2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@nilayfb evet şimdi baktım dediğiniz gibi son alım 6 ay gibi bir sürede açıklanmış sanırım benim baktığım bir önceki alıma ilişkindi çünkü 2 ay süresini net hatırlıyorum. Artık sağlık olsun sınava girdiğimizi unutmadan açıklasalar bari
-
@black o zaman yanlış biliyorum hocam. Ben yine arayim bugün.
-
Aradım daha belli değilmiş.
-
@nilayfb yok hocam sizin bilginiz doğruymuş son mesajımı görmediniz sanırım, bizim sonuçların bir 3 ayı daha var
-
Telefondaki bayan tahmin olarak mart ayı içinde açıklanabilir dedi bugün.
-
@asımın-nesli hic zahmet edip aciklamayin biz daha bekleriz deseydiniz hocam.
-
@asımın-nesli inşallah yaaa
-
Mart ayı için acele etmesinler biz bekliyoruz sıkıntı yok... Nisan olur mayıs olur veya gelecek yıl bile olabilir nasılsa alıştık hem acele işe şeytan karışır. İnşallah bizlere yapılan muamelenin aynısını bizi bekletenler de yaşar, bir sınavın veya mülakatın sonucunu aylarca bekletenler de aynı şekilde bekler veya bekletilir.
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
3 ayı geçti hala ses seda yok. Herhangi bir duyumu olan var mı acaba ?
-
@abdurrahim hocam nacizane tavsiyem en az bir 3 ay daha unutun bu sınavı sizin için en iyisi o olur, ortalama açıklanma süresi 6-8 aydır
-
AÇIKLANDI ARKADAŞLAR
-
-
@ilkhedefsgk Oldu mu kardeşim ?
-
Kazananları tebrik ederim. Geçen hafta gsb mülakatında karşılaşıp konuştuğum arkadaş da üst sıralardan kazanmış, istediği yerdi onun adına da çok sevindim. burayı okuyordur iletmek istedim inşallah mülakatı da geçer.
-
@baumol OLDU KARDEŞİM ÇOK ŞÜKÜR OLDU. SEN NAPTIN
-
@ilkhedefsgk BENİM DE OLDU KARDEŞİM ÇOK ŞÜKÜR hatırlıyorsun dimi nasıl korkuyorduk olmaz diye. Allahım kazanmış gibi sevindim
-
@baumol ya korkmaz olurmuyum. hukuktan çok korkuyordum korktugum başıma gelmedi çok şükür. şimdi sırada mülakat var dananın kuyruğu orada kopacak
-
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar kazananları tebrik ederim inş mülakatımızda olumlu olur
-
Çok şükür nazlana nazlana girdik ama şuan en çok istediğim yerlerden hayirlisiyla mulakati da geceriz insallah. Sgk mufettisligi gibi kadroyu doldurmamazlik etmezler insallah