2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Hayırlı kandiller ..
-
Eylül müüü temmuz muuu düşünmekten içim şişti
-
@fenerbahceli Siz böyle yazınca aklıma "hızir idi yunis idi" sahnesi geldi Gerçekten bu durum bizi fena zorladı, özellikle kpss açısından.
-
Eylül...
-
@plansız evet kesinlikle ben de kpss’ye hazırlanıyorum ve bir işim yok.temmuzda olması beni sıkıntıya sokar..
-
@amirim hocam ısrarla eylül diyorsunuz ve neden bilmiyorum size inanmak geliyor içimden 22 eylül duyumları da aşırı yoğun.
-
@fenerbahceli Yok ben o açıdan söylemedim, netlik olmaması kötü. Ben her türlü ilanın gelmesinden yanayım.
-
Sağlam duyum her daim ilandan en az 4 hafta önce gelir sonuc temmuz da sınav olasılığı çok ama çok düşük.. zaten sınav beklentisinin eylül dışına çıkmasına sebeb aralıkta sınav var(mülakat olmamisken) sonra subat-mart olmadı temmuz bu beklentileri zerk eden hep aynı kişiydi ama hep aynı ilgi ve anlamsız inanmalar bugüne getirdi..
-
@plansız ilan yıl sonuna kadar mutlaka gelecek zaten hocam ama zamanlama da önemli
-
Arkadaşlar protokol imzalanacağı söyleniyordu. Var mı tarih konusunda bir gelişme ?
-
@22121121 @mia105 @can-mavi @Aslan-Reyiz üstadlar var mı bir gelişme ?
-
@22121121 herkes yazar çizer ama gerçek değişmez durum dediğim gibi
-
@amirim Eylül diyip moral bozmamanız İçin sizi etiketlemedim ama Hocam anladım ki kurtuluş yok En başından beri sınav İçin Eylül diyorsunuz. Eğer tutarsa bu duyum Helal olsun derim gerçekten. Hayırlısı olsun deyip KPSS ye devam etmek gerek anlaşılan ilan gelene kadar. Duyum paylaşımın İçin teşekkürler amirim
-
" @KaymakamAdaylıgı "105. ve 106. dönemin efsane ustadından ses çıkmıyor mu artık . 2017 kaymakamlık mulakatları başlığında "son demler" parolası unutulmazdı
-
@22121121 bekliyoruz kardeşim hala
-
@aslan-reyiz Temmuz icin artik ilan gelmesi gerekmiyor mu vakit cok az kalmadi mi?
-
@emrah16 mayısa kadar süre var önceki ilanlar genelde sınavdan yaklaşık 60 gün önce verilmiş
-
@rootofallevil Evet oyle de neblym zaman gectikce heves kalmiyor ki
-
@amirim Halen eylul de israrci misiniz :))
-
@emrah16 bana kalsa hemen yapalım sınavı ama bakanlık laf anlamıyor ki Eylül de israrcilar...