ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Calisma bakani saat 10 da Anadolu ajansı editör masası programın nin konuğu olcak hem sgk hem calisma bakanligi mulakati için soru yağmuruna tutalim.tweeter dan takip edelim
-
Bakan şu an TGRT Haberde.. tweet atalım
-
Mülakat hakkında yetkılı biri ile yüzyüze görüşsem ne iyi olur diyen arkadaşlar varsa duyrulur:çalışma genel müdürü nurcan onder 21 mart salı saat 1.30 da gazi iibf a blok amfi 1 de bi konferansa katılacak
-
Ben giderim de gidecek başka yiğit bulunmaz mı arkadaşlar?Lütfen bu fırsatı değerlendirelim.En az 10 kişi olsak.Ne güzel olur valla tadından yenmez.
-
Bu duyuruyu sgk uzman yrd. sayfsında da paylaşın hocam @DELİ-KURT
-
Arkadaslar imkanı olan varsa gelsin.bireysel bi davranis olarak görülmesin.mustesara ve bakana en yakın insanlar mesajımız muhakkak iletilecektir.hem sgk uzmanlığı hem de bu ilani bekleyen arkadaslar kalabalık bi şekilde derdimizi anlatalim
-
HATIRLATMA:YARIN 1:20'DE GAZİ İİBF BULUŞUYORUZ ARKADAŞLAR.
-
İşte olmasam kesin gelirdim gaziye. Katılım bol olur inş
-
Arkadaşlar sayın bakanın pazartesi ya da sali açıklarız dediği uzmanlık sonuçlarına bu uzmanlık da dahil değil mi?
-
@parislicemil https://m.youtube.com/watch?v=myrDx6j5r84 18.dakikadan itibaren bakabilirsin kardeşim
-
Hadi inşallah, bir heyecan bastı.
-
@DELİ-KURT teşekkür ederim
Hayırlısıyla insallah aciklanir.. -
Bence bakan olaya pek vakıf değil. Sonuçların açıklanmaması genel olarak güvenlik soruşturmalarından kaynaklı. Bir imzaya kaldığından olduğunu sanmıyorum
-
@zizek arkadaşım, uzmanlık mülakatlarının açıklanmasını bekleyen üniversite mezunu bir insansın. bu nasıl bir cümle Allah'ını seversen?
"Bence bakan pek olaya muvaffak değil."
-
@zizek Bakanın olaya hakim olmaması mümkün değil öncelikle.
Öyle bile olsa, bilgi eksiği varsa veya olay henüz ona gelmeyecek kadar uzak aşamadaysa da "süreç devam ediyor, bitince açıklayacağız" şeklinde belirsiz cümle kurup geçiştirebilirdi.
Bu kadar net söylediğine göre bi hikmeti var. Daha ne kadar net bi ağızdan duymayı bekliyoruz? -
@ziyaretci Vakıf olmak yazacaktım boşluğuma gelmiş düzelttim. Hayır bir imla hatasıyla hemen üniversite eğitimime nasıl atladınız o da ilginç
-
@cexay Hocam sadece bir olasılıktan söz ettim. Bakanın vakıf olmadığı konu soruşturmaların sarkmasına yönelik mevcut hal olabilir.Yoksa kurum içi ilerlemeden haberi yoktur demiyorum. Zaten kendi de bir imzaya kaldıysa açıklarız diyor. Neden açıklanmamış olduğu konusunda net bilgi sahibi olmadığını da düşünebiliriz bu sözüne istinaden
-
@zizek önemli değil arkadaşım teşekkür etmeni de beklemedim zaten. şimdi burada polemiğe girecek de değilim.
-
Linç edilmeyeceksem @zizek in görüşlerine katıldığımı belirtmek isterim. Uzun bir süredir bekliyoruz, sabırsızlık her geçen gün artıyor. Aynı durumu ben de yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama biraz daha objektif bakabilmek gerek. Bakan, geçen hafta komisyon sonuçlarını gördüm, belki benim imzamı bekliyorsa pazartesi salı açıklarız diyor, liste önüme geldi benim imzam bekleniyor gibi kesin bir ifade kullanmıyor. Zaten listeler belli. Geçen hafta çalışma genel müdürünün dediği gibi mitten güvenlik kontrolü sonuçları bekleniyor. Oradan gelecek sonuçla liste son şeklini alacak ve bakana imzalaması için getirecekler diye tahmin ediyorum. Gündemi yoğun bir dönemdeyiz. Mülakat sonuçları bizim için çok önemli olabilir ama bakan için muhtemelen en önemsiz konudur şu an için. Olayın sıkı takipçisi olmayabilir. Sonuçta adamın tek işi bu değil. Bana gelişmeler hakkında kesin bilgi sahibi olmadan tahmini bir konuşma gibi geldi
-
@sawetk hocam iş gerçekten fiilen atılması gereken 1 imzaya kaldı ise bakanın ankaraya gelmesini beklememiz gerekiyor.bugün bursa da.bakalım yarın ankaraya gelir ise daha çok umutvar olabiliriz