2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Benim aldığım bilgilere göre Eylül; 150 kişilik bir alım söz konusu olacak.
-
@greyfalcon Son olan olaylardan sonra mı aldın bu duyumu Hocam ? Bir de mahsuru yoksa söyler misin kaynak sağlam mı ?
-
@22121121 sakalımız yokki sözümüz geçsin
-
aldığım kaynak eniştem, evet sağlam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@greyfalcon, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
aldığım kaynak eniştem, evet sağlam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Eniştelerin istihbaratları kuvvetli oluyor..
-
@vamos valla kardeş dalga mı geçtin geçmedin mi bilemicem. ama eniştem en üstteki kişilerden biri. Personel genel müdürlüğünde
-
@greyfalcon hocam bugün erken seçim muhabbeti oldu. siz bugün mü görüştünüz enişteniz ile? merak ettiğimiz bu, erken seçim muhabbetinden sonra sınav tarihinde bir değişiklik olmuş mu?
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
-
@kaydı-silinmiş yok arkadaş lar ilk başta dediğim gibi eylül taa ne zamandan beridir diyorum değişiklik olursa aktarcam
-
@amirim vay Allah razı olsun senden.
-
@kaydı-silinmiş dün konuştum hocam, da bugün fırsat bulamadım aramaya.
-
Erken seçim olursa Eylül imkansız aralığa kadar yolu olur...
-
Erken seçim olacağını düşünmemekle birlikte seçim olur ise de bu yazılıyı değil mülakat sürecini etkileyecektir . 2016 Aralık sınavı referanduma rağmen yapıldı mülakatlar uzadı . Sonuç olarak Temmuza hazır olalım Eylül olursa bahtımıza .
-
Ağustos 26 seçim var. Devlet Bahçeli Tayyip Erdoğanla anlaşmadan ortaya böyle bişey atmazdı devlet bahçeli ne zaman erken seçim dedi seçim oldu o yüzden Eylül zor olur
-
@rorschach159 katılıyorum.2018 pas geçiyorum. Bu sınav şu konjonktürde C planı olmalı. A ,B değil.
-
Arkadaşlar yeni sistemde kaymakamlar istisnai memurluk olabilir eğer olursa ve seçimlerde ağustosta olursa artık sınav falan olmaz. Bende sizler gibi emek veriyorum kendi korkularımı paylaştım.
-
Arkadaşlar birçok duyumun kökeninde çok ihtiyaç olduğu ve 2019 seçimlerine kadar 300 alım olacağı söylendi. Bundan kasıt sadece seçim değil seçimlerle tam anlamıyla fiiliyata geçecek başkanlık sistemi olduğu aşikar. Hem başkanlık sistemi kabul edildikten sonra 106. dönem sınavı yapılmadı mı? Seçim planlanan sınavı öne geriye alabilir ama ortadan kaldırmaz. Yeise kapılmayıp çalışmalara hız kesmeden devam etmek lazım bence.
-
Erken secim konusmalarindan sonra sinavla ilgili bir gelisme oldu mu?
-
@kaymakammia hocam doğru diyorsunuz da kaymakamlığın bu şekilde istisnai memurluk haline getirilmesi şeklinde ki duyum benim tüm ümidimi kırıyor. Bu şekilde olursa bu kadar çalışmanın ne anlamı var. Eğer sistem hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın da ferahlatın bizi
-
@mehmetemir öyle bir bilgi yok. arkadaş sallıyor.
-
@kaydı-silinmiş bencede