2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo üstat mülakatlar biteli 1 ay olacak, sonuçlarla ilgili duyumunuz var mı ?
-
Iş ve kyk teftiş arasında kalsaniz tercihinz ne olur arkadaşlar
-
@firito is mufettisligi yilin 8 ayi geziyor haberin olsun kyk hakkinda bilgim yok
-
Duyumu olan yok mu arkadaşlar.Yakında açıklanacağına dair bir ümit var mı?
-
@firito kyk müfettişliği hakkında çok bilgim yok ancak iş teftişte çalışan arkadaşım var turne olayı fazla istanbul düşünürsen daha farklı olur dışarı çok çıkmazsın iş zevkli ve insanı dinç tutuyor arkadas öyle dedidirek bakanlığa bağlısın senin nasıl bir iş istediğine bağlı birazda
-
@firito Bi bak dostum istersen kıyas etmek açısından faydalı olabilir.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kyk-mufettisligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
https://www.tercihiniyap.net/haber/is-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@paretowilfredo Sağol hocam
-
Nedir arkadaşlar son durum? Bir hareketlilik oldu sonra yeniden stabilize ye mi döndük?
-
Seçimden önce açıklanma ihtimali Yok herhalde
-
Biri erken açıklanacak dedi ama kimse kestiremiyor galiba.İnşallah seçimden sonraya kalmaz.
-
@xxxkara inşallah açıklanır açıklanmaması için bir neden yok aslında ama seçimden sonraya kalırsa en az 6 ay sürer tahminim
-
@berktanell 6 ay mı
-
Arkadaşlar ben teftiş kurulunu geçen hafta aramıştım listenin kendilerinden çıktığını bakanlığa imzaya yollandığını söylemişlerdi herkez için hayırlı olması dileğiyle
-
@yasinnn o zaman 6 ay daha var demektir
-
Seçimden önce açıklarlar diye tahmin ediyorum bir oy bir oydur.
-
@yasinnn Bakan Hanım Sayın Jülide Sarıeroğlu Adana Milletvekili olduğu için yarından itibaren seçim bölgesine gidecek ve seçimden sonraki sürece kalabilir ve o da 6 ayı bulur.BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCELERİM
-
@uruk-hai bencede seçimden sonraya kaldı ama açıklanması herkes için iyi olur kanaatindeyim aslında Sayın Bakan Hanıma sosyal medyadan ulaşılabilir
-
@nilayfb evet Kyk müfettişliğide bence aynı süreci bulur her iki listede aynı kişilerin olmaması için bir çalışma gerekecek ve Sayın Bakan Osman Bak Rize vekil adayı seçim bölgesine gidecek
-
Seçimden önce açıklanmaz sonuçlar. Boşuna beklemeyin. İş teftişin 2 aydan önce sonuç açıkladığı tarihte görülmemiştir. Böyle sıkıntılı süreçte 4 aydan önce sonuç açıklanmaz. boşuna ümit bağlayıp yıpratmayın kendinizi. En erken temmuz ayı benim tahminim
-
Listeler bakanlığa geçen hafta gittiyse güvenlik soruşturmalari da yeni başladı demek mi oluyor