2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bu hengamede biz arada kaynarız sağlık olsun geç olsun güç olmasın inşallah
-
Maalesef seçimden sonraya kaldık gibi. Garip bir belirsizliğe doğru emin adımlarla yürüyoruz.
-
Secimden sonraya kalirsa 6 ayi bulur deniyordu. Onun realitesi var mi peki
-
@isimsiz vallahi hocam birleşme falan derken baya bi bekletirler gibi
-
Seçimden sonraya kalırsa kadrolar birleşirse büyük ihtimal 5-6 aya açıklanırsa iyi ve çok az kişi alırlar geçmiş tecrübeler onu söylüyormuş çok kötü oldu
-
Seçime daha var.
Bastıralım arkadaşlar
Sosyal medya haricinde ne yapılabilir -
@berktanell Bence en az 10-11 ayı bulur kardeşim sen ne kadar iyimsersin öyle :))))
-
@baumol çok haklısın arkadaşım
-
@berktanell, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Seçimden sonraya kalırsa kadrolar birleşirse büyük ihtimal 5-6 aya açıklanırsa iyi ve çok az kişi alırlar geçmiş tecrübeler onu söylüyormuş çok kötü oldu
Secimden sonraya kalir/sa, kadrolar birlesir/se, buyuk ihtimal 5 6 aya aciklanir/sa.. Bir ara A milli futbol takiminin gruptan cikma meselesi vardi ona dönderdin işi hocam
-
@isimsiz Arkadaş pesimist biraz herhalde. Farkında olmadan işsiz olup da burdan haber bekleyen dostlarımızı da üzüyor. Kendisi de üzülmez ileri de umarım.
-
@baumol öyle bir amacım yok öyle anlaşıldıysa özür dilerim bende üzüldüğüm için açıklama yapıyor yanlış anlaşıldıysam affaola ama sende önyargılı bir tutum içine girme
-
@berktanell Bir defa söyleseydiniz asla böyle düşünmezdim. Yazdığınız son iletilere bakın isterseniz. Sürekli aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz. Elimizden geleni yaptık seçimden sonraya kalacak muhtemelen dediler. Kimse tarih de vermedi. Neden bu kadar olumsuz konuşuyorsunuz peki ? Ya da bu konuşmalarınız süreci mi hızlandırıyor ? O yüzden bence olumsuz düşünceleri kendimize saklayıp sabırla bekleyelim derim ben. Hepimizin yüzünün güldüğü bir sonuç olur inşallah.
-
@baumol +
-
@baumol düşüncelerimi paylaşırken sizden görüş alacak değilim hoşunuza gitmiyorsa takip etmezsiniz yada boş ahkam kesmezsiniz bu kadar uzatacağınıza sonuçta gerçekler acıdır rüya aleminden çıkın gercekler moral bozsada iyidir insanı güçlendirir kitaplarda yazmaz ders olsun size .NOKTA
-
@berktanell Bu hayat dersinizi yüz yüzeyken de vermenizi isterim. Belki ben de size güzel bir ders veririm
-
@baumol bodyle uğraşıyorsunuz herhalde ama steroid fazla basılmış : )
-
@berktanell Burasını daha fazla rahatsız etmeye gerek yok. Bir sıkıntın varsa özelden yaz ordan konuşalım. Ya da nerde istersen.
-
@baumol hakkınızı helal edin kusura bakmayın ama bende üzüldüğüm için bilmeden karamsarlık yarattım kusura bakmayn bir anlık yazdım umarım kırmamışımdır sizi : (
-
@berktanell Cok kırdın bizi. Hayal kırıklıgına uğrattın. Senin yüzünden gecelerce uyuyamadım. Neden yaptın bunu nedeeeeen?
-
değerli dostlar, kulağıma gelen bir bilgiye göre mülakatta büyük kıyım var. 40 civarı kişi en fazla alınması söz konusu olabilirmiş. ayrıca seçimden çok çok sonraya kaldı gibi. kimseyi üzmek istemem ve inşallah bunlar doğru değildir. nitekim bunca zorlu aşamaları geçip hepimiz hakettik diye düşünüyorum. Allah emeğimizi zayi etmesin.