2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan-reyiz reyiz sana güveniyoruz
-
@mirza, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@onuktekin tamam hocam o zaman beni de insan haklarına ekleyebilir misin ?
hocam insan haklarında hedefimiz 4/4 ona göre
-
@kemoenes tekrar rahatsız ediyorum ama sormak zorundayım kusura bakmayın. Iki sayfa önce yazdım görmediniz o yuzden yineliyorum. Elimde micro dan boşluk doldurma şeklinde güzel çalışma kağıtları var ( pdf değil) , bunları dropboxa nasıl yükleyebilirim? Foto çekerek mi yada tarama bölümünden mi? Not: sayfa sayısı az değil
-
@swl35, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes tekrar rahatsız ediyorum ama sormak zorundayım kusura bakmayın. Iki sayfa önce yazdım görmediniz o yuzden yineliyorum. Elimde micro dan boşluk doldurma şeklinde güzel çalışma kağıtları var ( pdf değil) , bunları dropboxa nasıl yükleyebilirim? Foto çekerek mi yada tarama bölümünden mi? Not: sayfa sayısı az değil
kusura bakmayın göremedim. Fotoğraf da olabilir ancak pek net çıkmaz diye düşünüyorum. Tarayıcadan taratın diyeceğim sayfa sayısı çok ve size zorluk olur.
-
dropboxtan hesap açtım. mulkiyesbf@hotmail.com mail adresim beni eklerseniz sevinirim. kamu ihale kanununu alabilirim.
-
@kemoenes evet sayfa sayısı biraz zorluk oluşturabilir. Peki dropbox daki kişilere özel bir whatsapp grubu açmayı düşündünüz mü? Bilgi alışverişi açısından eğer amacında kullanılırsa yararlı olabileceğini düşünüyorum.
-
Hocam benide akleyebilirmisiniz rica etsem ?
-
@wagner06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
dropboxtan hesap açtım. mulkiyesbf@hotmail.com mail adresim beni eklerseniz sevinirim. kamu ihale kanununu alabilirim.
ekliyorum hocam, kanuna yazıyorum isminizi
-
@swl35, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes evet sayfa sayısı biraz zorluk oluşturabilir. Peki dropbox daki kişilere özel bir whatsapp grubu açmayı düşündünüz mü? Bilgi alışverişi açısından eğer amacında kullanılırsa yararlı olabileceğini düşünüyorum.
whatsapp ile ilgili bir grup fikri üzerinde tartışılır hocam. Şuan öyle bir şey düşünmüyoruz.
-
1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) @kplnnali
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
3- Belediye kanunu- @Oruçreis
4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
7- Devlet memurları kanunu- @mülki
8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
10- İmar kanunu- @k-33
11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin @wagner06
14- Kabahatler kanunu- @relax
15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
32- mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz -
Murat yayınları iktisat nasil sizce arkadaslar
-
@kemoenes inşallah kardeşim benim:)) dropbox hesabı açtım ben hocam beni de ekler misin davutbingol1299@gmail.com
-
@kemoenes üstad beni de ekler misin? dropbox hesabım onbasiyamtar@yandex.com
-
@kdr temel oluşturmak için guzel ama hem kpss hem de kaymakamlık için yeterli değil bence.
-
facebookta biri ahmet nohutçuyla birlikte bi foto paylaşıp hocanın mart ayında sınav olacağı sözünü hocanın yine söylediğini ayrıca sınav formatında da bir değişiklik olmayacağını söylediğini yazmış. mart ayındaki sınavın ilanının ocak ayında gelmesi lazım bekliyecez bakalım gelecek mi gelmeyecek mi ?
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
facebookta biri ahmet nohutçuyla birlikte bi foto paylaşıp hocanın mart ayında sınav olacağı sözünü hocanın yine söylediğini ayrıca sınav formatında da bir değişiklik olmayacağını söylediğini yazmış. mart ayındaki sınavın ilanının ocak ayında gelmesi lazım bekliyecez bakalım gelecek mi gelmeyecek mi ?
Törehan o
-
@aslan-reyiz he ya kim o ? bi dersaneci filan mı
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz he ya kim o ? bi dersaneci filan mı
Uzm yrd bir kurumda kazandı kaymakamlığı az bir farkla
-
@swl35 çok teşekkür ediyorum yargı yayınlarının iktisat kaynağı var ona ne dersiniz bi de sizin onerebileceginiz bir kaynak var mi
-
@kdr Rica ederim.Ben temeli muratla atmıştım, micro ve macroyu doğrudan muratın kitabını yazan hocasından öğrendim sonra zeynel dinler ve nurdan aslanla pekistirdim başka kaynak çalışmadım ama çevremden duyduğuma göre erdal ünsal çok çok iyi.yargi ile ilgili hicbir bilgim yok maalesef