2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes hocam kendi adıma önümde şuan yakın tarihte iki sınav var onları atlattıktan sonra vargücümle çalışmalara asılıcam. Kusuruma bakmayın
estagfurullah hocam Allah kolaylık versin. Eminim birçok arkadaşımızın hazırlandığı sınavlar vardır. Ancak pek verim alamadık gibi geliyor bana bu çalışma sisteminden
-
Arkadaşlar; Kaymakamlık sınavı için piyasadaki kaynaklar sınırlı. Yeni baskılar ile çıkan kamp, kanunname veya diğer kitapların eski ama en son baskılarından pek bir farkı var mı ? Alan olduysa görüşlerini yazabilir misiniz?
-
@kemoenes yeteri kadar verim alamadığımız doğrudur. Sınav yaklaştıkça düzelir inşallah.
-
KAYMAKAMLIK SINAV TARİHİ ÜZERİNE…
Kıymetli Arkadaşlarım,
Uzun süredir yoğun programım nedeniyle grubumuza yazmak mümkün olmamıştı.
Tarafıma gelen maillere tek tek cevap verme imkânım kalmadığı için buradan kaymakamlık sınav tarihiyle ilgili genel bir açıklama yapma zarureti hâsıl oldu.
Daha önce bana KHK KAYMAKAMLIK grubunda yardım eden kardeşim Deniz İpçi ile de gruba gönderdiğim mesaj çerçevesinde, İçişleri Bakanlığımız tarafından 2018 yılının Mart ayında 100 kişilik bir kaymakamlık alımı planlanmaktadır. Sınavın hangi gün olacağı çok önem arz etmemekle beraber 17 Mart 2018 tarihinde gerçekleşmesi şu an için en büyük olasılık olarak görünmektedir.
Sınav, son üç sınav olan 28 Mart 2015, 17 Aralık 2016, 9 Eylül 2017 sınavlarında olduğu gibi açık uçlu olarak aynı formatta ve içerikte yapılacaktır.
Kaymakamlık mesleğini ideal olarak benimseyen tüm arkadaşlarıma şimdiden hızla ve ciddi olarak eksikliklerini giderip sistematik olarak çalışmaya başlamalarını tavsiye eder, selam ve sevgilerimi sunarım.
Ahmet NOHUTÇU -
@aslan-reyiz farklı kaynaklardan duyumlar mart ayına yoğunlaşmıştı, artık daha net, hepimiz için hayırlısı olsun..
-
İnsan hakları ve demokratikleşme için açıköğretim kitabından çalışsak yeterli olur mu?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kıymetli Arkadaşlarım,
Tarafıma gelen maillere tek tek cevap verme imkânım kalmadığı için buradan kaymakamlık sınav tarihiyle ilgili genel bir açıklama yapma zarureti hâsıl oldu.
Daha önce bana KHK KAYMAKAMLIK grubunda yardım eden kardeşim Deniz İpçi ile de gruba gönderdiğim mesaj çerçevesinde, İçişleri Bakanlığımız tarafından 2018 yılının Mart ayında 100 kişilik bir kaymakamlık alımı planlanmaktadır. Sınavın hangi gün olacağı çok önem arz etmemekle beraber 17 Mart 2018 tarihinde gerçekleşmesi şu an için en büyük olasılık olarak görünmektedir.
Sınav, son üç sınav olan 28 Mart 2015, 17 Aralık 2016, 9 Eylül 2017 sınavlarında olduğu gibi açık uçlu olarak aynı formatta ve içerikte yapılacaktır.
Kaymakamlık mesleğini ideal olarak benimseyen tüm arkadaşlarıma şimdiden hızla ve ciddi olarak eksikliklerini giderip sistematik olarak çalışmaya başlamalarını tavsiye eder, selam ve sevgilerimi sunarım.
Ahmet NOHUTÇUsaol kardeşim bilgilendirme için.
-
İnsan hakları tam kapalı kutu gerçi sınav kapalı kutu .o kadar detay bakiyorsun dmk ezberliyon soru gelmiyor insan hakları 17 Aralık'taki sınavda mesela yapılabilecek sorulardı ama son sınav soruları 1 soru öyle değildi tamamen şans niye şans o protokol sorusunu bir gönderir okumuştum taa haziran ayında soru çözüm grubun da ama unuttuk tabi
-
İnsan haklarına ne kadar çalışırsak çalışalım 2 soru kolay 1 soru zor 1 soru sürpriz oluyor ...iyi çalışan mevzuata hakim olan 3 tane yapıyor genelde ama 4.soru ne kitaplarda oluyor ne başka yerde o şans işi gerçekten.
Son sınavın sürpriz sorusu AB hangi protokolle AİHM e taraf olmuştur (cevap 14).Sadece protokolün kendisinde geçmektedir.Piyasadaki konu kitaplarında ya da kaynaklarda yoktur aöf dahil.
Ben akademik bir kitap olan insan hakları el kitabı oğuz sancakdarın 700 sayfalık kitabında gördüm( ben bunu önermem tabi) üniveristede onu kullanmıştık o da protokolü son sayfaya yapıştırmış cevap son sayfada
Ne demiş düşünür Edmon Janes , "Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapama kitabı.
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kıymetli Arkadaşlarım,
Ahmet NOHUTÇUsaol kardeşim bilgilendirme için.
Rica ederim
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz farklı kaynaklardan duyumlar mart ayına yoğunlaşmıştı, artık daha net, hepimiz için hayırlısı olsun..
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Birisi söylemişti insan hakları ile ilgili Ankara’da fotokopisi var sağlam diye. Ankara siyasalın notu. Bilen duyan alan varsa bir yardımcı olsun bizde alalım.
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
İnsan hakları tam kapalı kutu gerçi sınav kapalı kutu .o kadar detay bakiyorsun dmk ezberliyon soru gelmiyor insan hakları 17 Aralık'taki sınavda mesela yapılabilecek sorulardı ama son sınav soruları 1 soru öyle değildi tamamen şans niye şans o protokol sorusunu bir gönderir okumuştum taa haziran ayında soru çözüm grubun da ama unuttuk tabi
aynı gönderiye bende rastlamıştım hatta bu soru çıkmaz diye yorum atmıştım
-
Selamün Aleyküm herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.İnsan hakları ve Türkiye ekonomisinden tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı? Teşekkürler şimdiden
-
@mustafa-kader Aleykümselam. Türkiye Ekonomisi için Yasin Çoban , İnsan Hakları için Reşit Gürbüz ismi telaffuz ediliyor daha fazla. Türkiye Ekonomisi gayet iyi, diğer kitap bende yok ama insan hakları için önemli olan mekanizmaya, anlaşmalara, kurumlara vs sistemsel bir hakimiyet. Önceki sayfalarda çeşitli linkler var yararlı olabilir.
-
@demoklesinkılıcı Teşekkür ederim hocam sağolasın
-
Arkadaşlar sınavda sorumlu olduğumuz kanun numaralarının listesi vardı elinde olan yazabilir mi rica etsem
-
@yavuzarslan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar sınavda sorumlu olduğumuz kanun numaralarının listesi vardı elinde olan yazabilir mi rica etsem
@yavuzarslan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
önceki sayfalarda bahsettiğiniz liste mevcut
-
İşletme mezunuyum 2016 kpssden 63 aldım başvuru yapabiliyormuyum?
-
@nimesaytemha başvurursun ...