Sevgili Günlük📝
-
@mertmert bi an evvel geri gelmen ve atarlı giderli paylaşımlarına devam etmen dileğiyle️️ Hoşcakal:)
-
@1umut kesinlikle vazgeçme başarılar dilerim sana
-
@mertmert nereye gidiyorsun güzel insan
-
Sevgili günlük bir insan bu kadar karamsar pişman üzgün hayattan soğumuş olmamalı zaman geçiyor ben hala aynı yerdeyim. Hayr olsun da sonu.
-
Sevgili günlük ölüm çok acı ve saati Yok. Söyle herkese yanındaki sevdiklerine doyası baksınlar vakitlerini iyi geçirsinler herkese nasip olmaz sevdikleriyle vakit geçirebilmek.
-
Sevgili günlük zaman her şeyi nasıl bu kadr değiştiriyor. Begendiklerimiz sevdiklerimiz korkularimiz isteklerimiz değişiyor. Bazen tam tersine dönüyor hatta. Oturdum bir saattir çekirdek yerken bunu düşünüyorum. Buraya da yaziyim dedim. Sevgili günlük boşluğa düştüm yine.. hani böyle sabah olsun da uyanalım istersin sabah çok güzel bişey olacaktir çünkü yok ya oyle bir uykuya dalmayali ne çok zaman oldu. Çok üzülüyorum
-
Sevgili günlük mezun olduğumdan beri ders çalışıyorum iki senem dolacak Mayıs’ta Allah ömür nasip ederse dedim ki biraz çalışayım bari ilk iş başvurum bakkalaydı ve reddedildim hayırlısı olsun :):) böyle böyle bir yerde nasibimizi bulacağım.
-
Sevgili Günlük anladım ki, bizim toplumun en büyük problemlerinden bir tanesi dengeyi kuramamak. Gereksiz sohbet formatında birbirine seviyesiz hitaplarla sözde espri yapmak furyası sarmış herkesi. Hiçbir kayda değer komikliği bulunmayan bu konuşma tarzını sergileyenler için en büyük zafer: Daha iyi laf sokabildiğini ispatlayabilmek, burada amaç mahalle jargonuyla da olsa altta kalmadığını gösterebilmek. Konuşmasan tribe giriyorlar, konuşsan nasıl konuşulması gerektiğini, nerede frenlenmesi gerektiğini bilmiyorlar. Sence ne yapmalı Günce kardeş? Umursamamakta yetmiyor artık duymamanın bir formülü var mıdır? Sen bize onu söyle
-
sevgili günlük, halkbank mülakatından elendim, çok üzgünüm kızgınım kırgınım. ne yapcağımı bilmiyorum önümde sınav yok iş yok yaşım 27 oldu. artık sınavlara çalışma isteğim bile kalmadı. yatarken hep dua eder yatardım artık onu bile yapmıyorum biraz kırgınım O'na. 3 senedir kpss çalışıyorum elimde hiç birşey yok o kadar çalışmama rağmen çok iyi puanlar bile alamadım. herkes daha iyi kapılar açılır diyor pencere bile açılmıyor. çok kırgınım günlük çok....
-
@busus
DUHÂ-3: Rabbin seni terk etmedi ve darılmadıKızma, kırılma, darılma..Daha çok dua et.. Güzel şeyler olduğunda ettiğin şükürden daha fazlasını et..Bizim için en hayırlısını, en doğru zamanda verecek olan O.. Dua'ya sarıl, rahatlatır..
-
Sevgili günlük artık bir şeylerin güzel olmasını istiyor ve mezun olduğum halde evde oturmak istemiyorum artık. Ne kötü bir şey bu hiçbir işe yaramamak vallahi çok sıkıldım artık meğersem ne güzelmil okul yılları gözümde tütüyor valla. Keşke biraz daha okusaydım diyorum eve tıkılıp kaldım şimdi Keşke yarın sabah uyandığımda bir mucize olsa
-
@busus Hiç kazanamadın diye O’na kırılmak olur mu sakın böyle düşünme evet çok üzüldün anlayabiliyorum seni ama emin ol olmuyorsa demekki henüz doğru zaman değil hayırlı değildi belki orası senin için belki daha güzel yerler olacak Allah çok güzel kapılar açar inşallah karşına üzülme
-
@themis19 inşallah hocam. bekliyorum artık sabrım tükendi galiba .
-
@busus Hocam..biz kendi algilayabildigimiz kadar yorumluyoruz ve suan yasadiklarimizi “kötü” olarak lanse ediyoruz. Benim de sizden hicbir farkim yok.hatta dun gece yagmur yagiyordu, aglamaktan icim disima cikti. Oyle kotu hissettigim zamanlardayim. Ama hicbir zaman kaderime küsmedim, bana bunu yazana hic kirilmadim.
