2018 Kaymakamlık Sınavı
-
7 temmuz la eylül arasında gidip geldi tarih ama eylül ağır bastı büyük ihtimal eylül sonu ekim başı .Şu anki durum bu .
-
@amirim “Kesin eylülden” “ büyük ihtimal eylüle “ dediğine göre temmuz da olacak değil mi amirim ?
-
@22121121 bi ara gitti geldi ama son durum eylül...
-
Bahçeli erken seçim istiyo 2018 ağustos da genel be yerel seçim birlikte olacak büyük ihtimal temmuz ihtimali hiç kalmıyo...
-
Seçim erkene alınırsa aralığa kadar yolu var
-
SGK sonucunu bile senin kadar beklemedim. Fazla naz aşık usandırır. Aylar geldi geçti sen gelmez oldun...Gel artık...
-
@amirim erken secim olursa ilk turda da kazanan olmazsa bence 2019 mayisa kadar ilan falan gelmez
-
Erken secim sureci baltalar eylul sonu degil hatta seneye nisana bile sarkabilir diyorum
-
Ağzınızı hayra açın arkadaşlar ne 2019 u ya
-
Tamam ya eylüle razıyız. Temmuzda sınav olsun demekten vazgeçtim. @amirim gel bi eylülde olacak de keyfimiz yerine gelsin
-
@22121121 sen insafıymışsın gene. Arkadaşlar gelecek sene diyor
-
@22121121 sinav eylulde olsa butun idare anayasa komple degisecek bi de o var ya sil bastan
-
@22121121 Son durum eylül. Bugün ki gelişme ne kadar etkiler öğreniriz. Yıl başından önce kesin olacak sınav gecikmez o kadar.temmuzda ilan verip eylül de yaparlar bakan değişirse mülakat süreci uzar yeni ekip e bırakır işi
-
@amirim içimizi rahatlattın eyvallah Hocam sağolasın
-
Aldigim bir duyuma gore eylul ayinda 200 kisi alincakmis.
-
@duymhuyguy o kadar değil belki 150 olur ama 100 denildi
-
@amirim bende bu isi takip eden arkadasin yalancisiyim.
-
Yok arkadas net bir tarih ogrenemiyorum.kimisi temmuz diyor,kimisi eylül diyor hatta aralık diyen bile var ya
-
@enea yakında bu sene sınav yok diyenler de çıkacak
-
@kaydı-silinmiş valla secimlerin yenilenmesi karari alinirsa o ihtimali ben de dusunmuyor değilim