BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
arkadaşlar uzman yardımcısı alımı için puanı 2016 olan varmı
-
@economicus teşekkür ederim hocam size de başarılar
-
@jakojoko komisyon kalabalık ve tüm derslerden sormaya çalışıyorlar dedi alan bilgisi gkgy dahil
-
Uzman yardımcısı için mülakatlar ankarada mı oluyor yoksa alımların yapıldığı illerde mi oluyor ? Ve biz genel olarak nelerden sorumluyuz daha önce girenler yardımcı olursa çok seviniriz
-
@hasanemin mülakatlar ankarada
-
@iskar, içinde söyledi: BOTAŞ İşçi Alımı 2017
arkadaşlar uzman yardımcısı alımı için puanı 2016 olan varmı
-
@economicus teşekkür ederim.
-
Listeye giren arkadaşlara başarılar. En azından adil bir yarış olacağa benziyor personel yönetmeliğine göre nihai sıralama %70 kpss puanı %30 mülakat puanı ortalaması alınarak ulaşılıyor. Torpilin etkisi en az ve hoş görülmeyen yerlerden birisi
-
@yedimdegeldim mülakatta başarısız sayılma sınırı yok mu? Mesela en az 70 almak gibi bir sınır.
-
Ben görmedim yok öyle bir hüküm iyiki de yok çok iyi puan alanlara 69 puan verip mülakattan eleyemezler. Kpss nin %70i mülakatın %30 u sadece. Sitesinde var yönetmeliği kendinizde inceleyebilirsiniz merak ettiğiniz kısımlar için
-
nihai liste linki görünmüyor şuan bi kontrol edin isterseniz işkurdan tekrar bakın
-
arkadaşlar bazı arkadaşların 2017 puanını değilde 2016 puanını baz almışlar. o yüzden listelerden değişenler olmuş. yeni liste az önce yayımlandı
-
2016 puanının geçerlilik süresi 2 yıldır ilan ve yapılan işlem hatalıdır konu ile ilgili kuruma itirazda bulunacağım
-
@iskar itiraz edeceğiniz olay nedir. alım 2017 puanıyla yapılıyor. sizin 2016 puanınız kurumu alakadar etmiyorki. bazı bölümler için alan bazlı puanlar istendi ve 2016 alan puanının geçerlilik süresi 1 yıldı yani o puanlar yandı. Burda genel amaçlı 2017 puanı istenmiş ve bu kurumun hakkıdır
-
@ilkhedefsgk kurum ile gerekli görüşmeyi yaptım şubat 2016 da yapılan düzenleme ile kpss puan geçerlilik süresinin 1 yıl olduğunu belirttiler fakat yaptığım araştırmada ocak 2017 de yapılan yeni bi düzenlemede geçerlilik süresinin 2 yıla çıkarılması var , hali hazırda 2016 geçerlilik süresi iki yıldır buda kurumu bağlar ...itirazım bununla ilgili
-
@iskar yanlışınız var hocam öyle bir düzenleme yok 2016 kpss süresi 1 yıl, direk geçici madde eklediler ki zaten sınav sistemi değişti 2017 ocaktan sonra birsürü yer alım açtı hepsi sadece 2017 yi kabul etti. Arada bi kaç kurum 1 yıla düştüğünü bilmediği için ilana çıktı onlarında tamamı yapılan itirazlar sonucu ilan metnini düzelttiler sadece 2017 diye
-
@yedimdegeldim aynen öyle hocam. neyse @iskar itirazını yapabilir hakkıdır. biz sadece bilgilendiriyoruz
-
Arkadaşlar bugün bana işkurdan mesaj geldi. Bazı arkadaşlar 2016 yılı puanları ile başvuru yapmışlar ve durumu düzeltmek için 2017 yılı puanlarına göre listeler yeniden düzenlenmiş.
-
Hocam bi bilgi alan yok mu ? Mülakat için ne kadar bekleyecez ne kadar sürecek bu evre ? Dün işkura gittim daha belgeler işkurdaymış bugun yarın yollarız dediler
-
@hasanemin kardeşim bazı arkadaşların 2016 puanıyla başvuru yapması süreci geciktirdi maalesef... Yani tek uyanık onlar... kurum 2017 puanı demiş adam 2016 puanıyla başvuru yapıyor... Çok şükür yine listeler Botaş a gönderilmeden farkına varıldı... Yoksa süreç daha da gecikecekti. Şuan tek yapmamız gereken Botaş'ın duyuru yayınlamasını beklemek... Listeler Botaş a ulaştıktan 1-2 gün sonra duyuru yapılacaktır.