Sevgili Günlük📝
-
Merhaba sevgili günlük! Ben geldim. Yoğundu bu aralar. Çok zordu diyemem ama yine de hani derler ya ‘kendimi şu ağaç kadar yaşlı hissediyorum’ diye. Öyle hissediyorum bazen. Hatta şey gibi hissediyorum aslında çiçeği ya da meyvesi olan ağaçlar gibi. Tomurcuklanıyorum, pıtır pıtır tomurcuklar oluyor dallarımda. Sonra birden ansızın bir dolu vuruyor ya da kar da olabilir bilemedim. Sonra bahar geliyor gibi oluyor tekrar tomurcuk sonra tekrar dolu tekrar tomurcuk... Böyle gidiyoruz işte.
O tomurcuklar bir gün çiçek açacak! Açmalı!
Doğum günüm de yaklaşıyor zaten günlük. Bir yaş daha alacağım ondan dolayı fazla şey yapmassak sevinirim -
@mağdurum 3 hafta olmuş yazalı, yaklaşık 3 haftadır doğru dürüst kendimde değildim. Ama iyi haber var, çok şükür temiz çıktı sonuç. İlk ağzımdan dökülen söz ise Rabbim beni affet oldu. Çok dua ettik, çok hata da yaptık, Rabbimin beni sevdiğini görmek yaşamak çok mutluluk verici bir şey. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hep yanımızda olsun.
-
Bugün de sövdük -_-
-
Sevgili günlük..
Buralarda yeniyim ama birbirimizi seviceğimize eminim.
Bu sabah 10.30 sularında kendi adıma çok elim bir olay yaşadım.Ne biliyomusun..Kendi canımdan kanımdan olan birini tanıma fırsatım oldu.Ve bu hep aynı şekilde tekrar ediyo bu aralar.İçimdeki his 'acı' mı 'nefret' mi bilemiyorum.Zaman gösterir mi dersin? -
Sevgilim günlük...
Bütün beni tanıyanlar benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum ama şundan eminim insanoğlu hep ihanet içerisinde. Rekabet duvarları bizim insanlığımızı ele geçirmiş durumda. Hakkı, adaleti umursayan kalmamış. Ye kürküm ye noktasına evrilmişiz. Bu yüzden olmaz bizden be günlük, şu şartlar altında bizden olmaz. Genişletirsek insanoğlundan bir nane olmaz.
-
@bilgin Okuyunca istemsiz "elhamdülillah çok şükür" dedim.
-
Madem günlüksün beni de dinle. kendimle ilgili bir işte bir başkasından yardım istemek bana çok ağır geliyor be günlük,belki insanî birşey ama işte.. bu dert de bu dünyada bana yeter.
-
Zor bir gün daha.
-
Bugün yine çaysız kahvesiz bir kütüphane günüydü..
-
Diyorsun ki neden insanlar ve siyaset hep gündelik olaylardan hareket eder ve sürekli olarak bu gündelik olaylar birbiri ile çelişir. Keşke herkes sana günlük gelişmeleri yazsa da bu çelişkileri gülerek takip etsek!
-
DGS DGS DGS
-
her güne mutsuz umutsuz uyanıp boş boş gün geçirmekten çok sıkıldım artık. özelde bile iş yok ne yapalım biz günlük sen söyle ??
-
Şu yeni işe başlayanlar şuraya iki satır güzel şeyler yazsa da ortam değişse. Bu ara bu başlık çok mu demotive. Özellikle Gümrük için sözleşmeli başlayanlar bir şeyler yazarsa seviniriz.
-
@antimülakat hocam hayat sartlari iyice zorlasiyor napalim
-
@busus alım gücü düştü maaş falan hikaye. Ayın 16. olduğunda hayat herkese aynı diyorsun. Doğru mu anladım!
-
Sevgili günl... :))) yok böyle bir başlangıç bana göre değil :)) yani "sevgili günlük" yazısını okuyunca pembe tüylü kalemiyle yatağında yüzü koyun şekilde günlük yazan bir figür beliriyor :)) neyse unuttum yazacağım şeyi :))
-
Sevgili günlük, bugun de sigarayı bırakamadım. Resmen savas veriyorum ama aklimdan çıkmıyo ki. Aşktan sevgiden öte bişey bu. Sürekli düşünüyorum. Hele yasak koydukça daha çok istiyorum.
-
Sevgili günlük bugün yine olmadı yine anneme babama başaramadım dedim başarısızlık mı kadersizlik mi bilemediğim şey sürekli tekrar ediyor birgün inşallah annem ve babama başı dik bir şekilde çıkmam için dualarda bulundum bunu yazıyorum çünkü ilerde burayı okuduğumda geçmişimi unutmamak için ,bugün yine olmadı günün önemi .
-
@lonely_butterfly
içme şu zıkkımı -_- -
@bilginaky çook denedim olmadı ve yine olmuyor. Nasıl bırakacağımı bilemiyorum.