2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@öktem_ilteriş Ben de varım halkbank uzman yardımcılığına başvurdum. Kayamakamlığa hazırlanıyorum bi daha.(3.girişim olcak) İl göçü de bekliyorum aynı zamanda Dersler derya oldu yani...
-
hocam beni de kaymakamlık çalışma grubuna ekler mısınız
-
hocam bı whatsapp grubu kursak oradan not ve bılgı alışverişi yapsak sizce de nasıl olur?
-
Burası alakasız bir başlık ama hazırlanan çok diye buraya yazıyorum ve fikirlerinizi almak açısından; halkbank servis görevlisi sınavına girecek insan sayısı malum ve bu işsizlikte bu sınava kpssde iyi puan almış birçok kişininde gireceğini düşünmek saçma olmaz dimi? Başlarda kolay sınav yaparız falan diyordum ama düşününce bildiğin kpss maratonu gibi bir durum söz konusu oldu kpss a daki rakiplerimizin %90nı bu sınavdada olacaklar sanırım
-
merhabalar. rica etsem beni de kaymakamlik grubuna ekleyebilir misiniz
-
Gruba ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız seviniri.Ayrıca Halkbankası'nda uzman yardımcısıyım.Sorularınızı cevaplayabiliri.
-
@mülkiyeli34 kardeşim kaymakamlik sınavını kazandığında bankadan ayrılma işlemi nasil oluyor muvafakat alabiliyor mususunuz bir de eğitim masrafı, tazminat gibi şeylerin istenildiği konuşuluyor, servis görevlilerinin durumunu da gözönüne alarak bunları cevaplarsan cok istifade ederiz..
-
Sınavı kazandığın takdirde bankadan ayrılmada bir sıkıntı doğmuyor istediğin gibi çıkış yapabilirsin.Sadece istifa ettikten sonra ihbar süresi kadar çalışman gerekiyor o kadar.İstifa ettikten sonra yapılan eğitimler vs. için tazminat hakkı doğuyor bankanın.Ama bu tutarın çok yüksek bir meblağ oalcağını düşünmüyorum.
-
@mülkiyeli34 Eyvallah kardeşim, bilgilendirdiğin icin tesekkur ederim..
-
@mülkiyeli34 hocam istanbulun çalışma sartlaru nasil
-
@öktem_ilteriş rica ederim. @bolulu istanbul'un çalışma şartları eğer şehir dışından gelecekseniz biraz zorlanabilirsiniz.Şubede çalışmak yorucudur biraz sabır işidir bankacılık.
-
@bsra acaba 3 kere başvurma sınırı devam ediyor mu
-
@mirza yunus sen misin?
-
@mülkiyeli34 yok hocam istanbulda ikamet ediyorum hani ders calisma icin vaktim kalir mi onu düşünüyorum
-
benıde gruba alır mısınız arkadaşlar whatsapp grubuna
-
@bolulu o konuda çok ümitli olmazsan iyi edersin bence çünkü gerçekten çok az çalışabiliyorsun ancak haftasonu çalışabilirsin.
-
@mülkiyeli34 hocam asli hedef kaymakamlık ancak servis görevlisi olarak başlayınca kaymakamlık sınavının çetinliği malum hergün ders çalışma imkanı bulmamız zormu olacak yani. Sadece haftasonu çalışarak kazanilabilecek bir sınav değil çünkü. Bankada çalışan birisi olarak tavsiyeniz ne olur bu konuda.
-
@ayran hocam istedikten sonra işten gelnce de çalışırsın fakat servis görevlisi olarak şubede çalışacaksınız çok fazla yoruluyor insanın kafası şubede.Bu yüzden zorlanırsınız çalışmakta.Ama size kalmış birazda.Çünkü işsizlik gerçekten zor kaymakamlık olmazsa pişman olabilirsiniz.
-
@ayran hocam istedikten sonra işten gelnce de çalışırsın fakat servis görevlisi olarak şubede çalışacaksınız çok fazla yoruluyor insanın kafası şubede.Bu yüzden zorlanırsınız çalışmakta.Ama size kalmış birazda.Çünkü işsizlik gerçekten zor kaymakamlık olmazsa pişman olabilirsiniz.
-
@mülkiyeli34 teşekkür ederim hocam