2018 Kaymakamlık Sınavı
-
5 mayıs günü sınav olsa ilanı da şöyle 5-10 mart gibi tarihlerde gelse yine 100 kişilik bir alım he?
-
@can-mavi yeter ki sizin gibi kaliteli,mert rakiplerimiz olsun
-
@rootofallevil 12 Mayıs da olur ilan da Mart başı valla süper olur
-
Arkadaşlar bende elenen taraftayım tabiki bu ilk kez değil bu gidişlede son olmayacak elenmek değilde nasıl ve neden elendiğini bilememek çok üzüyor insanı neyse geçti artık imama kızıpta abdest bozacak değiliz vatana millete hizmet tek sevdamız. 2018 kaymakamlık sınavında yine beraber olacağız umarım 28 nisan veya 5 mayıs doğru çıkarda çalışmalara hemen başlarız
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Eh yine rakip olduk dostlar ...
hoşgeldin kardeşim. Hayırlısı olsun herkes için.
-
herkese merhaba arkadaşlar elendik aranıza geldik. İnşallah yeni bir sınavda bir yandan rakip olup bir yandan da yeni dostluklar kuracağımız bir dönem olur. Kendim olamadım ama 2 dönemdir gidip kapısını çalacağım çayını içeceğim bir çok kardeşim kaymakam oldu. Rabbim bizlere de vakti gelince nasip edecektir inşallah..
-
@yeysaü, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
herkese merhaba arkadaşlar elendik aranıza geldik. İnşallah yeni bir sınavda bir yandan rakip olup bir yandan da yeni dostluklar kuracağımız bir dönem olur. Kendim olamadım ama 2 dönemdir gidip kapısını çalacağım çayını içeceğim bir çok kardeşim kaymakam oldu. Rabbim bizlere de vakti gelince nasip edecektir inşallah..
Merhaba kardeşim. Allah hayırlısını versin hepimize. İnşallah güzel bir çalışma dönemini atlatırız.
-
@kemoenes @can-mavi ve tüm arkadaşlar öncelikle herkese günaydın. Ben kısmet diyorum. Biz, bize düşeni yapalım, gerisi kısmet. Bakara Suresi 216.Ayet "Fakat olur ki, bir şeyden hoşlanmazsınız ama, o sizin için hayırlıdır. Ve olur ki bir şeyi (de) seversiniz, hâlbuki o sizin için bir şerdir. Allah ise (sizin için hayır olanı) bilir de siz bilmezsiniz." Hayırlısı böyleymiş demekki. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.
-
arkadaşlar 106. dönem mülakatından elendim. 107. dönem için kolları sıvamaya geldim. rabbim bu yolda gayretlerimizi artırsın inşallah hepimizin sınav tarihi ile ilgili son durum nedir?
-
Hakikaten zormuş dile kolay 4 ay kaymakam gibi hissettim kendimi.hayali bile guzeldi.bu uzun ruyadan uyandim. kendime geldigimde yeni sinava hazirlanmak istiyorum.
-
Elenip,bir kez daha elenip yeniden umut edebilenleri anlamaya çalışıyorum.olmuyor. 2. Defa elendim..referansım yok.şimdi ben birkez daha nasıl bu yola çıkayım.aylar sürecek mücadele.diyelimki yeniden kazandım.sonra 10 sn de göz atacağım bir liste ve yine gözyaşı.
-
Hoşgeldiniz dostlar, 107. Dönem Kaymakamlık maratonunda Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@taromisaki9 üzülme hocam inşallah bir dahaki sefere olacak kolay değl hepimiz yıkıldık kısmet değilmiş. en çok ailem üzüldü o beni mahvetti insan hayal kırklığına uğruyor. bırakma kendini hocam sakın
-
@can-mavi hoşgeldin
-
Arkadaslar mulakat sonuclari aciklandigina gore sinav ilani ne zmana gelir var bilgisi tahmini olan ?
-
Tek suçu yüksek mevkilerde tanıdığı olmayıp yılları heba olan bizler... Hiç önemi olmasada derecelerle 2.defa elendim ... Götürüsü çok fazla olan bir süreç ailenize destek olabilmek için güçlü durmanız gereken ama içinizin de yandığı günler ne desek kime gitsek boş 107. Dönem için hayırlısı olsun...
“Konuşşam tesiri yok,sussam gönlüm razı değil...”
-
Mülakatta elenen arkadaşlar öncelikle Allah sıze sabır ve güç versin. İnşallah bir sonrakı sınavda listede adınızı görmek nasip olsun. Keşke mülakata 4 katı kadar aday cagırmak yerine misal 2 katı kadar aday cağrılsa da mülakatta elenme duygusunu daha az aday yaşasa
-
- dönem in 106. dönem out üzülmeyin dostlarım bu hüznümüz bir ilan ile birlikte dağılır inşallah elenmek acı verir ama yetiştirir insanı , inşallah tez zamanda ilana çıkarlar .. nisan sonu mayıs başı sınav olacağı bilgisi kesin mi
-
ailem üzülmese ben bi şekilde atlatıcamda onlar üzülünce ben daha çok üzülüyorum .
Anadoluda Trabzonun dağlarında tarlalar arasında çay bahçelerinin arasında yaşayan insanlar...
çocuk okutmuşlar heves etmişler okusun kaymakam olsun hakim olsun savcı olsun büyük adam olsun...
çocukları kaymakamlık sınavını kazanmış onlar için büyük bir gurur.
Planlar yapıyrolar hayaller kuruyorlar , bundan sonra bi de evlendiririz diyorlar , yüzleri gülüyor hepsinin ama gel gelelim sonuç hüsran .Buda geçer. İlerde hatırlayıp tebessüm edeceğimiz ,
Belkide keşke o günlere dönebilsem diye iç çekeceğimiz anlardır bunlar .Allah hiçbirimizden sağlık sıhatimizi eksik etmesin . Klişe ve sıradan bir laf ama bin tane kaymakamlık sınavından daha önemli . Ama insanoğlunun fıtratında var bu...
anlayamıyor kıymetini. -
@selmanersoy bir daha bir daha diye diye 27 oluyoruz yakında.nereye kadar bilmiyorum kardeşim