Sevgili Günlük📝
-
Ooo günlük sayfası neredeydin? Bak bu ara ilanlar geldi sen yoktun. Guy gelecek mi var mı haber desem ondan da haber var ama sen yoksun. 2018 nin 2. yarısında aramızı ve ceplerimizdeki paramızı düzeltmeni diliyorum.
-
Bir gün sevinçlerimizi de paylaşacağız inşallah, demiştim. Şimdiye kadar çok bekledim belki ama bunu yazdıktan sonra çok bekletmeyen Allah'a şükür. Mutluyum, tüm kardeşlerim de bu mutluluğu yaşasın en kısa zamanda.
-
Sevgili Günlük,
Buluta yükü sorulmazmış ama bugün dışarıda hava nasıl?
https://youtu.be/VJbBaYX3kgk -
Merhaba temiz sayfa.
Dışarıda davul, zurna var. Bense KPSS videosunu açtım, Selendi eşliğinde çalışıyorum. -
Selamlar.
Bugün bir çılgınlık yapıp, konu eksiğim bir hayli olmasına rağmen; İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Çeko çalıştım. Birazdan kalkıp Uluslararası İlişkiler'e de bakacağım. Resmen kendi çapımda serserilik yapıyorum. -
Günlük bey,
Eğitimle ilgili karar verici konumunda falan olsam, lisans eğitimini iki yıl yapardım. İlk yıl metodoloji, ikinci yıl ders. Misal ilk yıl Hukukun Temel Kavramları, ikinci yıl Mevzuat. Diğer tüm derslerde de aynı sistemi uygulasak var ya, of diyorum :)) -
Sevgili Günlük; bir Çarşamba daha bitiyor.
-
Sİnirlerim çok bozuk günlük mülakatım çok kötü geçti o kadar yol masrafı yaptım elenmek için bide bu ön mülakattı haftaya tekrar mülakat yapacaklarmış tekrar gelicem bi ton yol masrafı daha yapıcam kaybettiğim zamanda cabası yaa ben o kadar uğraşıyım emek vereyim 2 tane adam beni elesin ne kadar basit demi nefret ediyorum yaa
-
Bugün akşama doğru hava kasımdan kalma gibiydi. yağmurlu, soğuk ve gri.
Keşke bütün mevsimler ve aylar kasım olsa.
Hep yağmur yağsa, şimşek çaksa, gök yarılsa.
Hiç sevmiyorum şu yaz mevsimini yapış yapış.
Lütfen yaz mevsimi çabuk bitsin ve bundan sonra sonbahar sekiz ay sürsün -
Dün sınava girdiğim okul çocukluğumun geçtiği mahalleye çok yakındı.çıkısta bir uğrayayım dedim.
Tam on dokuz sene sonra yürüdüm geçmişe. Sokağa doğru attığım her adım da boyum ufaldı, yaşım küçüldü zıplayarak, koşarak gittiğimi fark ettim. Zamanlar arası seyehat ediyormuşum gibi, geçmişten bir gündeymişim gibiydi.
Dar sokakları arasında, evlerin bahçelerinden geçerek gezdim.on dokuz sene önce bastığım yerlere tekrar bastım, dokunduğum yerlere dokundum yeniden.
Çocukken kocaman olan evler, bahçeler ve tüm alanlar minnacık kaldı gözümde. "amma boy atmışım." dedim içimden.Sonra oyun oynadığımız çocuk parkının bahçe duvarının önüne geldim.en büyük şaşkınlığı burda yaşadım zaten.ben o duvarın üstüne çıkar defalarca atlardım. O zamanlar o kadar yüksek gelirdi ki bana, aşşağı bakmadan atlardım çoğu zaman. Gözlerimi kapayarak atlar, uçtuğumu hissederdim. Sanki uzaydan dünyaya bakıyormuşum gibiydi öyle uzak gelirdi tepeden bakınca yer. Bacaklarım sızım sızım sızlayana kadar atlardım, deli gibi... nedenini bilmiyorum.
