2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@müellif bilginin kaynağı nedir kardeşim kıyım olduğunu nasıl öğrendiniz
-
@müellif umarım doğru bir bilgi değildir. Ama önemli bir kişiden duymuş olmasanız paylaşmazdınız sanırım
-
Benim görüştüğüm bir başmüfettiş ise açık olduğunu herhangi bir sıkıntınız yoksa listedeki herkesin alınacağını söyledi o yüzden şaşırdım suan zaten teftiş kurulundan iş çıkmış bakanlığa gönderilmiş benim şahsi kanaatim çok uzatılmayacağı yönünde
-
Şok üstüne şok
-
moral bozmak için mi söylüyorsunuz böyle şeyleri yoksa gerçek mi anlayamadım
-
arkadaşlar moral bozmak gibi bir amacım neden olsun ki? ben de sizler gibiyim, kaldı ki duyum diye belirttim. arkadaşın abisi müfettiş, ondan duyum geldi, kesin olmamakla birlikte şu yönde diye. umarım hepimiz kazanırız. saygılarımla.
-
Arkadaş niye moral bozsun ki ? Bankalar müfettiş alımına çıkar listede öngörülen alım ile sonuçlan alım sayısı arasında epey fark olur. Bddk hepinizin malumu... Yeni politika mümkün olacak kadar kamuya en az alım.. Listeler tırpanlanacak,alımlarda halihazırda işi olanlara öncelik verilecek ve süreç o kadar uzun sürecek ki 3-4 kadroyu tek kişi kazanacak. De umarım bunda bari kıyım yapmazlar
-
Seçimden önce son cumaya gireceğiz inşaallah.
Ama yarın açıklanmasa da ben umutluyum arkadaşlar yeni gelen bakana bence bu mesele hemen hatırlatılır
Çünkü aile bakanlığı denetçileri ile birleşme mevzusu olabilir yani gündem bu olur bence -
Arkadaşlar Ysk 5 temmuz da kesin sonucu aciklayacak 8 temmuz da yemin edilecekmis Csgb Jülide Hanim vekil olduğundan yerine başkası atanacak ya da saçma şekilde istifa edip geri gelecek
Bu süreçten sonra hızlı hareket ederlerse kpss öncesi biter bu is ama bakanlık birleşmesi yeni yapılanma derken daha da uzayabilir kanaatim ağustos ayında belli olur -
Merhabalar 0312 296 70 84 numaralı telefonu aradım çıkan beyefendi yakın zamanda açıklanmayacağını ısrar ettiğim zamanda bakanlıkların birleşmesi nedeniyle uzun sürebileceğini söyledi belki diğer arkadaşlarda arayıp bilgi alabilir
-
Yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz. Devlet büyüklerimiz zamanı geldiğinde açıklanmasına müsaade edeceklerdir. Bizim şanssızlığımız bakanlık birleşmelerine denk gelmemiz. Önce 9 temmuza kadar çıkacak olan khkları bekleyelim orada bakanlık teşkilat yapısı ile ilgili düzenleme olursa açıklanması uzun sürmez.
-
Arkadaşlar aklima takilan bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Zamaninda gümrük ve ticaret bakanlığı oluşturulduktan sonra gümrük müfettişleri gümrük mevzuatında,ticaret müfettişleri ticaret mevzuatında denetim yapmaya devam ettiler. Ancak bakanlıklar birleştirildikten sonra alınan müfettiş yardımcıları hem gümrük hem ticaret mevzuatında denetimler yaptı. Bu ilana iş müfettiş yardımcılığı olarak çıkıldı ancak kazananların başlaması görünen o ki bakanlıkların birleşmesinden sonraya bırakılacak. Sorum şu: sizce bu alımda kazanacak olan arkadaşlar eskiden olduğu gibi iş müfettişi gibi mi denetim yaparlar yoksa aile bakanlığının mevzuatının denetim görevleri de verilir mi? Iş müfettişlerinin bakanlık müfettişi olduğu göz önünde bulundurulursa her iki mevzuatın denetim görevinin verilmesi bu promosyon icin muhtemel olabilir mi ?
-
@osman61 Olmaz diye bir şey yok ancak şuan muamma.Müfettişliklerin DDK ya bağlanma ihtimali de var.Çok farklı şeyler gündemde.İnşallah beklediğimize değer...
-
Mulakatlar bir bir aciklaniyor senden niye haber yok iş teftiş. Boynu bükük kaldik...
-
Gel artık gönlümün efendisi
-
Ses seda yok hiç ️@xxxkara
-
Bi haftadır arıyorum, iki telefon numarası da cevap vermiyor. Herhangi bir duyumu olan var mı ?
-
@wow ağustos diye duydum. Malesef
-
9 temmuzda kabine belli olacak. Bakan belli olduğunda hep beraber örgütlenip bakanin twitter hesabina yuklensek bi sonuç aliriz bence.
-
@abdurrahim telefona bakmıyorlar bakan belli olsun hem telefon hem Twitter üzerinden yüklenelim sonuç alırız inşallah