2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@greyfalcon açık uçlunun devamı şeklinde mi duyumunuz yani hocam
-
@taromisaki9 yok hayır bir sonraki sınavda uygulanabilir şeklinde duydum. ama net bir şey değil duyumum. tekrar konuştuğum zaman haber edeceğim
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Hayır akşamlar Arkadaş lar... Sınav 2 Eylül de bu kesin.Test mevzuuna gelince konuşulduğunu biliyorum ama bu sınav da uygulanır mı bilmiyorum açıkçası. Sağlık sorunlarım nedeniyle 15 gündür falan hiç kimseyle görüşmedim gelişmelerden bilgim yok. Bu arada Tarih konusunda yanılmadık eylül dediğimizde dalga geçende oldu deli bu diyen de ... herkes yazar çizer gerçek değişmez...
Desenize geçen gördüğüm ve buradan paylaştığım rüya gerçek çıkacak hepimize Allah çalışma gücü ve iradesi versin
-
Muhtemelen hem kaymakamlık hem kpss süreci içinde olan çoğu insan kpss den sonra başlayabilecek buraya ancak değişiklik çalışma şeklini çok etkileyecek. Duyumu olan tüm dostlardan haber aldıklarında paylaşmalarını bekliyoruz. Şimdiden teşekkür edelim.
-
@amirim hocam ben birşey sormak istiyorum. Tarih kesin eylül diyorsunuz peki olası bir hükümet değişikliğinde bu tarihte sapma olur degil mi? Yeni hükümet ne zaman açmak isterse o zaman mı açar? Yani seçim var ve herşey olabilir sonuçlar anlamında. O yüzden soruyorum. Biliyorsanız çok sevinirim
-
@needforyou hükmet değişmez kardeşim sen çalış
-
Arkadaşlar içim den bi iç işleri bakanı Selami Altınok olacak diyor. İç sesim haklı çıkacak mı bakalım
-
@alperen-turkuaz bakanlar gg hocam
-
Vekillik basvurusu yapti vekil olursa icisleri bakani olamaz
-
Herhangi bir yerde sayfası, grubu olan kişilerin duyumunu pek önemsemiyorum. Daha çok tanıdığı kişilerden duyum alarak bizi bilgilendiren arkadaşlara itibar ediyorum.
-
@zanzinho hocam sayın bakan Süyelman SOYLU beyefendi de vekillik adaylığında bulundu.
-
@sbn98, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@zanzinho hocam sayın bakan Süyelman SOYLU beyefendi de vekillik adaylığında bulundu.
Sayın Bakan Süleman SOYLU Beyefendi olacaktı
-
@sbn98 butun bakanlara vekillik icin aday olun talimati geldi yuzde 99 sayin bakann vekillik basvurusu kabul edilmeyecek ama egm mudurnnki kabul edilecektir diye dusunuyorum
-
@zanzinho Bakanlık Soylu da kalacaktır kanaatindeyim. Dışişleri ve enerjide değişmeyecektir.
-
Bakan beyin kim olacağını bırakalımda bugun bir sordurdum sinav gerçekten test olabilirmis
-
@enea İnşallah kesin haberi de bir an önce alırız. Ne desek boş şu saatten sonra ösym kurmuş, ayarlamış galiba.
-
Tüm çalışmayı açık uçlu soru sistemi üzerine kurmuşken nerden çıktı şimdi bu test olayı ya
-
Sınav olsun da konuşulduğu gibi eylül ayında. Test-klasik çok önemli olmamalı bence.
-
Umarım test olmaz. Testte her yerden herşey çıkabilir zorluk seviyesini everste çıkarabilirler. Açık uçlu olduğu zaman konular standart zorluk belli seviyenin üstüne çıkmıyor. Bunu görmüyorda test mi istiyorsunuz?
-
@rorschach159 katılıyorum hocam kaymakamlığın eski test usulü sorularına baksınlar önce bi arkadaşlar ondan sonra açık uçlu mu test mi düşünüp karar versinler. Açık uçluda en azından mevzuat bilgisi bilip bilmediğin ölçülüyor.