2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
bekleyiş başlıyor mu bugünden sonra
-
@adalet-istiyoruz yazılı sınav sonucu için unutma politikası izlemiştim sınav aniden açıklandı işime yaradı:D
Ama bu sefer yapamayacağım galiba -
Toplam da kaç kişi girmedi mülakata?
-
bugün ile birlikte toplam 10 kişi girmemiş oldu mülakata.kadro sayısı 80 mülakata giren kişi sayısı 76 kişi. Mülakata katılıp da bu mesleği isteyen herkesin kazanması dileğiyle. Hepimiz için hayırlı olsun. Hayırlı Cumalar
-
Bitirdk galiba. Herkes için hayırlı olsun.inşallah herkes alınır
-
Çok şükür bu süreci de kazasız belasız atlattık. Arkadaşların güzel temennilerine ben de yürekten katılıyorum. İnşallah hepimizi alırlar
-
İnşallah kazaniriz, yazılı sınavı kazanan kişiler olarak hepimiz haketmiştik zaten.
-
Birimizin dahi elenmemesi ümidiyle... Sgk yedek tercihlerinden once aciklansa keske de sgk yedekteki arkadaslar faydalansa en az 15 kisi var sgk asillardan is teftis bekleyen
-
Mülakatlar bittiyse hatırladığınız soruları yazar mısınız arkadaşlar? İleriki senelerde girecek arkadaşlara yardımınız olur. Güzel dualar alırsınız. Şimdiden teşekkürler
-
@hagi sınav mevzuatındaki kanun ve yönetmeliklerde ne kadar konu varsa hepsinden soru soruldu. yazmaya kalksak bütün mevzuatı yazmamız lazım buraya. Onun için yazılı sınava çalışır gibi çalışmanız lazım mülakata da. Hatta mülakat soruları yazılı sınavdan çok daha ayrıntı sorular diyebilirim.
-
Buraları yine bir sessizlik kaplamış. Ama yine de buralardasınız değil mi arkadaşlar?
-
Buralardayız
-
Arkadaşlar bu başlığın aktif olması bile ayrı bir zevk
-
Başlığı aktiflestirip mikleti heyecanlandirmayin :)))
-
@sukut_u-hayal adalete gitmiyor musun kardeşim
-
@sınavuzmanyrd gidecemde hocam...süreç nasıl işleyecek bilgimiz yok...bazı belgeleri istemişlerdi gönderdik... dahada ses seda çıkmadı... pişman mi oldular acaba???
-
@sukut_u-hayal belki diğer mülakatların açıklanmasını bekliyorlardır ya da tekrar gvs yapılıyor olabilir
-
Arayan soran veya bi duyumu olan var mı ?
-
Yakın zamanda açıklanacak diye duydum
-
@sınavuzmanyrd inşallah yaa. Seçimden önce açıklanırsa kıyım yapılamaz. Herkese deli gibi kadro açıyorlar (A grubu hariç:) )