ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar bugün belge teslimine gittim. Okul ve noter tasdikli diplomanın kabul edildiğini ve duyuruyu güncellediklerini söylediler.
-
Ne garip bir puan türüdür bu arkadaş ya.
Başvursam mantığım el vermiyor, başvurmasam gönül razı değil -
Elden teslim icin diplomanin okul onayina da gerek yokmus. basvururken aslini da gorup onayliyorlarmis
-
@cexay Kimlik için direkt düz fotokopi tamam mıdır yoksa muhtardan onaylı mı almak gerekiyor ? Posta yoluyla yapacaklar için soruyorum
-
@mazlumaday Normal kimlik fotokopisi yeterli kardeşim. Elden olduğunda bile kimlik sorulmadığı için, muhtar onaylı falan hiç duymadım görmedim öyle bişey.
Posta yoluyla olanlar için diploma onayı sıkıntıydı. Onu da çözmüş ve duyurmuşlar neyse ki.
Allah yardımcımız olsun cümleten -
@frustration ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Arkadaslar 86 puanla basvursam gelme ihtimali var mı? Sizce basvurayim mi?
Aynı düşünce bende de mevcut. Puanım aynı düzeyde ve kararsız kaldım açıkçası belge göndermeye değer mi diye.
-
@effectzone ben de senin gibi düsünuyorum. Elimde tek diploma asli gibidir kalmış. Onu da boşuna harcamak istemiyorum anliycağın:) Ama biraz zor gibi geliyor acikcasi bizim bu puanla... Bilemedim kararsız kaldim
-
@frustration Aynen, evrak göndermeye değer mi diye düşünüyorum. Elimdeki aslı gibidir diploma örneğini ben de boşuna harcamak istemiyorum. Bugün hazine uzm. yardımcılığı sınavına girecekler açıklandı ki sadece iktisat bölümü+yds c puanı şartı olmasına ve 140 kişi çağırılmasına rağmen 87 ile kapattı. Beklemiyordum bu kadar yüksek kapatmasını. Durum böyle olunca iibf+siyasal koşuluyla alan, yds şartı olmayan ve 120 kişi çağırılacak bu uzman yardımcılığı da yüksek kapatacak gibi. Sadece başvuruların posta ile veya şahsen yapılabilmesi , netten yapılamaması; posta ile gönderimde diplomanın aslı gibidir onayının gerekmesi gereksiz başvuruları engelleyip puanları düşürür mü diye kafamda soru işareti var ama bu ihtimal az bir olasılık gibi.
-
@effectzone üniversite onaylı diploma fotokopisi yeterli değil mi? illa notere ya da bakanlığa mı onaylatmak gerekiyor
-
evraklarımız ulaştığında bize başvurunun alındığına dair geri dönüş yapılacak mı? e-maille vs.
-
85 puan var. Başvursam bile yüzde 90 gelmeyeceğini düşünüyorum. Yalnız başvuru işlemleri Sgk Uzman Yardımcılığı'na nazaran daha hantal olduğu için(İstenilen evraklar özellikle) barajın gerileyeceğini düşünüyorum. İki arada kaldım.
-
@Liyakat
sınav duyurusunu aşağıdaki gibi güncellemişler.
(Not : Posta yolu ile yapılacak başvurularda diplomanın noter tarafından veya mezun olunan okul tarafından onaylı bir örneği kabul edilmektedir.)dolayısıyla mezun olunan üniversite onaylı diploma fotokopisi yetiyor. evrakların ulaştığına dair geri dönüş yapmazlar diye tahmin ediyorum. tübitak gönderdiğim evraklar için bir dönüş yapmadı mesela, sadece ptt gönderi sayfasından oraya zamanında ulaştğına emin oldum.
-
@İNSAN aynı durumda ben de kaldım. onaylı diploma örneği istemeleri olsun, posta ile gönderme süreci olsun bir kısım kişiyi vazgeçirebilir. bu da puanları biraz aşağıya çekebilir ama ne kadar düşer bilmiyorum.
-
Bisey sorucam arkadaslar. Puanimdan dolayi buyuk ihtimalle mulakata kalacagim. Lakin kafama takilan şu: yds 45 oldugu icin bu durum mulakatta aleyhime durum yaratir mi? Mulakatim gayet iyi gecse bile yani. Yds isteyen bi puan turu oldugu icin merak ediyorum.
-
@siddharta 3 senede zaten 70 alır mantığıyla bakıldığından kesinlikle yaratmaz
-
@aliveli tesekkur ederim sagolun
-
@effectzone eyvallah hocam.çok sağol.
-
Başvuran arkadaşlar listelerde p102 puan türünde durumlar nasıl?92 puana düşme ihitmalı var mıdır ?
-
@batistuta10 bana başvuru yogun demişlerdi ama puanı olan herkes başvuru yaptı galiba ondan tabi ne kadarı yüksek puanlı bilmiyorum da başvururlar bitince çok uzatmadan listeyi açıklasalar iyi olur
-
@ıstatistik Bilgi için teşekkürler.çünkü kararsızım hala başvurmakta.aralık 14 15 gibi açıklanır galiba