2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@politics06 İlginç bir nokta
-
@fthgny hocam ağzına sağlık.
-
Kaymakamlik mulakat sonuclarinin aciklanmadan kaymakamlik sinavinin ilani gelmesi mumkun mu ?
-
@cengizkan2 Hakimlik alımlarında böyle olabiliyor ama kaymakamlık sınavlarında henüz hiç yaşanmadı
-
Sınav için gerekli hazırlıkların tamamlanması(Başbakanlığa. Maliye Bak. vs.) en az 6 ay sürüyor. İçeriden söylenen Eylülden önce olmayacağı yönünde.
-
Yeni sınav ile ilgili bir duyumunuz var mı ? @paretowilfredo
-
@politics06 su an icin stabil dostum. Mart simdilik imkansizlasti. Sonrasina bakacagiz dostum.
-
@proofstriker ben o kadar sarkacagini dusunmuyorum . En gec haziran ayinda olur gibi duruyor gecen seneler en fazla 9 ay arayla olmus sinavlar. Hele ihtiyacin oldugu donemde 1 yili devirmezler
-
Bu ileti silindi! -
Şu sınava hazırlanırken gördüğüm kadarıyla piyasa cambaz dolmuş. İnsanların umutları, hayalleri ile hazırlanıp çoğu zaman sağlıklı düşünme imkanı elde edemediği ve sadece hedefe odaklandığı için ister istemez bu oltalara düştüğüne şahit oldum. Ancak bu bahsi geçen kişilere sorsak
'' zorla mı aldınız, kayıt oldunuz '' der ve iki-üç süslü kelime ekleyerek size aklı sıra ders verdiğini zanneder. Hatta hatta araya bir kaç dini kelime-söylem ekleyerek insanların gözünde profil olarak
daha net-sağlam olacağını düşünmeleri ise başka bir gariplik. Söylediklerinin birçoğuna katılıyorum. Ancak unuttukları bir şey var ; Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Allah'ın da vardır bir hesabı... -
@paretowilfredo iyi ki varsın dostum. iyi ki bizlerle paylaşıyorsun.
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar şahsi tartışmaları rica ediyoruz sayfada devam ettirmeyelim. Özelden birbirinize de yazabilirsiniz. Lütfen forumda buna zemin oluşturmayalım.
-
şu an herhangi bir duyum yok mu arkadaşlar?
-
@taceddin Hocam olacağı yönünde de olmayacağı yönünde de duyumlar var
-
Arkadaşlar bu süreçte aranızda sağlam temeli olmayıp kaymakamlık ve idari yargı hedefi olup ilanlar gelmediği icin kpss hazırlanmak zorunda olanlar nasıl bir çalışma metodu uyguluyorsunuz peki paylaşabilir misiniz? Ben anayasa ve idare malum kitaplardan başlamıştım mart söylentileri olunca,bitirmeme az kaldı. KPSS’ye ara verdim o yüzden. Ama geri dönmek lazım. Bunlar bitince iktisata döneceğim. Sizler nasıl çalışıyorsunuz? Beraber götüren arkadaşlara sesleniyorum. Herkese kolay gelsin
-
@fenerbahceli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bu süreçte aranızda sağlam temeli olmayıp kaymakamlık ve idari yargı hedefi olup ilanlar gelmediği icin kpss hazırlanmak zorunda olanlar nasıl bir çalışma metodu uyguluyorsunuz peki paylaşabilir misiniz? Ben anayasa ve idare malum kitaplardan başlamıştım mart söylentileri olunca,bitirmeme az kaldı. KPSS’ye ara verdim o yüzden. Ama geri dönmek lazım. Bunlar bitince iktisata döneceğim. Sizler nasıl çalışıyorsunuz? Beraber götüren arkadaşlara sesleniyorum. Herkese kolay gelsin
Bu yıl kpss önemli.İlan gelene kadar o iki sınavıda erteledim.İlan gelince zaten ortak derslerin bir kısmı bitmiş olacak.Sonrasında eksik yerlere bakmayı düşünüyorum (insan hakları ,hmk vs gibi)
-
Önce kpss temeli atıp daha sonra idari hakimlik ve kaymakamlık deneyeyim diyordum. Geçen sene idari hakimlik gelmedi bu yıl da kaymakamlık sınavı ile kpss tarihi çok yakın olacak. Kötü bir zamanlama... Sınavların üst üste gelmesi bence yoğunlaşma açısından epey sıkıntı.
-
@aslan-reyiz hukuklar ve iktisat da tamam da Hocam peki muhasebe maliyeye ne zaman bakmak lazım sizce.sadece kpss icin gerekiyor malum.gerçi idari de 3 tane maliye çıkıyor ama
-
@monser nedense bana da kpss çalışmak daha zahmetli geldiğinden diğerlerine yoğunlaşmıştım ama kpssden başka çare yok:) neyse bu başlığı çok kirletmeyeyim..