2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@nilayfb Umarım
-
@brzezinski, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz kardeşim 2015 te 100 kisilik alimda 103 kisi mülakata kalmis 95 kisilik katilim olmuş 75 -77 kişi alinmiş diye ögrendim
Benim arkadaş da yukarıda yazdığım gibi söyledi.Ama anlaşılan mülakata katılanın %80-90 ı alınıyor.Bu sefer listede başka kurumları kazananları çıkarsak kalan herkesi alırlar inş.
-
@aslan-reyiz inşallah kardeşim
-
Tekrar tebrik ederim arkadaşlar... bundan sonraki süreçte mülakata nasıl hazırlanacaz??? Fikri olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum....
-
Önceki alımda mülakat tecrübesi olan biriyle konuştum. İçinde toplam 5 soru olan bir zarf çektiriyorlarmış. Soruların 3 veya 4 tanesi 1. oturum konularından oluyormuş. Geri kalan sorular alan derslerinden geliyormuş. Ama sistemi değiştirebilirler. Fakat zarf usulü olsa da olmasa da çoğunlukla soruların 1. oturum konularından geleceğini düşünüyorum.
-
Evvelce kurumun alim sayilari cok dusuktu. Bu dusuklugun sebebi ise yazili sinavdaki kiyimdi. 25 30 kisi sinavi ancak gecebiliyordu. Iki alimdir sinavlari esnetti kurum neyse ki. 2015 aralik alimindaki arkadaslarimizin buyuk cogunlugu meslege girdiler. Sinavi da ilk kez yuksek sayida kisi gecti. Bu yonden bu yumusama bu alima da yansir ve mulakatta kiyim asgari olur diye dusunuyorum.
-
@paretowilfredo varolasınız üstad içimize su serptiniz...
-
Sorunun cevabını biliyorum
Ama yine de sorayım belki biri yanıltır
Mülakatların açıklanması uzun sürüyor mu
Sanki bu sefer geçen senelere nazaran kısa sürecek gibi geldi inşaallah -
@sınavuzmanyrd sgk denetmenliği için bizde öyle düşünüyorduk geçen sene 103 günde açıklanmış bu sefer daha kısa olur dedik 153 ü devirdik daha açıklanması yönünde ufacık bi ibare yok. iyiye gidecek diye düşünme daha da çok afedersin b.k a saracak diye düşün ki kafayı yeyip de sonra dibini sıyırma bizimki gibi
-
@yasaklı inşaallah öyle olmaz kardeşim
Sgk mülakatına girenler gerçekten perişan durumda
Üzüntü ve dehşet içindeyim -
@aslan-reyiz İnşaallah hocam dediğin gibi olur ve kimse elenmez
-
@sınavuzmanyrd hocam sgk da kaç kisiden kac kisi alinmisti
-
@mostramozic kardeşim hiç bimiyomki 3 senedir sgk ya başvurıyom mülakatına giremedim o puan türleri pert bende
-
@sınavuzmanyrd hocam inşallah daha iyi bir kurumu kazanırsında, sgk ya muhtaç olmazsın...
-
@sukut_u-hayal Allah razı olsun kardeşim.
İnşaallah en hayırlı güzel yerlerde çalışmak cümlemize nasip olsun. -
@mostramozic galiba 65 kisi geçmişti sinavi 50 kisi alinacakti 37 kişi kazandi
-
Elinin altında bu yılın sınav sorulari olan var mı? Aramiyim şimdi diğer sayfalarda. Belki mülakatta sınavda yapamadıklarımı sorarlar
-
@pareto_wilfredo burada yorum silme nasil oluyor ? Admin siz misiniz?
-
@torpil, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@pareto_wilfredo burada yorum silme nasil oluyor ? Admin siz misiniz?
-
@torpil Silme seçeneğimiz kapalı dostum.