ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@mazlumaday ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@vega Açık konuşayım.Kurumda tanıdığım var.Haber dahi vermeyeceğim.Torpil kasacaklar da kazanırsa gözlerine uyku girmesin
Kurumda tanıdığınız varmış oradan öğrenseniz keşke ne zaman açıklayacaklarını : (
-
@mariapuder kamu yönetimi
-
@Persephone Hocam şimdi baktım 1/5'ine kadar yapabilir diyor. Zorunluluk yok
-
@Persephone Yani herhangi bir şey için konuşmadım şimdi onun için konuşmak istemiyorum pek kusura bakmayın
-
@mazlumaday ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
bakmayın
kuzenim girmiş, merak ediyoruz deyin hocam
-
@Persephone Ya hocam burada amcası dayısı olanlar vardır onlar çaktırmadan yazsın benim uzman arkadaşım çalışıyor ondan duydum diye korkmasınlar napacağız sanki
-
@mazlumaday uzman arkadaş zaten pek torpil yapamaz ya en fazla referans olur. 5 puan kanaat kullanırlar hakikaten bir haber alabilen varsa söylesin. bana söylesin veya ben söylerim
-
@paretowilfredo hocam müsait olunca bi sorma imkanınız var mı?
-
Arkadaşlar bildiğimiz üzere alınacak uzman yardımcılarının bir kısmı Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilecek. Sayı hakkında bilgisi olan var mı ? Bir de merak ediyorum gelen bu 50 kişilik ilan 6735 sayılı kanunda ihdas edilen kadro mu ?
-
@robertlucas kanundaki kadroya baktım uluslararası işgücü genel müdürlüğünde 50 çalışma uzmanı 50 de çalışma uzman yardımcısı kadrosu varmış. Bu uzman/uzman yardımcılarının bir kısmı çalışma genel müdürlüğünden temin edilebilir.
-
@robertlucas Yalnız yanlış hatırlamıyorsam kanun ya da yönetmeliğinde giriş şartlarından birisi olarak ua iş gücü gen. müd. de çalışacak uzman yardımcılarının B seviye YDS'si olması gerekiyordu öyle ise bu alımdan oraya geçiremezler YDS şartı yoktu.
-
Acaba Bstb mülakatından önce açiklanir mi.. çünkü zannedersem oraya da hemen hemen aynı kişiler girecek..
-
@robertlucas ibf den alınacak 30 kişinin 15inin uluslararası işgücü dairesine geçirileceğini söylemişti mülakatta yardımcı olan uzman arkadaş
-
@paretowilfredo Hocam yakın vakitte sonuçları açıklama planları var mı, yoksa kurum alışkanlığından aylarca sürcek mi. İhtiyaçları mı etkiler bunu bilmiyorum ama. Bilgi alma şansınız var mı burayla da ilgili acaba
-
bence acele etmemek lazım. Csgb'nin açıklaması için daha çok vakit var. Şubat ayı biter gene de açıklanmaz daha son mülakatlar yapılalı 1 ay bile olmadı.
-
............
-
@cexay kardeşim normal şartlarda ihtiyaçtan dolayı çıkılan bu alımları hızla tamamlamak niyetindeydi Sn. Müezzinoğlu. Zaten gelişi ile hatrı sayılır şekilde hızlanmıştı kurum ama son KHK dengeleri biraz bozdu. Yine rutine döneceğini hızlanacağını düşünüyorum. Tek aksama yeni KHK'larda Bakanlık ve bağlı/ilgili kuruluşlarında ihraç durumlarının hasıl olması olur.
-
İnşallah şubat sonuna dek sgk ile birlikte burası da açıklanır.
-
@paretowilfredo Hocam çalışma bakanlığının eğitim uzman yardımcılığı mülakat sonuçları 1 hafta önce yapılmasına rağmen bugün açıklanmış çasgem tarafından.
Bakanlığın hızıyla ilgili ümitlenmeli miyiz sizce? Veya eli kulağındadır diyebilir miyiz 1ay olmasına rağmen -
@cexay hevesini kırmak istemem ama çasgemin bu kadar çabuk açıklamasının nedeni yönetmeliğinde yazan 5 iş günü içinde açıklanır ibaresinden kaynaklanıyor. Çalışma uzmanlığının yönetmeliği ayrı malesef