2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Yarından umutluyum, yarın da açıklanmazsa uzun bi süre açıklanacağını düşünmüyorum. Hayırlısı hakkımızda
-
Sayın Bakanımızın instgram sayfasına yazdım arkadaşlar eylül ayına girdiğimizde tam 1 yıl olacak ( ilan tarihi eylül)
-
@paretowilfredo Merhabalar bir duyumunuz bilginiz var mı acaba sormak istedim
-
Bakan da belli oldu ne zaman açıklanır acaba bilgi,tahmin ?
-
Sınava girmedim, Ancak aldığım bilgiyi sizlere iletip, risk almak isterim Sonuçta Kaynağımın sağlam olduğuna inanıyorum.
Süreç Tamamlanmış değerlendirmeler bitmiş konumda. Listenin açıklanması, biraz daha zorlu bir süreç imza-onay aşamaları, Daha sancılı süreçler diyelim. Bürokrasi'de o kadar kolay olmuyor bu işler. İşler bitse de, üst kişiye arz etmek için listenin uygun zaman kollanıyor.
*** Kaynağımdan aldığım Net bilgi : Sürecin Tamamlandığı.
*** Kaynağımdan aldığım Tahmin : Sürecin yakın zamanda, duyurulacağı. Bu hafta ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. -
@sucuklu_oralet Bakanlıkta koltuk değişimi olmadan böyle bi açıklama yapacaklarını sanmıyorum. Yeni gelen bakan da ne zaman açıklar ne yapar belirsiz. Umarım dediğiniz gibi bu hafta açıklanır Bakanlık müfettişi olmak için kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı getirildi ayrıca, umarım bi an evvel açıklarlar
-
@sucuklu_oralet eyvallah hocam
-
@sucuklu_oralet hocam son zamanlarda duyduğum en güzel açıklama sizden gelmiş olur ve umarım bu hafta olumlu yada olumsuz biter bu iş
-
Öğretmenlerin mülakat sonuçları açıklanmış, demek ki bakan değişikliğinden sonra aylarca beklemeye gerek yokmuş inşallah dediğiniz gibi olur @sucuklu_oralet
-
Yazili sinav sonucuda böyle bir çarşamba günü açıklanmıştı acaba bugun :))
-
@enteresanthink hadi inşallah
-
Bugün Sizler İçin tekrardan bilgimi teyit için Ulaştım ilgili kişilere. Aynı şekilde teyidini gerçekleştirdik Hocam. Hatta, 76 kişinin mülakata girdiğini ve Firenin çok düşük olduğunun bilgisini edinmiş oldum.
Sürecin içerisinde ben yokum, Ancak daha önce de dediğim gibi Onayda bekliyor. Ve çok zaman almayacaktır Hocam. Çünkü her bakanın ilk görevi bakanlık yapısı ve kadrolarıyla ilgili, Başka bir Grupta Öğretmenlik mülakatının bugün yarın açıklanacağını söylemiştim.
***Bakan değişikliğinden dolayı daha çok bekleriz diyen arkadaşlar olmuştur. Arkadaşlar, dediğim gibi her bakanlıktaki şuan en popüler konu Bakanlık yapısı ilgili, İlişkili, Bağlı Kuruluşlar ve Personel.
Sonuçlar Yakın, Meşaleleri Yakın...
-
@sucuklu_oralet Kaç kişi kazandı sayıya ver de sana bi sucuklu oralet ısmarlayayım
-
@sucuklu_oralet hay Allah razı olsun özellikle ihtiyacı olanların atanması dileğiyle..
-
Baya Mesaj atanlar olmuş, buradan toplu dönüş yapayım. Hocam süreç daha önce de söylediğim gibi, Tamamlanıp onay aşamasında. 76 Kişinin mülakata girdiği, ve ihtiyaçtan dolayı firenin az verileceği yönünde (Soruşturmaya takılan kişi sayısının 1 olduğunu ekliyeyim).
Bugün Bakanlığı arayan bir arkadaş mesaj atmış grup üyesi, Bakanlıktan imza için Bakanda elenen sayısının çok az olduğu bilgisi verilmiş telefonda.
Biraz daha Sabır.
-
@sucuklu_oralet bakanda elenen sayısı az derken, bundan bakan onayının halledildiğini mi çıkarmamız gerekiyor hocam, yoksa yanlış anlatım mı oldu?
-
@sucuklu_oralet senin duyumun dolasıyla bugün çok bekledik ama gene açıklanmadı...
-
20 bin öğretmen mülakatı bu kadar uzun sürmedi ya, alt tarafı 76 kişi..
-
@gerçekhayl Ben iletimi Salı günü girdim. Geçen hafta cuma günü sürecin tamamlandığını, Salı günü Bakan'a onaya sunulduğunu bildirdim. Bakan Hanım'ın ne zaman onaylayacağını tabi ki hiç birimiz bilemez. Bir çok bakanlıkta günden ilgili kurumlar ve personeller olduğu için, yakın zamanda açıklanacağına dahil Risk aldım.
Umarım Beklediğimiz gibi olur.
-
@sucuklu_oralet sizlik bişey yok zaten bizim heyecanımız.. verdiğiniz Bilgi bile baya umut oldu yoksa size sitem ettiğim Yok yanlış anlamayın..