2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Bence de test olmali cunku acik ucluda birden fazla cevabi hatta dogru cevabi olmayan cevaplari bile esas alindi
-
@taromisaki9 hocam diğer grupta bu https://chat.whatsapp.com/JtxM5pCT3AbHxpm3NLz3eR şuan konuşuluyor hatta öncelikle ınstagram da paylasilmis bu durum fakat benim instagramim olmadığı için gruplarda okudum gece
-
@jakuppp hocam durum test ya da acik uclu olmasi degil halihazirda zaten calisiyoruz iki sistem cok farkli netlik olusmasi onemli olan resmi bir aciklama ki acik uclu sinavin yapıldığı 2015 yılı sınav ilanıyla ocak 'ta açık uclu olacak sınav denmiş martta sınav açık uclu yapilmis
-
Sizce bilgi olcme acisindan acik uclu mu guzel bi sistem test mi?
Bu kisiden kisiye degisir tabi ama goruslerinizi merak ettim -
@1umut Sınavı kimin yaptığına göre değişiyor. ÖSYM nin yaptığı hiçbir sınavı nitelikli bulmuyorum. Bence ikisi de amacına ulaşmıyor. Bunun şekille alakası yok. Bana kalırsa bakanlık sınavı kendisi hazırlatmalı.. Gerçek manada kaymakamlıkla ilgili alanlarda soru sorulabilir.. Bence bu sınavda Yakın Dönem Siyasi Tarihi, Coğrafya v.b alanlardan da soru gelmeli.. Hatta sosyolojiye dair pratik konulardan da sorular sorulmalı.. Bu alanlar çeşitlendirilebilir.
-
Kaymakamlık sınavında mikro ve makro iktisat yerine yakın dönem siyasi tarihi, tanzimattan günümüze Türk kamu yönetimi ve siyaseti gibi yönetim bilimlerine yönelik soruların sorulması daha yerinde olacaktır. Keşke böyle olsa
Yoksa kaymakam kişisi meslek hayatında mr=mc noktasında tam rekabet piyasasının dengeye geldiğini mi irdeleyecek? Yoksa faiz enflasyon ilişkisine mi kafa yoracak? -
@amirim hocam sınav test olacak duyumları gelmeye başladı,hatta kesin test olacak diyenler var.Size gelen bir duyum var mı?
-
@amirim 24 agustos olabilir diyenler var siz boyle bir duyum aldiniz mi dogruluk payi var midir
-
24 ağustos bayrama geliyor sınav yapmazlar ve o hafta komple bayram tatili olacak o yüzden mümkün değil
-
Umuyorum test duyumu doğrudur, açık uçlu sınavdan daha basit olur diye düşünüyorum.
-
İnstagramda hangi sayfada konuşuldu 2 eylül ve test olması durumu arkadaşlar?
-
@suigeneris sinav eylul sonunda vr acik uçlu olacak arkadaslar ne ağustosta olma ihtimali var ne de test olma ihtimali her soyleninene inanmayın
-
@enea hocam ıns sagolun
-
Hayır akşamlar Arkadaş lar... Sınav 2 Eylül de bu kesin.Test mevzuuna gelince konuşulduğunu biliyorum ama bu sınav da uygulanır mı bilmiyorum açıkçası. Sağlık sorunlarım nedeniyle 15 gündür falan hiç kimseyle görüşmedim gelişmelerden bilgim yok. Bu arada Tarih konusunda yanılmadık eylül dediğimizde dalga geçende oldu deli bu diyen de ... herkes yazar çizer gerçek değişmez...
-
Niye 2 eylül ya 22 eylül olsa olmaz mı zaten 9 günlük bayram tatilinden çıkacağız üstüne iş başı derken hop sınav yapacaklar
-
@amirim hocam test durumunu yakın bir zamanda öğrenme imkanınız var mı acaba
-
@amirim Hocam, geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah kötü bsey yoktur. Eylül kesin bir şey. Test bizi vurmayacak belki bir sonraki sınavda
-
@can.mavi hocam sizin duyumlarınız da bizler için çok önemli
-
@amirim Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Hem sizden hem de @greyfalcon sizden bu konudaki duyumlarınızı bekliyoruz zamanla bir değişiklik olursa.
-
@amirim bu kesinlik duyumundan kaynaklı mı kardeşim?