Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük ben beklemekten çok yoruldum. Sesini duyar gibiyim sen daha toysun mülakat yüzü bile görmedin neyine senin yorulmak ama yoruldum hem de çok yoruldum. Bütün dünyanın yükü sanki omuzlarımda. Keşke okulum hiç bitmeseydi uzatsaydım da bu yola hiç girmeseydin diyorum bazen kendime çok kızıyorum elimde işe yarar bir puanım yok alım olacak mı olmayacak mı bu ekonomik kriz ortamında belli değil özel sektör desen daha bitik vaziyette köle diye görüyorlar bizleri ama önümde beklediğim bir haber var mülakat durumum olabilir günlük ben de o sevinci yaşamak istiyorum. Geçen 2.5 yılımın üstüne aileme, arkadaşlarıma, aslında hiç umurumda olmayan çevreme başarabildim bakın diyebilmek en azından ucunda elenmek dahi olsa emeğimin bir meyvesini tadabilmek ne güzel olur be günlük. 8 yaşındaki kardeşimin north abla ne zamn işe gireceksin bak söz verdiğin lego setinin daha güzeli çıkmış demesi nasıl acı veriyor. Biliyorum hayatta her şey iş değil ama insan istiyor be günlük güzel işim olsun da ailemi, sevdiklerimi nasıl mutlu ederim diyor. Sabrın sonu selamettir inşallah nasip olur. Kafanı da fazla şişirdim biraz kusura bakmayıver. Yeni gördüm senin burada olduğunu artık ara ara gelmeye içimi dökmeye çalışırım. İyi geceler
-
Neydim ?
Ne oldum ?
Ne olacağım ??? -
Sevgili günlük.
Sana ilk kez yazıyorum, ayar çek artık şu hayatımıza bizlere işli güçlü, evli çocuklu çocuklu hikayeler yazmayı nasip et.
-
günlük günlük orda mısın ?
hayır !! bi çıkartmadın ki geceden -
Sınav sonucumu ailem ile birlikte heyecanla bekledik Bugün açıklandı.Mülakata falan kalamadım Kurban olurum anneme kardeşlerime hiç bişey demediler.Bana moral verdiler bide. Bundan sonraki sınavına çalış dedi canım annem ama anne ben kpss den de iyi puan alamadım hem bakalım ilanlar çıkar mı çıkmaz mı dedim olsun sen çalış nasibin için korkma dedi oysa annemin de ne hayalleri vardı
-
@north-remembers, içinde söyledi: Sevgili Günlük
Sevgili günlük ben beklemekten çok yoruldum. Sesini duyar gibiyim sen daha toysun mülakat yüzü bile görmedin neyine senin yorulmak ama yoruldum hem de çok yoruldum. Bütün dünyanın yükü sanki omuzlarımda. Keşke okulum hiç bitmeseydi uzatsaydım da bu yola hiç girmeseydin diyorum bazen kendime çok kızıyorum elimde işe yarar bir puanım yok alım olacak mı olmayacak mı bu ekonomik kriz ortamında belli değil özel sektör desen daha bitik vaziyette köle diye görüyorlar bizleri ama önümde beklediğim bir haber var mülakat durumum olabilir günlük ben de o sevinci yaşamak istiyorum. Geçen 2.5 yılımın üstüne aileme, arkadaşlarıma, aslında hiç umurumda olmayan çevreme başarabildim bakın diyebilmek en azından ucunda elenmek dahi olsa emeğimin bir meyvesini tadabilmek ne güzel olur be günlük. 8 yaşındaki kardeşimin north abla ne zamn işe gireceksin bak söz verdiğin lego setinin daha güzeli çıkmış demesi nasıl acı veriyor. Biliyorum hayatta her şey iş değil ama insan istiyor be günlük güzel işim olsun da ailemi, sevdiklerimi nasıl mutlu ederim diyor. Sabrın sonu selamettir inşallah nasip olur. Kafanı da fazla şişirdim biraz kusura bakmayıver. Yeni gördüm senin burada olduğunu artık ara ara gelmeye içimi dökmeye çalışırım. İyi geceler
Çok isterdim sana mülakata kalabilmişim sonunda nasip oldu diyebilmeyi ama olmadı olmadı olmadı. Umut bağlamıştım çünkü sınırdaydım. Kendi ellerimle kendimi yaktım sınavda yaptığım cevap değiştirmelerim sonum oldu. Demek ki nasibim yokmuş. Ne diyeyim Rabbim benim ne kadar emek verdiğimi gördü günlük ama işte insan ufacık bir imadan alınır ya ben de o hale geldim. Bir söz işiteyim hemen gözlerim doluyor ağlıyorum zor ama bir gün başaracağım ve sana buradan yazacağım tekrar. Rabbim ne güzel söylemiş; "Her güçlüğün yanında bir kolaylık vardır" diye. İnanıyorum inancımı yitirmeyeceğim. Sağlıcakla kal günlük bu aralar hava çok soğuk dikkatli ol hayırlı geceler
-
Sevgili günlük ,
Yine işsizim ama dur kızma neden mi ?
