinde referansınız olmalı dedi yoksa zor girmeniz önceki alımda referansı olmayan arkadaşlarım elendi dedi
-
@xxxkara Üstadlar var mı bir gelişme yada duyumunuz ? @Sucuklu_Oralet
-
@berktanell malesef hocam en son bakanlık ayrılacak haberi memurlar nete düştü CB ayrılma yok dedi (böyle dediyse kesin ayrılır :)) onun dışında her şey aynı
-
@xxxkara teşekkürler o zmn dedikleri gibi Aralık sonu açıklanırsa iyi diyelim
-
Arkadaşlar sürecimiz çok uzadı. Bayadır formu takip ediyorum. Ama daha önce yazma fırsatım olmamıştı. Ankarada Ege günleri yapılacak. Bakan hanımda egeli ve bu tür etkinliklerde bakanlar, vekiller, siyasetçiler ilk gün açılışa katılıyorlar ve halkı dinliyorlar. Ben Ankarada değilim. Eşim Ankara'da olduğu için ege günlerine gidecek ve bir fırsatını bulup durumu arz etmeye çalışacak. Sizlerden de Ankara'da olan varsa gitmenizi ve mümkün olursa bizzat bakan hanıma durumu arz etmeniz lehimize olur diye düşünüyorum.
-
@cgrgc, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar sürecimiz çok uzadı. Bayadır formu takip ediyorum. Ama daha önce yazma fırsatım olmamıştı. Ankarada Ege günleri yapılacak. Bakan hanımda egeli ve bu tür etkinliklerde bakanlar, vekiller, siyasetçiler ilk gün açılışa katılıyorlar ve halkı dinliyorlar. Ben Ankarada değilim. Eşim Ankara'da olduğu için ege günlerine gidecek ve bir fırsatını bulup durumu arz etmeye çalışacak. Sizlerden de Ankara'da olan varsa gitmenizi ve mümkün olursa bizzat bakan hanıma durumu arz etmeniz lehimize olur diye düşünüyorum.
Ve açılış günü bugünmüş ( 8 kasım perşembe )
-
Bakan hanim Ordulu ancak babası atilla koç Aydınlı ankara da olan arkadaşlar gidebilirse çok iyi olur.
-
-
@berktanell sanırım haklısın arkadaşum. Bakan hanım nereye gitmiş bikmiyorum ama Eşim gitti bugün ege günlerine ancak bakan hanım gelmemiş. Malesef hedefimize ulaşamadık.
-
Selamlar bakan hanım.
-
Gsb de uzun zamandır bekletiyordu. Ayın 6 sında bütçe görüşüldü ayın 7 sinde bu haftasonuna kadar açıklanacak dediler ve bugun açıklandı. Şimdi bu alımların bütçe ile alakası olur mu olmaz mı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?