Suan annenin elinde olsa bana dünyalari vermez mi? Annen suan uzulmuyormu haline.. bi seyler yapmak istermez mi sana? Tüm annelerin merhametleti toplami okyanusta bi damlaymis, rabbimin bize duydugu merhamet ise okyanus. Eger vermiyorsa bizi beladan,hastaliktan,sorunlardan korudugu icin vermiyordur. Bugune kadar ise girmis olmayi biz hayirli goruyoruz, ama o is yerinde belki en kotu seyleri yasayacaktik. O yuzden olmadi. Bi ekrandan izlesek aslinda “bizim cok istedigimiz ama verilmeyen istekleri eger yasasaydik basimiza neler gelirdi” diye, izlerken sonsuz sukur ederdik inaniyorum. Kolay degil, bunlari her gece aglayan birisi olarak yaziyorum. Ama emegimizin karsiligini alacagiz inaniyorum. Sakin küsme güzel günlerin gelecegi umuduna:(( o güzel gunler geldiginde, rabbimin tum vermediklerine sukredecegiz️ Inan sadece.. -
@busus ben de ayni durumdayim hatta burada arkadaslarim da senin gibi. Sabrediyorum deme Allah im merhamet et bana diye dua et ve bol bol Allah in isimleriyle ismi azamla dua et. Buradaki herkese dua ediyorum Rabbim en hayirli zamanda en hayirlisini nasip etsin bunlarin hepsi imtihan hamdolsun ki saglimiz yerinde hocam gerisi hallolur insaAllah gönlünu ferah tut. Kul sıkışmayinca Hizir yetismezmis.
-
Canim günlük,
Dün gece bu saatlerde agliyordum. Hatta öyle aglamisim ki sabah gözlerimi sisten acamadim. Ama bu gece icimde cicekler actiran bi umut ile uyuyacagim , elde etmesi cok zor olabilir ama umut iste...
ve bir daha asla misafire söylenmeyecegim:( sehir disindan yatili gelcek misafirlerimiz vardi, susmadim günlerdir..anneme neler ettim neler ders calisamayacagim diye. Ama onlarin geldigi gün umudunu kestigim sinava girebilcegimi ogrendim. Misafirin kismetiyle gelmesi gercekmis gercekten:( sen sen ol misafire söylenme hic.
Insanin gece kuracak hayalinin olmasi guzel seybu gece en guzel hayaller benim sanki..
Simdilik iyi geceler gunlukcum..sirada birlikte en guzel sabahlara uyanmak var,inaniyorum🤲 -
Sevgili günlük
Güzel şeyler olacak göreceksin..belki hayal bile edemediğim belki her gün hayal ettiğim güzellikte şeyler. -
Sabah yds var uyuyamıyom. Hayır ergende degılım kı..
-
Sevgili günlük
Bugün hayvan sahiplenmenin yaninda sadece sahiplenme dışında yapılması gereken sorumlulukların bilinciyle baktım karşımizdaki evin hapsolmuş köpeğine. Henüz yavruyken sahiplenilmisti. Geceleri ağlama inlemeli sesleri ile irkilip sonra üzülüp geri onun için hiçbir şey yapamayan hayatıma dönüyordum. 2-3 ay geçti yine dikkat kesildim o köpeğe bugün. Karşı komşu garaj kısmına araba park etmek yerine ona özel kulübe yaptırmış ama alan daracık, koşturma imkanı hiç yok. Çocuklar başına üşüşmüş köpeğin. O sırada o da ağlıyor tıpkı yavruyken ağlaması gibi tabi bu sefer ses çıkarmıyor. Büyüdüğü için olabilir belki. Dikkat ediyorum hiç yürüyüşe de çıkarmıyorlar. Hiç görmedim. Belki haftada bir kere çıkarılıyordur bilemem. Ama bir köpek bu kadar mı merhametsiz, ruhsuz insanlar tarafından sahiplenilir? Aç kalmasın tamam sahiplenilsin korunsun tamam ama göz göre göre mutsuzluğa hareketsizlige sessizliğe mahkum edilmesin bu masumlar. Orada hiç yokmuscasina karnı doyrulan köpek görmek yerine çöpün çevresinde onlar için bırakılmış yemek artıklarını yediklerini ve özgürce hareket ettiklerini görmeyi yeğlerim. Gezdirmeyecekse, kosturmasina enerjisini dokmesine izin verilmeyecekse hiçbir hayvanı sırf karnı doyacak, kışın korunaklı yuvası olacak diye sahiplenmek nasıl bir ruhsuzluktur. Bugün bunla bir tuhaf oldum günlük. -
Canim gunluk,
Bugun de boyle uyandim gunaydiin dunya️️