Atama yok , hayal yok , umut yok ... -
Bugün annemin uzun bi tatilinden dönüşü benı çok mutlu etti ama ben halen aynı yerdeym sayıklıyorm tek fark koca yazdan elime düşen iki kurum sınavını geçmek ama bu da kesinlik taşımıyor o sebeple halen İşsizim işsiz. Ama babamın rüyasında kamyon sürmem ona mülakati geçecem yorumuna götürmüş inş hayalini yine yıkmam.Allah sabredenlerle birliktedir.ve bu yolun en büyük kazanci sabrı öğrenmem buna da çok şükür.
-
Sevgili günlük, günlüklerin en kısmetlisi. Geçmiş yazılara baktım da sana o kadar öfkesini, sinirini, umutsuzluğunu kusanların olmasının yanı sıra; iş sahibi olanların, evlenenlerin, çoluğa çocuğa karışanların mutluluğunu da şahit olmuşsun. Buradan bende artık iş güç sahibi olduğumu söylemek istiyorum. Darısı diğer bekleyen bütün arkadaşlara. Ne dersin şimdi de hayırlı bir kısmet ve ardından da hayırlı bir yuva kurar mıyız? İnşallah o da olur, şimdilik mutluyum ve bunu seninle paylaşmak istedim.
-
daraldım günlük kardeş, valla daraldım.
-
Uzun zamandir hic bu kadar kötü bir gün gecirmemistim. Dokunsalar aglayacak durumdayim bu yaşta. Allahım kalbimi en iyi bilensin...
-
@sbf1983 Gözyaşları yalnızca kederden akmaz. Umarım şer hayra dönüşür. Allah yardımcınız olsun.
-
@phoenix tesekkur ederim hocam.
-
Sevgili Günlük, havalar yine soğudu, sevimsiz dimi bu soğuklar. Bir anda içlik giyesin geliyor. O da nasıl bir icatsa giyiyorsun, ayazda bile 30 derece etkisi yaratıyor. Kışın sana çok yazan olacak, hazırlık yapsan iyi olur diye sana yazasım geldi.
-
İki ay kadar önce babam ağaçtan düşüp boynunu kırdıktan sonra zor bir süreç geçirdik, çok şükür ameliyat oldu, ölür ya da felç kalır denilen babama hiçbir şey olmadı bin şükür. Şimdi bambaşka bir sınavdan geçiyoruz, anneme kanser testi yapılacak ve yine çok zor durumdayım. Peş peşe yakın arkadaşımın yaşadıkları acılar aklıma geliyor tekrar, yeniden üzülüyorum. Rabbime hep sukrediyordum; beni hiç zor bir şekilde sinamadigi için, kendimi çok şanslı hissediyordum, bir anda kötü şeylerin ardı ardına gelmesi beni büyüttü. Aslında aynı anda hem çocuk hem de çok büyük olmak insanı yoruyor. Şimdi bambaşka bir eşikten geçiyorum. Rabbim benim gibi arada kalmışlara yardım etsin. Yine ona sığınıyorum, aklıma şu ayet geliyor, utanıyorum çok:
"YÛNUS-12: İnsana bir sıkıntı dokundu mu, gerek yan üstü yatarken, gerek otururken, gerekse ayakta iken (her hâlinde bu sıkıntıdan kurtulmak için) bize dua eder. Ama biz onun bu sıkıntısını ondan kaldırdık mı, sanki kendisine dokunan bir sıkıntı için bize hiç yalvarmamış gibi geçer gider. İşte o haddi aşanlara, yapmakta oldukları şeyler, böylece süslenmiş (hoş gösterilmiş)tir." -
Sevgili gunluk.
Cok uzgunum aslinda, hem de asiri uzgunum. Ama hem de hic uzgun degilim. Cok agliyorum ama cok da mutluyum. Cok gucluyum ama cok da yaraliyim.
Beni bu hale getiren haberi aldigimda uzuntumden kahrolurum, hastaliklardan yataklara duserim filan sanirdim. Bilakis, cok rahatladim. Sanki ustumden-beynimden milyon yuk kalkti. Ama agliyor iste insan. Hem uzuluyor hem seviniyor hem agliyor hem guluyor.
Bugun 2 haber aldim. Biri sabah heycanlandirdi, digeri aksam bu hale getirdi. 2sini de yillardir bekliyordum. Birini heycanla ve mutlulukla. Digerini korkuyla.
Ikisi de ayni gun geldi. Bu bana hayatin “önüne bak” demesi galiba.
Bakacagim. -
@alageyik08 sonuclar gelince paylasir misin Allah saglik versin inşallah
-
@mağdurum Tabi, inşallah sonuçlar iyi çıkar da buraya bambaşka bir durumda ileti yazmış olurum.
-
Boş bi oda içinde ders çalışmaya çalışmak hem de yıllarca gerçekten yoruldum. Emegimin karşılığını inş görmek nasip olur ama süreci sürdürmekte fazlasıyla zorlanıyorum.
Rabbim hayırlı kapılar aç bizlere. -
Rutin, klasik. Yat kalk. Bıktık.