2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@jumper3x @say-alija @atakantoprak @fablo @rhadamanthus @Larendeli arkadaşlar kanun ya da başka konularda hangi görevi üstleneceksiniz? Kanunla sınırlı değil yapacaklarımız illa kanun almak zorunda değilsiniz.Fikir vermek için söylüyorum: Makro iktisat/tr ekonomisi/insan hakları konularından pazartesiye kadar 50 soru hazırlayabirsiniz. Ya da alınmış kanunlardan da alabilirsiniz.Herkes kanunlardan en az 4-5 kanunu zaten hazırlayacak.
-
@larendeli Güzel olur tabi hocam.
-
@luthor Tamam hocam öyle yapalım.
-
-
@abdullahogz Tamam hocam. Ne zamana biter?
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- abdullahogz
-
malum kanunlarda öyle noktalar var ki sınavda çıkacak gibi değil ve notlaştırırken de gereksiz kalabalık yapabilir ve esas şeyi kaçırabiliriz okurken. herkes kendine göre çıkması muhtemel, en küçük ihtimalde bile soru olabilecek şeyleri güzelce not edebilirsek, yine word ile yazıp pdf olarak kaydedersek, puntoları 12 time news roman olarak yazarsak, yine dikkat etmemiz gereken yerlerin puntosunu kalınlaştırırsak vs. daha güzel ve özenli olabilir diye düşünüyorum siz ne dersiniz arkadaşlar:)
-
@kombassankoma ben elle yazıyorum hocam ama renklendirme yaparım mutlaka
-
@kombassankoma Çok iyi fikir hocam.Tekrarlarda çok işimize yarar.Birimizin görmediğini başkası görebilir bu da avantaj sağlar
-
@jumper3x @say-alija @atakantoprak @fablo @rhadamanthus @Larendeli arkadaşlar kanun ya da başka konularda hangi görevi üstleneceksiniz? Kanunla sınırlı değil yapacaklarımız illa kanun almak zorunda değilsiniz.Fikir vermek için söylüyorum: Makro iktisat/tr ekonomisi/insan hakları konularından pazartesiye kadar 50 soru hazırlayabirsiniz. Ya da alınmış kanunlardan da alabilirsiniz.Herkes kanunlardan en az 4-5 kanunu zaten hazırlayacak.
Ben ilk calismami tr ekonomisi uzerinden yapmak istiyorum.ilk ornegini bugun atarim
-
@jumper3x Tamam hocam.
-
@onuktekin Hocam ben bugun sabah genel hükümlerden basladim.Sadece soru çıkarıyorum.Fırsat buldukça gün içinde temel hak ve özgürlüklerden de devam edicem.Şimdi soru işini ben şöyle düşundüm:Anayasayı pc ye indirdim direk maddeyi kopyala yapıştır yapıp boşluklar seçiyorum ve altına boşluklara gelecek ifadeleri yazıyorum.Ancak sizce her maddeyi soru haline mi getirelim insanlar içinden seçsin yoksa daha soru potansiyeli olabilecek yerleri mi seçelim nasıl yapalım?
-
@onuktekin İnşallah hafta sonuna kadar bitiririm. Hem soru- cevap yapıp hem de özet çıkarmaya çalışacağım.
-
@onuktekin ben İnsan hakları ile ilgili özgün soru hazırlayabilirim inş.
-
Arkadaşlar ben de gruba katılmak ve katkı yapmak isterim. Ama nasıl katkı yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden
-
@luthor Hocam mümkünse ikisi de olsun.Cevapları ayrı yazarsanız daha güzel olur. Çıkan sorular genelde maddeler soru haline getirilerek sorulmuş.Bu tarzda sorular daha fazla olursa daha güzel olur.
Siz yine de içinize hangisi siniyorsa onu yapın.Cevapların ayrı olması çalışmaları çalışmayı soru bankası gibi kullanabilmemizi sağlayacak. -
@onuktekin Tamam hocam o zaman elimizden geldiğince her maddeyi soru haline getirmeye çalışıyoruz.
-
@siyasal
Kanun seçip bunlardan açık uçlu sorular yapıyoruz.Bu kanunlarda önemli gördüğümüz yerleri not ediyoruz.
Soru ve cevaplar ayrı ayrı dosyalanmalı.
Kanun dışında diğer derslerden de aynı yöntemle sorular hazırlıyoruz.
Yine diğer alanlardan notlar çıkarılacak.
Şimdi aklıma gelenler bunlar.
Atladığım şeyler olabilir.Geçmiş gönderilere de göz atabilirsiniz. -
Katılmak isteyen arkadaşlardan bir şey istiyorum: Lütfen geçmiş iletileri okuyun.Bu şekilde herşey daha pratik olacak.
-