2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@kpsssss Dostum bu kurumda vr alımda son ana kadar kimse su tarih diyemez. Gorustugum is mufettisi ahbaplarim var onlar henuz kendi yardimciliktan mufettislige gecislerini bekliyorlar yillardir siz dusunun
-
Beklemekten helâk olanlara ismimi ekleyebilirsiniz.
-
@paretowilfredo anladım hocam.
-
Aralık ayında asgari ücret için toplanacaklar, yılbaşından sonra açıklanır bizim mülakat büyük ihtimal. Asgari ücret gibi bi konu gündemdeyken kimse iş müfettiş yardımcılığı ile ilgilenmez diye tahmin ediyorum, inşallah yanılırım tabi
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@wow Hocam ilgilenecek bi şey Yok ki iş bilerek sürüncemede bırakılıyor aylardır makamda imzada liste bahanemiz ise bakan çok yoğun tabi yersen...
-
Artık açıklansın bitsin bu beklemeler bittik tükendik
-
@gerçekhayl Hocam ben de biliyorum ilgilenecek bi şey olmadığını da normal vakitte önemseyip açıklamıyorlar, gündemin en önemli maddesinin konuşulacağı vakit hiç açıklamazlar onu demek istemiştim
-
@wow Arkadaşlar ben kafama estikçe sosyal medyadan bakana, bakan yardımcılarına, bakan danışmanlarına kim denk gelirse iletiyorum durumu.. Siz de arada bi şansınızı deneyin, belki bi gören olur
-
Vay be yazılı sınava gireli dün tam 1 yıl oldu. Bakalım daha ne kadar bekleriz
-
@wow hocam daha çok bekleriz herhalde Sayın Bakan Hanım yurtdışına çıkmış bu haftada boş geçecek herhalde
-
@berktanell Hocam bildiğim kadarıyla 6 Aralıkta asgari ücret tespit komisyonu toplanacak. Ülkeye döner o zamana kadar ama bizim olayla ilgilenmezler bence
-
@wow umarım ilgilenirler diyelim ama liste acaba bakan hanımın imzasını mı bekliyor teftiş kurulu bizden çıktı dedikten sonra bakanlık Personel atama birimini aradım kimsenin bir bilgisi Yok acaba liste onay İçin nerde anlamadım
-
@berktanell iş teftiş kurulundan çıkalı çok oldu liste hocam. Bakan değişmese açıklanıyordu hatta, bakan değişikliğinden sonra gündeme gelmedi henüz herhalde
-
@wow anladım arkadaşım teşekkürler peki sizin duyununuz liste bakan hanımın onayında mı bekliyor
-
@berktanell benim duyumum liste hazır bakanda bekliyor. Bakan hanım da sadece bizimle alakalı değil iş teftiş kurulu ile alakalı hiçbir belgeye öncelik vermiyor.. Dediğim gibi asgari ücret olayı netleşmeden açıklanacağını hiç zannetmiyorum. Umarım o olaydan sonra açıklarlar
-
@wow anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun teşekkürler bilgiler için
-
@wow surekli bir şeyleri bekliyoruz. Yazili sinav tarihinden itibaren koskoca 1 yil gecti..
-
Burası bu kadar beklemeye değecek yer mi arkadaşlar ? Bilmediğim için soruyorum.
Gördüğüm kadarıyla sınavı sorun,sonucların acıklanması sorun, mesleğe başladınız meslekte ilerlemek sorun.. Epey bir sorun...
Diğer müfettişliklerden ya da uzmanlıklardan çok farkı var mı bu kurumun ?
-
@öğrenci Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkçası Eskiden 10 ilde grup başkanlığı bulunduğundan şu anki kadar turne olmuyordu, bürokratik süreçte bu kadar tıkanma olmuyordu. Vdk da müfettiş olacağıma iş teftiş bana daha yakın geliyor, vdk nın hem çalışma ortamı hem mevzuatı bana uymuyor, gelir uzman yardımcısı olarak görev yapıyorum 2.5 yıldır, maliye mevzuatı hiç benlik değil iş müfettişliği sınavına hazırlanırken kanunları ilk defa görüyor olmama rağmen eğlenerek çalışmıştım. Minimum 5-6 aylık turne ve bürokratik süreçte tıkanıklık kafa karıştırıyor ama bence beklemeye değer