ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sofokles ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum. Fazla araştıramadım ama ÇSGB 2012-2013 yıllarında aldığı merkez uzmanlıkları çok hızlı açıklamış. (1 hafta ve 15 gün ) yine 2015 yılında yaptığı alımı 1 ayda açıklamış.
-
@İNSAN İş Teftiş Kurulu Başkanlığının hantal olduğu doğru fakat ÇSGB Merkez Müdürlükleri normal bir şekilde çalışıyor. Elinizde "bürokratik anlamda oldukça yavaş" olduklarına dair somut bir örnek var mı ?
-
@Robespierre İş Teftiş Kurulu'nu dikkate alarak söyledim. 1 yıla yakın bir sürede açıklandı. Merkez de dediğiniz gibi kısa sürede açıklanır umarım.
-
Burayla ilgili bir gelişme yok mu acaba ya ? @Robespierre'nin dediği gibi kurum uzmanlıkları çok sarkıtmadan açıklamış (kaynak: malum forumdaki eski yazışmalar )
-
Ben de 4 gozle bekliyorum. @paretowilfredo hocam belki bilir
-
Biraz da burada takılayım sgk açıklanmıyor nasıl olsa var mı duyum/tahmin?
-
Yaklaşık iki hafta oldu.. umarım bir an önce açıklanır
-
Arkadaşlar hemen hemen bir ay oldu mülakatlar yapılalı kurum içinden bilgi alan var mı sonuçların açıklanma tarihi ile ilgili ?
-
@batistuta10 Hocam aslında son mülakat 13'ünde oldu öyle hesaplayın bence
-
Mülakatta bütün soruları bilenler avantajlı galiba çünkü herkese yardımcı olmuşlar bir şekilde ama kimisi yardımcı olunduğu halde yarım yamalak cevaplamış. Buna rağmen içeride olumlu hava olmasından dolayı herkesin bir ümidi var sanırım : ))
-
@Persephone aynen ben de kimle konuşsam mülakatı güzel geçmiş. Benimki de aynı şekilde iyi geçti. Komisyon herkese mavi boncuk dağıttı heralde. Bir de ben kadın adaylara ağırlık verecekleri izlenimini aldım.
-
@mariapuder bu sene Ulaştırma Bakanlığı öyle yaptı hep kadınları aldı. Bence o kontenjanı Ulaştırma'ya vermişlerdi. Ayrıca millet boşa gaza geliyor, iyi geçti ama neye göre iyi geçti ? Sorulara -özellikle zarftan gelenlere- cevap verdiysen tamam o zaman umutlu olmak gerekiyor. İnsanımız da tuhaf, komisyon güler yüzlü ve içeride pozitif bir ortam var diye herkes iyi geçti sanıyor. Ona bakarsak özel sektörde her iş görüşmesi şen şakrak baklavalı börekli geçiyor 100 kişiden 1'ini alıyorlar : (
-
@Persephone ben soruları cevapladım ama diğer adaylar nasıl cevapladı bilemediğimden bi yorum yapamıyorum gerçi mülakat bitince oldu bu iş dediydim ne yalan diyim bi de mülakatta Sgk mı burası mı diye sordular ben de burası dedim. Ama şu aşamada hiç farketmez hangisi erken açıklanırsa orası olsun.
-
Ben içeride 25 dakika falan kaldım ama hepsine cevap veremedim zarftan çıkanların öncelik soruların hepsini bilenlere verilmeli bence. Çabuk açıklanır umarım gerçekten çok bunaldım.
-
Sorulari bilmekten ziyade kendini ifade kabiliyeti ,ozguven,mimikler vs.daha etkili olacagini düşünüyorum.
-
Bence de bilgi seviyesinden ziyade özgüven, isteklilik, konuşma vs önemli. Çok önemli bişey daha var da onu yazmayım.
-
Seçtiğim zarftan çıkan 3 soruda iş hukukuyla ilgiliydi, hepsini cevapladım hatta istediklerinden biraz fazla cevapladım beklemiyorlarmış o kadarını Ek olarak kayıtdışı istihdamı sordular onu da cevapladım sonra politika ve uluslarası örgütlerle ilgili sohbet havasında sorular yönelttiler. Davranışları, mülakat sırasında geri dönüşleri epey güzeldi, en iyi geçen mülakatım oldu bakalım sonucu ne zaman ne şekilde alacağız.
-
@sofokles bölüm çeko muydu sizin
-
Yedek liste yapıyor mu çsgb ?
-
@mazlumaday mutlaka yapar.