BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
@burnthemall teşekkürler
-
@sismondi p15 ki puan 89.06 ile kapattı arkadaşlar
-
Ankara Genel Müdürlük Destek Hizmet P19 ve 70 YDS puanı isteyen pozisyon; 93- 93- 91-90- 89 şeklinde gerçekleşmiş liste.
-
mülakat tarihleri nerede yazıyor arkadaşlar göremedim?
-
Botaşın mülakat süreci çok uzuyor mu daha önce tecrübe eden veya bilen biri var mı?
-
@ilkhedefsgk benim bildiğim 10 kişi mülakata giricez geçen sene öyleydi sanki
-
@keymarsh mülakat için kurum mail atacakmış hocam geçen yıl giren arkadaş öyle dedi bi de ocakta liste belli olmuş nisan ya da mayıs gibi çağrılmışlar mülakata. Yani uzun bi süreç bekliyor bizi
-
@economicus öncelikli sıra max. 5 kişi olabiliyormus. ama bizim kadro için öncelikli olarak 1 kişi başvurmuş. bizim grupta 5 kişi. yani 6 kişi girecek toplamda. Benim merak ettiğim bu öncelikli kişi ilk çağrılacak olan kişi. Onu alırlarsa bizi almayacaklar o zaman. ya da formalite icabı bizi çağırıp sonuçta yine onu alacaklar. daha önce giren birisi olsa yardımcı olabilir bize. Bu öncelikli kişi olayı biraz kafamı karıştırdı
-
Ankara Tedarik daire başkanlığı kaçla kapattı?
-
@economicus anladım hocam teşekkür ederim
-
Destek hizmetleri daire başkanlığı Ankara 86 86 86 85 85. Öncelikli olarak da 6 kişi başvurmuş. 1 kişilik kadro için 11 kişi mülakata gireceğiz anlaşılan
-
@ilkhedefsgk O Bir Adım Önde, Bahsettiğiniz Kişi Daha Önceden Bir Kamu Kurumda Memur Olarak Veya Daimi İşçi Olarak Çalışmış Olabilir, Öğrenebildiğim Tek Şey Bu Şuan.
-
@salih1940 daha önce daimi işçi imiş. bende kamu kurumunda memurum ama bu bana öncelik hakkı tanımamalı. Bu öncelik işine başvururken çok dikkat etmedim. sadece Terör mağduru veya şehit-gazi yakını gibi düşündüm.
-
@kullanıcıadi hayır p3 sadece
-
@economicus hocam peki mulakatların başlamasının ardından tamamlanması ve özellikle açıklanması uzun sürüyor mu? Bir bilginiz var mı?
-
@boşluk yalan olmasın ama 1 1.5 ayda açıklanmıştı sanki hocam haziran sonları
-
@economicus sağolun anladım hocam önümüzde 4 ila 6 aylık bir süreç var o vakit.
-
@boşluk aynen 6 ay sürer aşağı yukarı. Hayırlısı bakalım başarılar diliyorum hocam
-
@economicus hocam geçen yıl giren arkadaşına bir sorar mısın rica etsem nasıl bir mülakat bekliyor bizi. sorumlu olunan konular nelerdir bu konuda bir bilgim yok. yardımcı olur musun?
-
arkadaşlar öğrenen varsa lütfen haber versin. bu öncelikliler ne oluyor