2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
- Basın-iş Kanununa göre Mahkumiyet halinde ve yayının tatili halinde ücreti açıklayınız.
- İş kanununa göre uzaktan çalışma nedir ?
Diğer sorularim sendikalar kanunundan, deniz-iş kanunundan ve Borçlar hukukundan geldi.
Mülakat için kesinlikle bilinmesi gereken ve nerdeyse her zarfta soru olarak bulunan kanunlar ise İş, basin-iş, deniz-iş hocam.
-
@nilayfb gerçekten detay bilmek gerekiyor. çok teşekkür ederim hocam. İnşallah kazanırsınız. Bize de bi gün girmek nasip olur inşallah
-
@hagi İnsallah hocam. Ben teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba.
Ben mülakat sonuçlarının haziran ayinda açıklanabileceğini dusunuyordum ama erken seçim süreci nasıl etkiler doğrusu bir fikrim yok.
Eğer seçimlerden sonraya kalırsa çok uzayabilecegini düşünüyorum fikirleriniz nelerdir... -
Bende Temmuz ayında açıklanabileceğini düşünüyordum fakat erken seçim kararını duyunca malesef karamsarlaştım ve daha çok uzayacağını tahmin ediyorum.
-
Sorulan sorular karşısında bir tek ben mi çaresiz kaldim acaba? kurul baya güler yüzlüydü ve ellerindenn gelen yardımı yapmaya çalışıyorlardi ancak sorulan sorular, yeterlilik mülakatında sorulacak sorular gibiydi
-
@lordoğlu bir çoğumuz aynı durumdaydık bn ana kanunlara o kadar çalıştım detay geldi sorular komisyonda bakmadan gelmiş muamelesi gördüm
-
Mülakatlar hazirandan önce açıklanmazsa. Haziranda seçim döneminde açıklanmaz zaten. Sonrasında yeni bakanlar yeni bürokratlar vs. derken Eylülden önce açıklanmaz sonuçlar. Kendimizi eylül veya ekime ayarlayalım. Hatta unutalım bu mülakatı
-
@adalet-istiyoruz hocam hatta ve hatta müfettişlerin illere dağıtılma ihtimali bile konuşuluyormuş. Yeni sisteme uyum çalışmalarında ne olacağı henüz belli değilmiş.
-
@eryugr Müfettişlerin illere dağılımı konusunun olabileceğine çok ihtimal vermiyorum. Belki karadenize doğuya birer tane grup başkanlığı kurulabilir. Ya da grup başkanlıklarının görev alanlarında bir değişiklik olabilir. Bunlar sonraki aşamalar. Bunlar bizim sonuçların sürecini uzatmaz. Ama seçim atmosferine girdik mi bürokratların hepsi siyaset peşinde koşturur. biz akıllarına bile gelmeyiz. Seçim sonrası da bakanların çoğu değişecektir. Bu sefer de yeni bakanların keyfini bekleyeceğiz.
Ben mayısta açıklanır diye bekliyordum bu sene. Bu erken seçim olayı işimizi bozdu malesef. -
Mülakattan bittikten sonraki pazartesi açıklıyorlarmis birde bende inanmadim gerçide :))
-
@enteresanthink valla ben de dün onun hayalini kuruyordum. Haftaya açıklasalar sonuçları. listedeki herkesi aldık deseler ne güzel olur diyordum kendi kendime. Hep bu hayaller bitiriyor bizi
-
Bugün gelmeyen var mıydı acaba ?
-
Mulakattan çıktıktan sonra müfettişe sordum 2 kişinin gelmediğini söyledi
-
@texas âlâ
-
Toplamda kaç fire oldu acaba
-
Toplamda gelmeyen kişi sayısı 9 oldu galiba
-
Herşeye olumsuz bakmayın yahu. Seçimden önce açıklanır, seçim olacağı içinde herkesi alırlar diyin
-
@buhara bende olumlu temennine bir " inşallah " bırakayım..
-
Seçimden önce açıklanır, seçim olacağı için de herkesi alırlar.
söyledim işte:)