2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bu hafta açıklanır mı ? Var mı bir gelisme
-
Sabah aradım iki numarayı da biri çalıyor açmıyorlar diğeri sürekli meşgul.. @xxxkara
-
@wow eyvallah umarım çok uzamaz
-
@paretowilffredo hocam mülakat biteli 3 ay oldu hala aciklanmadi var midir sizin bir duyumunuz. En azından bir haber yapsaniz.
-
Aciklamaya niyetleri yok galiba. Hic ses seda yok buralarda..
-
Arkadaşlar isterseniz bakanın twitterina hep beraber yazalım mülakat sonuçlarının açıklanması için mağduriyetimizi dile getirelim derim
-
@cemcantal mantıklı hocam kendimizi hatırlatalım yoksa uzar da uzar
-
@xxxkara bencede bir yerden hatırlatmak lazım katılmak isteyen arkadaşlar yazsın ona göre bir gün saat belirleyelim toplu şekilde yazalım az kişi olsakta hep beraber yazdıkmi daha iyi olur
-
@cemcantal burda az insan var Facebooktaki grupta milleti etiketleyip yapalım daha ii olur..
-
@gerçekhayl olabilir hocam mantıklı ama harekete geçmek gerek bir an önce
-
Herkes yazsın o zaman twitter dan simdi.
-
@cemcantal bugün saat 9 gibi Facebook’ta yazıver sana zahmet yarın saat 9 da twit etkinliği yapıp bakanı etiketleriz bide özelden mesaj atarız bi de @Sucuklu_Oralet soralım burdan belki bi duyumu vardır
-
Arkadaşlar Merhabalar, Doğu da bir ilçede denetimdeyim. Telefonumda çok çekmiyor ve forumu takip edemiyorum. Süreç Hala dediğim gibi Bakan Hanım'ın imza aşamasında. O aşamaya kadar bilgiye ulaşmak daha kolay, ancak Bakanlığa imzaya çıktığında sadece Sabırla beklemek gerekiyor. Dirsek teması kurup bilgi alacak arkadaşlar olursa aranızda, sürecin o durumda olduğunu zaten kurum içerisinden bilgisini alabilir. Temas kurduğum kişi, üst düzey yönetici, ama Maalesef o da ne zaman hangi gün hangi saat açıklanacağı konusunda bilgi sahibi değil. Yinelemek gerekirse, Bakan onayında bir işlem için, sadece sabırla beklemek gerekiyor.
-
@sucuklu_oralet Listede eleme olmuş mu? Liste kaç kişi? bu konuda bilginiz var mı ?
-
Ya tutarsa deyip geçen hafta göle maya çaldiktan sonra şimdi de çıkıp laf salatası yapmak çok tutarsızca
-
-
@sucuklu_oralet Üstad iyi akşamlar Yeni bir gelişme duyumunuz var mı sormak istedim
-
Bunlar unuttu bizi kesin.. Telefonlara da bakmıyorlar..
-
1 yıla gidiyoruz. Günahtır yahu
-
Hiç ses seda yok.Seçim dedik bitti bakan geldi yardımcıları geldi tüm birimlerle toplantı yapıldı neyi bekliyorlar anlamadım böyle lanet bakanlık yok