2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Geçen yılın mülakatları kaç ay sonra açıklanmış ?
Önceki alımın yani
-
@aslan-reyiz yaklaşık 5 ay hocam.
-
@aslan-reyiz sanırım 2016 temmuzda mülakatlar olmuş 2016 Aralık'ta açıklanmış. Umarım bu seferki çok uzun sürmez.
-
@nilayfb ben mulakata girmeden evvel oradaki ustadla biraz konusma firsatim oldu gecen seferki alimi baz almayin dedi. Bu sefer o kadar uzamayacakmis ama yine de sure vermekten kacindi.
-
@mostramozic bunu duyduğuma çok sevindim. Umarım diğer alım gibi uzamaz.
-
@baumol, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz yaklaşık 5 ay hocam.
Teşekkürler
-
@nilayfb, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz sanırım 2016 temmuzda mülakatlar olmuş 2016 Aralık'ta açıklanmış. Umarım bu seferki çok uzun sürmez.
Teşekkür ederim .
-
arkadaşlar eğer yanlış hatırlamıyorsam son alımdan önceki alım sürecinde, temmuz ayında sınav yapıldı ekim ya da kasım ayında mülakatlar açıklandı.
mülakattan sonra en az 2 ay geçtikten sonra beklemeye başlanılabilir diye düşünüyorum.
bu arada bilgisi olan var mı, nasıl geçiyor mülakatlar, gelmeyen kaç kişi oldu?
-
@ejdrhym mülakatta çıkan sorular yazılı sınav sorularına göre zor oluyormuş fakat komisyon gayet ılımlıymış ve çok yardımcı oluyorlarmış. Mülakat 10-15 dk sürüyormuş. Mülakata kesin katılmayacak veya katılmamış olan 6 kişiyi biliyorum ama daha fazla da olabilir.
-
Hadi inşallah yüzümüz burada bari güler
-
@texas inşallah hocam...
-
Güncel fire durumu nedir arkadaşlar
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Güncel fire durumu nedir arkadaşlar
Gerçi çokta önemli değil herkese yetecek kadar kadro var
-
@sınavuzmanyrd Bugün 1
-
arkadaşlar günaydın. bugün gelmeyen oldu mu acaba. mülakata katılan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
-
@eryugr katılım tamdı bugün
-
Bu sınavı küsürat ile kaçırdım. Gerçekten mülakat sürecinin nasıl olduğunu merak ediyorum. Giren arkadaşlardan biri süreci anlatabilir mi? Komisyonun tavrı nasıl, sorulan sorular vs. bilgilendirebilir misiniz? İleride bize de yardımcı olmuş olursunuz. Zaten yaklaşık olarak alacakları kadro sayısı kadar mülakata giren oldu. Zaten almak isterlerse çoğunuzu alacaklar. O yüzden aman bilgi vermeyeyim, benim önüme geçerler diye düşünmeyelim. Şimdiden allah yardımcınız olsun, uzun bi süreç olacak..
-
@satrab teşekkürler hocam.
-
@hagi Hocam mülakat 10-15 dk arası sürüyor. İlk önce kendini genel olarak tanitiyorsun. Sonra zarf cekiyorsun. Zarfın içinde 5 tane soru oluyor. Sorularin genelde hepsi yazili sınavda sorumlu olduğumuz 1. Oturum kanunlarından ve yonetmeliklerinden geliyor. Alan sorusu ya 1 tane geliyor ya da hiç gelmiyor. Mülakat soruları yazılı sınav sorularına göre daha ayrıntılı. Sadece kanunlara çalışmak yetmiyor, özellikle İş Kanunu ile ilgili yonetmelikleri iyi bilmek gerekiyor. Bilemedigin sorular olduğunda komisyon çok yardımcı oluyor.
-
@nilayfb teşekkür ederim. Mesela sorulardan bi tane örnek olarak söylebilir misiniz?