Şimdi yüksekliğinden korkup gözümü kapayarak zıpladığım duvarın yüksekliği belime kadar bile kavuşmuyor. Sanırım bugünlerde gözümde büyüttüğüm bana kocaman gelen sorunlar, olaylar, yaşananlar ve insanlar üstünden zaman geçince o bahçe duvarı gibi küçülecekler, ufacık kalacaklar. Öyle bir serinlik geldi yüzüme.
Atlamayı yine deneyeyim dedim de utandım "şimdi bu koca kız ne diye zıplıyor burdan." derler diye
-
Sevgili günlük oğlumun dördüncü saç tıraşı bugün yapıldı. Berberin tıraş makinesinin sesini duyduğu an oturduğu yerden inmeye çalışan, ağlamaya başlayan çocuk, bugün benim hiçbir emeğim olmadan tıraşını oldu, kocaman adam olmuş meğer, epeyce büyümüş bunu da anlamış oldum!
Sen buralarda yokken zamanda ilerlediği yerden yürümeye devam etti be günlük! Kaç kişinin ders çalışmasına, atanmasına, evlenmesine şahit oldun, çok daha fazlalarının olacaksın belli ki! Benim oğlanın büyüdüğünü de bilmeni istedim, sağlıcakla kal! Arayı fazla soğutma, birilerinin mutluluğuna şahitlik etmeye devam et!
-
Sevgili günlük yarın mülakatım var iletimi okuyan herkesten dua bekliyorum
-
Kaldıramıyorum artık. Allah'ım bi kapı aç bana da.
-
Hayırlısı herkes gibi isterim ancak artık ne istediğimi sorgulayacak zamanı geçtim gibi hissediyorum olsun artık bişeyler önümü göremiyorum.
-
Sevgili gunluk, "şu süreçte" sevgili, ilişki falan benim neyime ? Degil mi ama bak ne oldu şimdi ? Afferim bana. Hay Allahim, neyse iyi geceler o zaman.
-
Sevgili günlük, neden tuttuğum her dal kuruyor? Ne zaman normal bir hayatım olacak? Ne zaman bitecek bu belirsizlikler? Yine de şükür günlük yine de şükür..
-
Bu sürece başlarken 3,4 mülakattan elenen insanlar tanıdığımda nasıl dayanıyolar ne zor bi durum diye düşünmüştüm bugün 3. mülakattan elendim ve gercekten çok zor 3.sırada girip elenmek daha zor çok mutsuzum günlük artık üzülmekten çok öfkeleniyorum hatta nefret ediyorum.Allah’ım yol göster hayırlı bi kapı aç lütfen
-
Insan çok şeyi kıskanabilir günlük... Bircok şeyi kiskansak da onlara ulaşma ihtimalimizle anlaşmaya calisiriz fakat imkansizlikla başa çıkmak çok zor. Var olanin yok olmasini dilemek ise buyuk günah, keşke başka var olmuş olsaydı demek ise büyük imkansiz. Hiçbirine katlanamıyorum. Ama varligina asla. Keşke hic olmasaydi. Son dileğim bu ve bu da imkansız...
-
sevgili günlük, zamanın ne kdr hızlı geçtigini henuz idrak edebildim.. ,yaş kemale eriyor ve ben her şeye geç kaldıgımı hissediyorum, sanki daha yeni mezun oldum sanki daha yeni başlıorm hayata aslinda enerjim istegim hayaller cook ama ... ah bu çevre baskısı yok mu evln artk ise gir artk bu artk şu artk offff.. o olmasa eminim bu azmimle cok iyi yerlerde olurdum ama bu donemdeki olumsuz bekleyisler ve belirsizlikler yine mi ders yine mi sınav ben ne zmn işe giricem siye dusunurup duruyo.. ahh bu kpss, ozel.sektorde asgari ucret mi ??ee bosuna mi 4 yl okuduk diyorm.. uzman mufettis olan arkadaslarimdan neyim eksik diyorum ama geciyor yillar... beni iyice karamsar umutsuz ve mutsuz bir hale sokuyor bu durum Allahım sen işe muhtac olup hayatina bir işe girerek yön verecek kullarına yardım et ,hayırli bir is kapisi ac.. Aminhayırlı geceler.
-
sevgili günlük,her şeye sıfırdan başlamak için nereden başlamak gerekiyor?..