2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@karahanlı Yazılı sınava girmek için öyle bi sınır duymadım. Daha önce mülakattan elenmemiş olmayı şart koşuyo kurumlar genelde ama kaymakamlıkta o da yok bildiğim kadarıyla.
-
@sisifos17 yok hocam ben yunus değilim
-
@myasar021 bende dahil olmak isterim
-
Değerli arkadaşlar,eski iletilerde çalışmayla ilgili yeterince bilgi mevcut. Lütfen önce o iletilere,yazışmalara bakın.
-
Bence işin en zor tarafı sınavın ne zaman olacağını bilmemek..
@can-mavi kardeşim burayı ihmal etme, duyumlarınla can suyu ver bu başlığa.. -
@öktem_ilteriş kardeşim duyumlar haala aynı yönde, şubat sonu mart başı 100 kişilik bir alım duyumu haala güncel, yani kendime göre ciddiyeti şöyle ifade edeyim 9 eylül sınavından çıkınca 1 hafta ara verip 2018 sınavına çalışmaya başladım, duyumum bu denli ciddi bir duyum, maliye bakanlığına kadro için talep geldiğinde daha da kesinleşecek, o zaman sınav hakkında daha kesin bir tarih çıkacaktır meydana
-
@can-mavi şunu da belirteyim ki son 2 haftadır talep maliye bakanlığına geldi mi gelmedi mi bilmiyorum, öğrenmek lazım
-
@can-mavi kardeşim Allah razı olsun senden, senin de beklerin tez zamanda gerçekleşsin inş..
-
@öktem_ilteriş amin kardeşim sağolasın, eğer ki hakediyorsam Allah nasip eder inşallah
-
HOCAM BENİ DE WHATSAPP ÇALIŞMA GRUBUNA EKLEYECEK ARKADAŞ YOK MU ACABA KİME NUMARA VERİYORUZ.??
-
@mirza wapp çalışma grubu yok zaten önceki iletilerde çalışma tarzı hakkında bilgilendirme yapıldı hocam onları okuyun daha sonra @onuktekin hocamla iletişime geçip çalışmak istediğiniz konuyu belirtebilirsiniz
-
@can-mavi eyvallah kardeşim. 100 kişilik alım olacaksa büyük bir şans yine bizim için.
-
https://www.seckin.com.tr/kitap/383856766 remzi özmen insan hakları mevzuatı
Konu Başlıkları
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu (6701)
İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Kanunu (3686)
İnsan Hakları İhlali İddialarına İlişkin Başvuruların İncelenmesi Yönetmeliği
İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulları Yönetmeliği
İnsan Hakları Üst Kurulu Yönetmeliği
İnsan Hakları Danışma Kurulu Yönetmeliği
İnsan Hakları İhlali İddialarını İnceleme Heyetleri Yönetmeliği
İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi
İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi
İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesine Ek Protokoller Kişisel ve Siyasal Haklar Uluslararası Sözleşmesi
Kişisel ve Siyasal Haklar Uluslararası Sözleşmesine Ek İhtiyari Protokol
İşkenceye ve Diğer Zalimane; Gayriinsanî veya Küçültücü Muamele veya Cezaya Karşı BM Sözleşmesi
İşkencenin ve İnsanlıkdışı ya da Küçültücü İşlem ya da Cezaların Önlenmesine İlişkin Avrupa Sözleşmesi
Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi BM Sözleşmesi
Kadınların Siyasal Haklarına İlişkin BM Sözleşmesi Çocuk Hakları Bildirgesi
Çocuk Haklarına Dair BM Sözleşmesi
Çocuk Haklarının Kullanılmasına İlişkin Avrupa Sözleşmesi
Avrupa Sosyal Şartı (Avrupa Sosyal Haklar Sözleşmesi)
Kopenhag Ölçütleri (Kriterleri) -
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
http://www.un.org.tr/humanrights/vp/insan-haklari-belgeleri/birlesmis-milletler-insan-haklari-belgeleri/bm-insan-haklari-soezlesmeleri.php?lang=TR burada her şey mevcut
Teşekkürler bunlar çok faydalı olabilir kitap konusu sıkıntı çünkü
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
https://www.seckin.com.tr/kitap/383856766 remzi özmen insan hakları mevzuatı
Konu Başlıkları
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu (6701)
İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Kanunu (3686)
İnsan Hakları İhlali İddialarına İlişkin Başvuruların İncelenmesi Yönetmeliği
İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulları Yönetmeliği
İnsan Hakları Üst Kurulu Yönetmeliği
İnsan Hakları Danışma Kurulu Yönetmeliği
İnsan Hakları İhlali İddialarını İnceleme Heyetleri Yönetmeliği
İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi
İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi
İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesine Ek Protokoller Kişisel ve Siyasal Haklar Uluslararası Sözleşmesi
Kişisel ve Siyasal Haklar Uluslararası Sözleşmesine Ek İhtiyari Protokol
İşkenceye ve Diğer Zalimane; Gayriinsanî veya Küçültücü Muamele veya Cezaya Karşı BM Sözleşmesi
İşkencenin ve İnsanlıkdışı ya da Küçültücü İşlem ya da Cezaların Önlenmesine İlişkin Avrupa Sözleşmesi
Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi BM Sözleşmesi
Kadınların Siyasal Haklarına İlişkin BM Sözleşmesi Çocuk Hakları Bildirgesi
Çocuk Haklarına Dair BM Sözleşmesi
Çocuk Haklarının Kullanılmasına İlişkin Avrupa Sözleşmesi
Avrupa Sosyal Şartı (Avrupa Sosyal Haklar Sözleşmesi)
Kopenhag Ölçütleri (Kriterleri)evet ben daha önce almıştım ebat olarak küçük bir kitap ama faydalı
-
@kemoenes kardeşim yeni katıldım aranıza bu koyu renkle yazdıkların mı kalan konular?
-
@bf24 evet kardeşim. son durumda değişiklik yok sanırım. @onuktekin birkaç kişiye eski mesajlara bakmalarını söylemişti o arkadaşlarımız konu aldı mı bilemiyorum. Siz seçmek istiyorsanız seçin ona göre sorarız.
-
@kemoenes tamamdır kişisel verileri koruma kanunu bende o zaman. Başka nereye yazıyoruz ben aldım diye.
-
2018 Kaymakamlık Sinavida 2017 de ki gibi olursa sanirim bu sefer 85 puanla kapatacak. Muthıs hazirlanan var
-
@bf24 Tamamdır hocam.Başka bir yere yazmanıza gerek yok.