televizyon ihtiyacı
-
ani şekilde televizyon ihtiyacı doğdu, uzun süredir yeni almadığım bir ürün beko, grundig gibi markalar televizyonda nasıl bilen var mı?
-
bütçe iki bin tl civarı
-
@burcuburcu kaç inç olsun istiyorsunuz
fhd yeter mi yoksa 4k mı
smart olması şart mı -
@guyan-gelmiş 3d gereksiz bence, 4k ve smart nedir azcık anlatır mısınız?
-
@guyan-gelmiş smart özelliği de gereksiz gibi.
-
@burcuburcu 4k şuan türk tv'lerinde olmayan full hd'den sonraki görüntü kalitesi sırası ile karasal,hd,full hd,4k eğer ben 5-6 yıl sonra değiştiririm zaten diyorsan 4k almana gerek yok.
smart tv'nin internete girmesi demek maliyeti baya arttıran bir unsur eğer maliyeti düşük olsun diyorsan ki ben öyle yaptım tv'nin yakınına bir pc koy ve kabloyla bağla yanına da pc'ye bağlı mouse al tamamdır. -
Çevrenizdeki BİM, A101 gibi yerlere bakmanızı öneririm. Full HD ve uydu alıcılı SEG, HI-LEVEL marka TV ler oluyor genelde ve gayette uygun fiyatlı oluyor.
Smart TV çokta gerekli değil bence Smart TV'lerde kanal geçişleri vs çok yavaş insanı ayar ediyor.
Full HD çözünürlük oldukça yeterli 2K yada 4K yayın yapan yer zaten yok.
3D desen tutmadı zaten içerik bile yok millet bir heyecanla aldı ama aldığı gün dışında kullanan insan neredeyse yok.
O yüzden dediğim gibi 1300 liraya falan dediğim mağazalarda bulursun. Para kolay kazanılmıyor o yüzden adında Smart yazacak diye 2 katı para vermek çok gereksiz. 3 yılı geçti SEG marka Full HD TV kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. -
@Duryy hocam o bim, a101 deki teknolojik ürünler iade edilen/ayıplı ürünler diye biliyorum. Bayiden şaşmamak lazim bence
-
@genclerbirlikli Sanmıyorum. Sıradan bir yer değil sonuçta öyle olsa bir yaptırım olurdu heralde. Ayrıca 1 yıldır abim kullanıyor HI-Level almıştı a101den ama bir sıkıntı yok. Sıfır kutusunda ürün.
-
@Duryy eger cok tv tutkunu degilseniz illa görüntüsü beni içine çeksin demiyorsaniz bence de en iyisi hilevel annemlebabama aldim daha yeni 1400 liraya fhd 49inc gayet guzel
-
@guyan-gelmiş trt 4k var sadece
-
@burcuburcu ikisi de iyi değil.
-
@james-buchanan ne zaman çok eski başlık görsem aklıma sen gelirsin.
-
@james-buchanan paraya kıyıp lg tv aldık fazla kullanmıyoruz şu ana kadar bir sorun çıkarmadı.
-
@burcuburcu Bekodan şaşmam. Hemi de smartından almıştım :))
-
@paca08 sorun çıkardı mı peki?
-
@burcuburcu Çok şükür çıkarmadı. 2 seneyi geçti aldığım. Hatta son kur artışlarından sonra fiyatı bile düşmemişti. Şu anda ne kadara satılıyor bilmiyorum ama sizin bütçeye yakındı.
-
Hocam valla ben zamanında Samsung aldım. 1500 TL'lik bir TV idi tabi 5 sene önce. Özellikle çok fazla özelliği olmayan TV olarak bunu tercih ettim. Oldukça memnunum. LG ve Samsun TV konusunda oldukça başarılı. Philips marka TV yi kesinlikle öneriyorum. Çok fazla yavaş, kanallar arası geçişte donma oluyor ve sizi çok ileri bir kanala fırlatıyor.