TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1124630
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      FC Real GDP @economist34 Son düzenleyen:

@economist34 hocam not mu. notun babasını paylaşıyor @Aslan-Reyiz. üstadın paylaşımlarına bakın.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • kemoenes
        kemoenes @economist34 Son düzenleyen:

@economist34, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

merhaba arkadaşlar
        bilgi,soru , not paylaşımı yapılan bir grup kuruldu mu?

hocam henüz pusudayız, sınav tarzına göre gardımızı alacağız inşallah 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          kaimmakam1 Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınav çok yüksek ihtimalle test olacak. Sınav ilanın 26-27-28 haziran tarihlerinde gelmesi öngörülüyor. Ancak Bakanın '' Artık bu sınav şekline bir çeki düzen verin'' diyerek bir serzenişi olmasından dolayı ben %10 ihtimalle açık uçlu yapılabileceğini düşünmüyor değilim. Bu sınavla birlikte bundan sonraki sınavların şeklinin rutin hale getirileceğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İyi çalışmalar...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
          • ?
            Eski Kullanıcı @k-33 Son düzenleyen:

@k-33, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Bugün gelir mi ilan ne dersiniz?@can-mavi

Dostum haftaya gelir büyük ihtimal

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • E
              ese03 Son düzenleyen:

Bakanın serzenişinden dahi haberdar olmak muazzam gerçekten

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • F
                fildişi @mulkihakim Son düzenleyen:

@mulkihakim il sınırını bilmem ama sınavda kızarıp bozardığınızda beni hatırlarsınız 😊

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Y
                  yigidooo Son düzenleyen:

O kadar kaynak aldık bu kez teste çevirdiler sınav iyice vize final sınavlarına çevrildi test mi klasik mi diye birbirimize sormaya başladık. Yani hayatta her şeye olumsuz Bakmamak ilke edinilmeli kimsenin motivasyonunu bozmak istemem ancak sessiz de kalinamiyor malesef.

• H
                    hoffafd Son düzenleyen:

geçen sene parlamenter sistemi çalışırken şimdi başkanlık sistemi çalışıyoruz , bir de seçimi erdoğanın kaybettiğini düşünün şimdi çalıştığımız başkanlık sistemi gidip unutmaya çalıştığımız parlamenter sistem geri gelecek, her şey sil baştan 🙂

• M
                      mulkihakim @fildişi Son düzenleyen:

@fildişi neden kızarıp bozarayım dostum. Alt tarafı matematik değil mi hayatım boyunca hiç görmedim, hiç yapmadığım bir şey mi? oturur çalışırım. Zor olmasa gerek. Ama sınava konularına dahil edilmezse buradaki insanları yanlış yönlendirmeden ötürü senin utanıp kızarman gerek.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        mia_1071 Son düzenleyen:

Arkadaşlar tam gaz çalışabiliyor musunuz? Ben hala ciddi bi çalışma temposuna giremedim sınavın içeriğinin nasıl olacağını bilmediğim için. Sİzde de aynı durum var mı?

"İnsan için kendi çalıştığından başkası yoktur."

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • H
                          Hukuksever @mia_1071 Son düzenleyen:

@mia_1071 ben de çalışmaya başlamadım kardeşim 😞

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M
                            mia_1071 @Hukuksever Son düzenleyen:

@hukuksever Şu belirsizlik bi bitseydi gardımızı ona göre alırdık programımızı yapardık. Anayasa-idare-tarihten korkmuyorumda diğerleri beni çok geriyor kardeşim. Biran önce ilanın gelmesi lazım günler çok hızlı geçiyor 🙂

"İnsan için kendi çalıştığından başkası yoktur."

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • N
                              new_user @mia_1071 Son düzenleyen:

@mia_1071 valla kardeşim ben de ilanın gelmesini bekliyorum, ilan gelmeden motive olamıyorum açıkçası

• kemoenes
                                kemoenes Son düzenleyen:

ÖSYM'ye bilgi edinme başvurusu yapmıştım gelen cevabı paylaşıyorum arkadaşlar..

''İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık Adaylığı Giriş Sınavı kılavuzu henüz yayınlanmamıştır. Başvuru kılavuzu için ÖSYM internet sitesini takip etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.''

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                                • I
                                  ilerlemeyedevam @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes hocam ilan geldiğinde yine organize olup dropbox hesabından soru paylasimi icin kanunları bölüşelim ne dersiniz?

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • kemoenes
                                    kemoenes @ilerlemeyedevam Son düzenleyen:

@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

hocam ben her zaman varım. Ama fikir birliği sağlayıp bu işe girişirsek çok daha iyi olur. Bu sınav test olursa katılım yoğun rekabet ise çok çetin olur. Pek yanaşacak kimse bulamayız diye düşünüyorum.

• I
                                      ilerlemeyedevam Son düzenleyen:

Doğru diyorsunuz hocam.O zaman şartlar olgunlaştığında duruma göre hareket ederiz.Hayırlı çalışmalar dilerim.

• S
                                        Suigeneris Son düzenleyen:

-Resmi gazetede bugün yayınlandı --

SÜT İZNİ 3 SAATE ÇIKARILDI

Sözleşmeli personele verilecek doğum izinleri memurlarla aynı düzeye getirildi. Mevcut durumda ilk altı aylık sürede 1,5 saat olarak uygulanan süt izni 3 saate çıkarıldı.

Sözleşmeli personele eşinin doğumu sebebiyle verilen 2 günlük izin süresi 10 güne, evlenme ve yakınlarının ölümü halinde verilen 3 günlük izin süresi 7 güne çıkarılırken, izin verilecek hallerin kapsamı da genişletildi.

Sözleşmeli personele ilave 10 güne kadar mazeret izni verilmesine olanak tanındı. Evlat edinmesi durumunda sözleşmeli personelin 8 hafta süreyle izin kullanmasına olanak sağlanırken, sözleşmeli personele bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına refakat etmesi ihtiyacının ortaya çıkması halinde 3 aya kadar ücretli izin verilebilecek.

Hamile ve engelli sözleşmeli personele gece nöbeti ve vardiyası görevi verilebilmesi ilgilinin isteğine bağlı hale getirildi. Evlat edinmesi nedeniyle sözleşmesini feshetmek zorunda kalan sözleşmeli personele yeniden göreve dönüş imkanı da sağlandı.

Öte yandan, "Aile sosyal destek personeli" ve "orman muhafaza memuru" unvanlı personelin sözleşmeli statüde çalıştırılmasına imkan tanındı.

"Vicdan yoksa, bilgi ruha sadece zarar verir."

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                        • I
                                          istihbarat_mia Yasaklı @Suigeneris Son düzenleyen:

@suigeneris süt izninde ilk 6 ayda 3 saat ikinci 6 ayda 1,5 saatti zaten.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • O
                                            OseneBuSene @istihbarat_mia Son düzenleyen:

@istihbarat_mia dostum kısacası memurlara tanınan hak sözleşmeli personele tanınmış :)) ben öyle anladım

• 1
                                            • 2
                                            • 186
                                            • 187
                                            • 188
                                            • 189
                                            • 190
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 188 / 203
                                            • İlk ileti