2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan-reyiz mesaj alinmistir :))
-
@say-alija :))) trip atacağım diyorsunuz yanii gerçekten yorumları okurken güldürdünüz beni sağolun
-
Sonbaharrr
@can-mavi bu kez örtüşmedik be dostum -
@hickskaldor kardeşim can sağolsun , ama inan benim net bir tarihim yok , bayram sonrası ile eylül arasında olacak ama büyük bir ihtimal temmuzda olacak diye duydum , ayrıca uyum kursunda da temmuz demişler , duyumum bundan ibaret
-
@can-mavi kardeşim temmuz kesinmi bakanliktan resmi bir açıklama gelmeyene kadar eylül geliyor bana temmuz olsa ilan netlesirdi boşuna umitlenmiyorum ben temmuz cok dusuk ihtimal bana göre
-
@aliserdar-çetin eylül diye diye klavye eskidi
-
@amirim Sonuna doğru mu yoksa
-
Yakında ilan gelecek diye sevinelim dedik 2 dk sürmedi. Her şeyin hayırlısı olsun ne diyelim ama yalan yere tarih söyleyenlerin yatacak yeri yok. Her duyumda yaşadığımız heycanı bir Allah biliyor
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@amirim Sonuna doğru mu yoksa
Bu aralar osym ile protokol hazırlığı olacak diye biliyorum kardeşim , bekleyelim tam tarih belli olur zaten 1 - 2 haftaya
-
@can-mavi aynen kardeşim bekleyelim bakalım belli olur o zamana sanırım tam olarak. Hakkımızda hayırlısı
-
Allahım ayın eylul 22 si 23 ve 29 u 30 u olmasın düğün günü valla gelinlikle sınava girecem
çok çalıştım çok -
@yalçin-f düğün kaç gün suruyo yaa
-
@amirim 2 haftasonu +5 hafta içi olsa 9 gün galiba
-
@genclerbirlikli 2 haftasonu 4 gün yani
-
@amirim bi hafta sonu kinasi, bi haftasonu dugunudur bence:)
Ya da 2 farkli sehir yapilcak 2 dugun olabilir sanki -
@yalçin-f hocam komple eylülü kapatsaydınız naptınız ya
-
-
Şuan Ösym ile tarih için görüşülüyor.durum ve ya tarih 2-3 hafta içinde belli olacaktır.
-
@mia105 hem üst üste duyumlar hem de temennim sınavın Temmuz’da yapılacağına yönelik. 2019 önemli üç seçimin olduğu bir yıl olacak olur da yazılı sınav eylül ekimi bulursa sürecin sonuçlanması geçen yıllardaki sınavlara göre çok daha uzayabilir
-
İnşallah sınav 7 veya 14 temmuzda yapılır