2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Sinav falan yok arkadaşlar evlenin:))
-
-
@yalçin-f kpss ye çalış , sonra pişman olma
-
2 haziran haziran tarihli sınava ne dersiniz?
-
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
İyice şirazeden çıktı bu iş. Cuma günü ilan cumartesi sınav da olabilir
-
@derzulya 2 haziran nerden çıktı Hocam ? Duyum mu ?
-
-
@22121121 duyumdan öte bişey yok zaten burda:)
-
@22121121 duyumdan öte bişey yok zaten burda:)
Duyumdan öte bir şey yok ama , duyumdan beri çok şey var .. arkadaş onu sordu duyumdan öte mi beri mi manasında
-
duyum hocam.
-
@derzulya şimdi gine sordum eylül dediler aldığınız bilgileri doğru teyit edin bilgini kaynağına dikkat edilim yeterince bilgi kirliliği var zaten bu konuda
-
Eğer 2 haziran da olcaksa ilanın yarın gelmesi gerekir yok eğer gelmezse asparasmış deyip geçicez yapıcak bişey yok .ama duyduğumu sizinle paylaşmak da vicdani bi sorumluluk benim açımdan.en fazla bir gün beklenti içinde olacaksınız. eğer sizleri yanıltmış olucaksam da affola.
-
Yalan yere insanların planlarını alt üst edenlere hakkımı helal etmiyorum.Hayırlı akşamlar
-
2 Haziran 2018'de Liseye Geçiş Sınavı yapılacak. ÖSYM ve MEB aynı güne sınav koyuyorlar mı?
-
O konuda bilgim yok hocam sadece kulaklarımla duyduğumu yazdım yoksa bende kimseyi beklenti içinde bırakmam istemem sadece bi günün sonunda bu duyumun ne denli gerçek olduğunu görücez
-
Mart duyumu gerçekleşmeyince ben süreçten tamamen koptum. KPSS, GUY vs. alan çalışmasının yanına eklemek lazım ama hepsi bir arada yapmak çok zor. Bu duyum meselesinde de galiba en mantıklısı protokolden gelecek habere odaklanmak olacak.
-
@amirim Kesin mi hocam
-
Hayırlı kandiller arkadaş lar
-
Hayırlı kandiller
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar. Allah yapilan duaları işlenen hayırları kılınan namazları kabul buyursun.Bu gecenin hürmetine hayırlısıyla ilan gelsin.Hayırlı akşamlar dilerim.