2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar; listemizin son durumu aşağıdaki gibidir. SORU-CEVAP YÜKLEMEYENLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.... AYRICA ((hoffafd jımmy
kurosava2016@yandex.com )) BU ARKADAŞ BİRÇOK KANUNA SORU CEVAP YÜKLEMİŞ... BU ARKADAŞIMIZIN HAZIRLADIĞI KANUNU ALAN ARKADAŞLAR KENDİ SORULARINI YÜKLEYEBİLİRLER.
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN SADECE LİSTEYİ TOPARLAMAK İÇİN SORU-CEVAP HAZIRLAMAYANLARI BELİRTİYORUM. Tüm arkadaşlarımızın boş zamanında hazırlayacağına inanıyorum. Bu yola beraber girdik inşallah üstesinden geleceğizYENİ KATILAN ARKADAŞLAR; kanunlardan alınmış olanları da alabilir.....
Şuan sadece Anayasa - YARGI konusu kaldı arkadaşlar....
1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) @kplnnali
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
3- Belediye kanunu- @Oruçreis
4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
7- Devlet memurları kanunu- @mülki
8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
10- İmar kanunu- @k-33
11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin
14- Kabahatler kanunu- @relax
15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
32- mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz**kanunlarda eksiklik yada geçikme varsa ben de alabilirim analiz etmek için hocam? üstlendiği kanuna yeterince zaman ayıramayan arkadaşımız varsa destek olabilirim?
düşünceniz için teşekkür ederim @refik-soydam şuan eksik konuları işaretledim. Arkadaşlarımız henüz hazırlamadı. Zamanınız olursa dropbox'tan göz gezdirebilirsiniz
-
@hoffafd hocam buralarda mısınız ?
-
@kemoenes okeydır.,
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN için çalışmaya başlıyorum bir iki güne günceller dosya mı eklerim hocam. -
Eyvallah hocam.
-
@refik-soydam Hocam bana yardımcı olabilirsin sana uygunsa.Yasamayı aldım ama gecikecek gibi.Baya sınavım var hala oturamadım başına.
-
Eyvallah hocam.
rica ederim hocam. mülakat hazırlığı ettiğim için tam anlamıyla katılım sağlayamıyorum. lakin mülakat sonrası hemen her konu da sorular ve konular hazırlığı yapacağım. şuan boş gördüğüm kanunlar için örnek sorular hazırlamaya çalışıyorum. az önce adı gecen kanun için örnek sorular koydum. hemen her yerine dokunmak istedim kanunun. ekleme geliştirme ettikçe güncellerim dosyayı. şimdilik herkese iyi çalışmalar..
-
@kemoenes evet dostum ?
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Eyvallah hocam.
rica ederim hocam. mülakat hazırlığı ettiğim için tam anlamıyla katılım sağlayamıyorum. lakin mülakat sonrası hemen her konu da sorular ve konular hazırlığı yapacağım. şuan boş gördüğüm kanunlar için örnek sorular hazırlamaya çalışıyorum. az önce adı gecen kanun için örnek sorular koydum. hemen her yerine dokunmak istedim kanunun. ekleme geliştirme ettikçe güncellerim dosyayı. şimdilik herkese iyi çalışmalar..
evet kardeşim aklımda mülakatının olduğu ve ona rağmen bizi düşünmen inan çok mutlu etti. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Sadece oraya da odaklanabilirsin. Bitince de uğraşabilirsin. Tabii ki senin bileceğin iş.
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes evet dostum ?
hocam, grubun neredeyse her konuya soru cevap eklemişsiniz. Öncelikle teşekkür ederim zahmetiniz ve emeğiniz için. Konuları alan arkadaşlar da inşallah sizin eklediğiniz kendi konularına hazırlık yaparlar.
-
@kemoenes ben net bi konu almadım haliyle böyle ortaya karışık şeyler yükledim. umarım faydalı olur herkes için.
-
Son "duyum" 17 mart (kaynak içişleri )
-
@aslan-reyiz Doğrudur bence .
-
@suigeneris milletvekili seçimi kanunu na derinlemesine çok çalışmalı mıyız arkadaşlar
-
@aslan-reyiz içişleri derken ? kaymakam adayları şubesınden filan mı bilgi aldınız ?
-
@aslan-reyiz hocam @paretowilffredo favlasin sağlam bir duyum Muş;)
-
@osenebusene @paretowilfredo yanlış etiket yapmışım
-
@kemoenes dropbox grubuna girmek hala mümkün mü acaba?
-
evet arkadaşlar ben de dropbox grubuna dahil olmak istiyorum. bu mümkün mü acaba. eksik konu falan varsa??
-
Arkadaşlar eksik ya da fazla konu diye bir durum yok. Aynı kanunu,konuyu, başlığı vs. birden fazla kişi alabilir. Bu konuda esnek çalışıyoruz. Kendinizi kısıtlamayın. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
-
@onuktekin tamam hocam o zaman beni de insan haklarına ekleyebilir misin ?