BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
@ilkhedefsgk botaşın resmi sitesinden haber bekleyecez o zaman bide telefonumuzun çalmasını inşallah en kısa zamanda gelir haber hocam
-
@hasanemin aynen öyle. Ya telefon ya da e-posta ile dönüş yapılacaktır. Bekliyoruz bakalım. hakkımızda hayırlısı
-
@ilkhedefsgk hocam siz hangi meslek için başvuruda bulunmuştunuz benim uzman yardımcılığı
-
@hasanemin ben ankara genel müdürlük insan kaynakları ve eğitim daire başkanlığı uzman yardımcılığı için
-
@ilkhedefsgk kardesim grupta bi degisiklik olmadi dimi veya daha arastiriyolarmi
-
@hattorihanzo şuan için bir değişiklik yok. Mülakat tarihleri açıklanacakmış
-
@ilkhedefsgk hocam bilgi kesin mi mülakat tarihleri yakın zamanda mı açıklanacak ?
-
@boşluk evet botaş ile görüştüğümde herhangi bir evrak istemeyecegiz direk mulakat tarihlerini aciklayacagiz dedi. Bunun üstüne ben gecen ki alimda once evraklarin istendigini daha sonra mulakat tarihinin aciklandigini soylememe ragmen... yok yok mulakat tarihini aciklayacagiz dedi. Umarım isi bilmeyen biri degildir görüştüğüm kisi
-
mülakat , evrak vs. değil de asıl problemimiz öncelikliler listesinin ne olduğunu öğrenmek. Ne yani biz sınav puanıyla giriyoruz bize 5 kişi diyorlar mülakat. Daha sonra 5-6 kişi daha ekliyorlar hem sınavsız hem de öncelikli?
-
@ilkhedefsgk anladım hocam sağolun. Umarım bu hafta açıklanır.
-
Maalesef ki böyle. Onlarda seninle yarışıyor ustelik 1-0 önde yarisa başlıyorlar
-
@boşluk rica ederim bu hafta olmasa da haftaya sali gününe kadar bir gelisme olacaktır
-
@ilkhedefsgk hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler .
-
@hasanemin rica ederim
-
@heateage Daha önce mülakata girip de elenen bir arkadaşımın söylediğine göre öncelikli kişlerler daha önce kitlerde çalışıp işten çıkarılan kişilermiş tek öncelikleri kendilerinden Kpss puanı istenmemesiymiş onun dışında bizden bir farkları yokmuş ama bu bilgi ne derece doğru onu bilmemiyorum
-
@poli ama onlara ayrı bir alım yapılması daha etik olurdu. Bize mülakata 5 kişi denilip daha sonra bu kişilerin de eklenmesi biraz saçma olmuş
-
@heateage kesinlikle katılıyorum size sayısal gibi bir ilandı zaten
-
@ilkhedefsgk hocam neden salı dediniz bi duyum mu aldınız yoksa :)?
-
@hasanemin sadece ik ile yapmış oldugum telefon gorusmesinden dolayı tahminim bu yönde. Herseyi duyuma baglamasaniz olmaz yani
-
@ilkhedefsgk bizdeki de bir umut hocam erken tamamlanır mı diye